Bebelusi de iulie-august 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna de la bubulina care acusi adoarme si de la mami la fel de somnoroasa ca nu a dormit azi noapte decat vreo 2 ore jumatate si de la 6:30 e treaza ca i-a dat Stef trezirea si dupa papa a avut chef de vorba, iar apoi am plecat si-n vizita la o fetita de 4 luni si vreo 10 zile, o fetita tare zglobie si zambareata. Abia astept sa se intoarca si Stef ca eade pe burta pe spate si invers, sa se joace cu jucariile, sa se taraie un pic.
Am ajuns acasa pe seara, mi-a dormit baiatul de pe la 15:30 pana la 20 cu pauza de papa. Am facut baita si am fost asa de fericiti, ce ne-am mai balacit. Sper sa doarma mai multisor ca sa imi refac si eu puterile, asta dupa ce ma pompezi, deci mai semneaza o vacuta.
Pupicei si weekend placut!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Gabi...nu esti singura care incearca sa se imbrace de la M&S si are surpiza ca numai masurile 'mari' se portrivesc. Eu m-am potolit...mi-am luat o pereche de pantaloni de la masuri mari si gata..si in rest tot cu cei de gravida umblu...asta e. Eu nu alaptez si tot am o burta de zici ca sunt in 3 luni gravida....si nici timp de gimnastica nu gasesc.Cine zice ca formula e o solutie simpla se insala...!!!

un week-end placut...poate intru mai tirziu ca acum stau cu 6kg pe umar !!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

formula e buna totusi daca nu ai lapte. Io zic ca Humana e mai bun ca Nan, si al meu sctea nedigerat cand ii dadeam Nan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

auzi la iele:)) cure de slabiri! si eu vreau dar pana terminam cu alaptatul avem timp de facut planul de bataie!
si ca tot e vorba de subiectu' burta... voi v-ati pus ceva burtiera? (intrebare pt fetele cu cezariana)

am patit-o si eu...la botez era sa merg cu tzatzele pe-afara fiindca la magazin nu au decat 42 max 44. si eu care abia-mi ingramadesc rotunjimile in 46 (mey, ma tine barbatu' bine, heheheh)

Gabitza, ma bucur mult ca sunteti bine amandoi. Pupici dulci la Stefanelul tau!

hai ca cine rade la urma rade mai bine, asta apropo de discutia de aseara cu Lia cu cele 3 cratiti pe foc, cu copil in spate cu rufe in masina o tura, tura 2 deja pe sarma...etc. dar nu ati spus esentialul : cine face proviziile???

pupici

Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele. Va saluta o mami zombi. Cred ca in scurt timpdau in primire.Cred ca moata mea si-a reglat bioritmul dupa ora Romaniei sau mai bine zis a Japoniei, caci doarme asa de frumos dimineata si dupa amiaza , uneori si seara, iar noaptea numai dupa ora 3, ca apoila 5-6 sa-i dea desteptarea lui mami. De parca nu s-ar scula si asa la 6. Stiu, stiu, ar trebui sa dorm cand doarme ea, dar ce ma fac daca mai am si servici...hm.
Da si partea proasta este ca nu vrea decat cu mami sa adoarma sau sa gangure, sau sa zambeasca cand e mami acasa. Asa ca tati topaie pe langa noi. Si jucam tusul cu Adela : ia fata , da-mi fata. Adica, mami zice, hai mai ia-o si tu....tati se conformeaza, cand incepe sa maraie fata, mami zice iar: hai da fata incoace. Si uite asa "ia-o da-o".Asta incepand de pe la 9-10 seara pana pe la 2-3 noaptea. In rest suntem cuminti, zambim , radem.
Hai ca iar m-am plans.Mama denaturata ce sunt.
A intreba cineva de pozici. Avemmmmm, sute, dar nu are mami timp sa le puna pe net. ca la programul ei....numai asta nu mai are timp sa faca. Nici in weekend nu are mai mult timp. La mami weekendul insemnand duminica, caci sambata preda un curs la un college.
Va pup pe toate si va doresc weekend placut, calduros si linistit.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mi-am adus aminte (deh, mai bine mai tarziu decat niciodaa)... Purtati SUTIENE cind e neaparat necesar...cand nu, lasati sanii sa zburde liber ca altfel va paste mastita!!! (valabil si pt maieuri/ tricouri stramte).

Mergi la inceput