Cum eviti monotonia intr-o relatie de durata?
Raspunsuri - Pagina 6
Ramonika spune:
Ei, pentru cele care isi aduc aminte de povestea asta, sa va mai spun noutati.
Acum el e plecat in Germania si mai sta inca vreo 10 zile.
M-a sunat de ziua mea (pe 27, cand a fost cutremurul). M-a sunat pe la 10 seara si mi-a urat "la multi ani", apoi a fost cutremurul si dupa vreo jumate de ora m-a sunat iarasi sa vada daca n-am patit ceva. Ca el a auzit probabil e acolo ca a fost cutremur, insa nu stia cat de mare a fost. Asa ca m-a sunat ingrijorat sa vada daca nu am patit ceva. Eu bineinteles ca nu patisem nimic, in afara ca mi-a intrerupt somnul...
Oricum, mi-a zis ca ma iubeste si ca ii este dor de mine...
Offf... si mie mi-e dor de el... De ce nu pot sa ma multumesc cu mai putin si sa nu ma mai gandesc atata si sa nu mai am atatea pretentii.... Ca doar nici eu nu-s perfecta. Insa asa e la mine. Mi-as dori ca oamenii la care tin sa fie perfecti si uneori ii pisez cu sfaturi si recomandari si daca nu ma asculta ma enervez.
Cred ca ar trebui sa invat ca fiecare e cu personalitatea lui si tocmai asta e si farmecul. poate daca ar fi exact cum vreau eu, ar fi plictisitor....
Cine stie?
Ramonika spune:
Sau mai bine sa zic foarte plictisitor, ca plictisitor deja am zis ca este, nu? ....
marin alice spune:
Eu am avut un prieten 8 ani ,mi-a devenit sot si dupa 2 ani de casnicie am divortat.Dupa divort am ramas socata ca nu i-am simtit lipsa nici macar o zi....si cand ma gandesc cati ani am irosit degeaba stand cu el si plictisindu-ne, cand vorba aia eram studenta si puteam face o gramada de nebunii!Dar am recuperat dupa aceea,insa cu anii trecuti nu te mai intalnesti niciodata.Asa ca ia-ti zborul cat mai repede de langa el si traieste-ti viata tumultos,ca una singura ai, fa-ti un iubit pasional si ai sa vezi diferenta!!
paula2003 spune:
Cu cat o mai lungiti cu atat va muri relatia, daca nu o concretizati inrt-o casatorie. Sau poate ati ajuns sa vedeti ca nu mai merge.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/