Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

mstroie ce faci? ai fost ieri la centrul de planing? am fost si eu de dimineata...poate eram amandoua acolo...
spune-ne si noua ce-ai facut la dr. ; ce ti-a zis...

pupici

Mergi la inceput

hm, gand la gand cu bucurie (mstroie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mamici burtici, voi ati auzit de echo 4D? este buna la ceva? unde se face? cat costa?
pentru moment starile mele ciudate (cu inima) variaza. cand sunt bine cand ma ia cu palpitatii. bb e cuminte si sper sa fie asa pana la sfarsit. azi am inceput sapt. 7
monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Draga Cornelia,

Iti multumesc mult pentru raspuns si iti urez sanatate multa.
Din cate se pare avem acelasi tratament, mai putin injectiile acelea.
Eu nu am diagnostic de la medicul meu, dar il voi intreba mai multe data viitoare si promit sa-ti scriu.

Am facut analizele suplimentare (toxo, CMV, Rubeola, etc.) care vor fi gata saptamana viitoare si apoi voi merge iar la doctor.

Sanatate tuturor burticilor

UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am platit doar pt toxoplasmoza, listeria si CMV pe care le-am facut la Cantacuzino, la indicatia dr. Mistoi. Scumpe rau de tot! Cat despre medicamente, mie Strajean mi-a prescris doar Materna. Misoi zicea sa iau vit E in continuare, iar Strajean spunea ca "e tipic pt doctorii invechiti din Policlinica 10 sa prescrie vit E si dupa ce s-a stabilit ca este sarcina". Ce sa mai zic...:)Asa ca mi-am terminat azi vitamina E ce o mai aveam prin casa si merg sa-mi cumpar Materna. La ecograf, la pol. 10, mi-au zis ca am ovarele prea mici, iar la clinica Ama, Strajean le vedea normale, in plus mi-a zis ca am uter in antepozitie, lucru neobservat la ecografia de la policlinica.:)) Nu cred sa gasesc 2 doctori care sa cada de acord.

Adina / 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Heeei , mi-a fost dor de voi !
Eu am probleme cu netul si foarte putin timp ! Care timp trebuie sa-l exploatez caci am probleme de concentrare - uit de la mana pana la gura , fac acelasi lucru de 2 ori , aproape adorm cu capul in maini pe birou . Ieri pana sa ajung acasa am adormit de 3 ori - norocul meu ca stau aproape de capatul masinii ! DAR NOAPTEA NU AM SOMN !
Greturile au disparut ca prin farmec saptamana trecuta si de atunci am o pofta de mancare infioratoare .
Fetelor , cred ca dintr-un punct de vedere sunt norocoasa - firma la care lucrez are onoarea sa ma aiba ca prima mamica de la infiintare ! Le-am zis de 2 saptamani si deja mi-au pus in vedere ca mai mult de o luna nu imi dau voie in concediu .Asa ca am timp sa ma obisnuiesc cu ideea .
Maine fac primele analize - sper sa fie totul bine .
Am si eu o intrebare : DACA AM UN CHIST PE OVARUL STANG CE SE VA INTAMPLA CU EL LA NASTERE ? Ma cam sperie gandul asta .Mi l-au descoperit la echo de curand si are 3 cm .

Monu - ce stari ciudate ai cu inima ? de cand ?
La prima sarcina si eu m-am speriat rau de tot - aveam un fel de zvacniri de ziceai ca mi se rupe inima ( cam de pe la 3 luni au inceput si m-au tinut toata sarcina - mai ales daca mancam mai mult ) . Dupa sarcina am ramas cu ele - rare adevarat,mai ales inainte de ciclu . Acum dau semne ca apar iar ! O singura data am facut un EKG dar mi s-a spus ca nu inima e de vina ci s-ar putea sa fie tiroida .

Mi-a parut bine sa vorbesc cu voi ! Multa sanatate si ganduri bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

tiroida???!!!???
eu am palpitatii / tahicardie si uneori senzatia ca ma sufoc / nu am aer, dar apare si dispare.
pupici
monu 7 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Are vreuna dintre voi dureri de burta? Eu parca simt ca am ceva in partea de jos, uneori si cate o mica durere si am senzatia ba de arsura ba de rece. Ce o fi? Nu am fost inca la doctor. Sunt programata la sfarsitul lunii, adica la cca 7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Laura eu n-am avut pana acum nici un fel de dureri, poate fetele care au avut pot sa te lamureasca.
M-am programat si la ecografia morfologica pe 7 ianuarie 2005.

Mari10+ saptamani

Mergi la inceput

Laura eu am avut dureri de burta si mai am si acum dar sunt mai rare. Cica sunt absolut normale atata timp cat nu sangerezi si nu sunt f. puternice. Mai mult nu stiu sa-ti spun.

Mergi la inceput