Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (70)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (70) | Autor: roserb

Link direct la acest mesaj

Noiembrie

Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov- -Selina Alexandra
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-

44 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec- -Alexia
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

24 mamici

TOTAL : 68 cu 29 ,28 , 1 ...si conduc fetitele!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

JASMINE la noi in JP costa 500000mii lei un pachet de 100buc,nu ma refeream la RO.ca sa vezi cum sunt jecmaniti oamenii din RO,nu destul ca sunt saraci mai trebuie sa plateasca ca si in occident pt un trai normal.

ROSEB se pare ca vom deveni mamici de octombrie?sanatosi sa fiti amandoi ca restul nu mai conteaza.

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Vai ce se apropie momentul de nashteri... Multa Bafta.
Azi am fost si eu la ecograf si cica bebelina mea sta linistita acolo, nu da semne ca ar vrea sa iasa. Placenta nu a atins gradul maxim de maturitate, asa ca daca stau calma o mai pot duce pana la termen. Eu sper sa mai stea, ca mai am de rezolvat probleme....Incet incet mi se mai limpezesc si mie treburile si incepe sa se faca ordine..
Deseara merg si la ginecolog, sa vedem ce mai zice si el.

va doresc numai bine si toata fericirea din lume, cu gandul la bebelushii noshtri dragi din burtika.

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

feteloooooorrrrr!!!!
va pupici pe toate si sa ne recitim cu bine...va urez sanatate multa la toate, nasteri usoare si bb-ei sanatosi!
eu sper sa pot intra chiar maine de acasa...daca nu o sa o sun pe una dintre voi sa va dau de stire...ce-i cu mine...
pupici....pa pa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

bits de ce zici mama de roserb? ia sa intru s citesc si eu pe sub vechi ca am intrat intai aici ca haplea

camy..zici ca bebelina mai vrea sa stea? bravo ei, las-o cumintica acolo sa rezolve si mamica treburile.

anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, linistiti-ma si pe mine... Eu chiar sunt singura careia i s-au umflat mainile si picioarele?? Adica voi puteti sa va scoateti verigheta de pe deget? Ca eu nici nu mai pot sa o misc. Cu tensiunea stau OK, adica cea mai mare tensiune pe care am avut-o in sarcina a fost 11 cu 7. In rest numai 8 cu 6 sau 9 cu 6.. Capul nu ma doare, alte semne nu am.. Dar ma enerveaza teribil ca m-am umflat.. Si fatza imi este mai umflata, dar o pun pe seama faptului ca am fost racita vreo 3 zile si ma gandesc ca din cauza asta.. De-abia miercuri ma duc la ginecolog. Ca sa nu va mai zic ca ma doare pitpalacul destul de tare (articulatiile de acolo de jos).. Mai ales cand vreau sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta e tare nasol. Mai e cineva ca mine?

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eliza,si pe mine ma doare "pitpalacul" destul de tare,cand ma intorsc in pat de pe o parte pe alta si cand ma ridic din pat sau de pe scaun.

Durerea asta a aparut cam de 2 saptamani,inainte nu era.Cred ca e normal,nu te speria.Cat priveste umflarea....vezi ce zice medicul.Daca n-ai tensiunea mare,nu cred ca e vorba de ceva grav.

Jasmine
34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Dragelor, linistiti-ma si pe mine... Eu chiar sunt singura careia i s-au umflat mainile si picioarele?? Adica voi puteti sa va scoateti verigheta de pe deget? Ca eu nici nu mai pot sa o misc. Cu tensiunea stau OK, adica cea mai mare tensiune pe care am avut-o in sarcina a fost 11 cu 7. In rest numai 8 cu 6 sau 9 cu 6.. Capul nu ma doare, alte semne nu am.. Dar ma enerveaza teribil ca m-am umflat.. Si fatza imi este mai umflata, dar o pun pe seama faptului ca am fost racita vreo 3 zile si ma gandesc ca din cauza asta.. De-abia miercuri ma duc la ginecolog. Ca sa nu va mai zic ca ma doare pitpalacul destul de tare (articulatiile de acolo de jos).. Mai ales cand vreau sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta e tare nasol. Mai e cineva ca mine?

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

ELIZA in aceeasi situatie cu tine sunt EU
Am mai scris ca ma doare pitpalacul f tare... si am mainile si picioarele umflate. Durerile de pitpalac cred ca au vechime de o luna si putin. I-am zis si dr ginecolog si mi-a zis povestea cu hormonul de relaxare a oaselor pe care il produce corpul in trim III de sarcina pt a putea sa iasa si capul unui bb mai maricel... Relaxarea oaselor doare in halul asta... Eu daca merg mai mult de 100 m ma ia cu niste dureri de nu mai pot. Tot asa daca ma intorc de pe o parte pe alta dar ideea e ca ma sprijin in picior, daca ma aplec si vreau sa ridic genunchiul in acelasi timp (am mai zis si la vremea resp, ex: daca vreau sa iau sosete in picioare fara sa fiu asezata pe ceva... Se pare ca nu scapam de aceasta durere decat dupa nastere la 2-3 saptamani...
Mainile le am umflate de la inceputul sarcinii dar cu vremea s-a mai accentuat. Verigheta nu o mai port de o luna... Am mai luat-o si cand am fost nasa si mi-au trebuit 3 zile sa gasesc un moment sa o pot scoate...
Multumesc lui Dumnezeu ca de altceva nu ma pot plange, si aceste probleme mi se par minore fata de ce indura altele... Cu durerea de pitpalac m-am obisnuit si cu ea si cu gandul ca trebuie sa o suport mai mult timp... Sunt cam caraghioasa la mers, dar asta e...

Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

bits nus ce sa zic......am citit si la celalat subiect al tau despre chesita cu cordonul...nu stiu si nu am auzit cazuri personal, dar totusi...nu ar fi mai bine sa nu risti? ca nu prea e de riscat..... sa icnerci totusi sa te gandesti la cezariana?..SAU mai ceres fatul unui alt medic...chair nu stiu ce sa zic..si eu tot pt o nastere naturala optez de fel, insa in astfel de cazuri..nus ce sa zic....

mei cum adica cu sarcina pelvina? am o vaga idee despre ar putea insemna, insa vreau sa imi ziceti voi ...

felis..depinde de medica, depinde de...nus ce....uite, la noi, cand am fost la echoa cum apropae o saptamana....ne-a zis ca nu reuseste sa ii auda bine inimioara, ca deh doamne nus ce suflu i se pare ei ca are...dar tot ea dupa aceea ca se misca f mult bebe sio ea focalizand pe inima, cand se misca el, prinde altceva numai inimioara ba, apoi ca de fapt la toti copii in viata intrauterina nus ce nu se inchide si se inchide pe la inima dupa nastere ETC deci de zis ne-a zis, dar pana la urma a reusit sa il prinda pe bebe calm si i-a auzit ritmat si cu tot tacamnul asa cum tb inimioara., ca ne panicaseram amandoi si mai era putin si o luam la bataie. deci eu zic ca .....ar zice, dar...depinde acum.....eu zic sa stai linisitita ,,,nu stiu..toate am inceput sa ne fcaem ganduri negre de ceva vreme incoace. nus unde am citit ca este din cauza hormonilor, sau a faptului ca se apropie marea intalnire si ne tot gandim cum va fi bebe, cum se va nbaste, ce va fi ETC

mei dar ne-au luat insomniile pe toate?

CUM SE COLOREAZA ID-ul ??????????? ca vleau si euuuuuuuuuuuu

bits si veriosara mea la mamici de iulie-august a luat 25kg in sarcina , a nascut cuc ezariana dat unor complicatii si pana la botez, adica la vreo 2 luni de la nastere era SNUR mai ceva ca inainte....si crede0ma numai de cure de slabire nu i-a ars, si nici beb nu a fost f rau sa palnga non stop sa o oboseasca.

eliza si eu o mai patesc, arar dar o patesc. la fel, nu pot nici misca verigheta cands se intampla, si tensiunea mea e buna, nu pap sarat si nu beau nici f multe lichide etc.....vezi dr ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by anne-marry

CUM SE COLOREAZA ID-ul ??????????? ca vleau si euuuuuuuuuuuu

ANNE-MARRY se coloreaza f simplu: tu ai acumultat in timp niste puncte pe care le poti folosi sa colorezi sau sa-ti iei o denumire in loc de "membru". Trebuie doar sate duci in partea stanga sus si pe partea cu albastru sub ceasul cu starea de spirit e pe la mijloc optiunea "foloseste punctele". Trebuie sa ai minim 400 pct sa te colorezi. Bafta!

Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

pai am numai 319 si pana la 400.....dar acolo scria ceva de 600 de puncte parca.....cate tb 400 sau 600 ?

Mergi la inceput