Articol

Articol | Autor: Foreigner

Link direct la acest mesaj

Sarut mainile, doamnelor si domnisoarelor. Sunt jurnalist la un ziar de prestigiu din zona Moldovei. As vrea sa scriu un articol despre povestea unui copil nascut ca urmare a fertilizarii in vitro, articol insotit cu fotografii ale acestuia. Cred ca ar fi o poveste frumoasa de viata si un exemplu pentru toate femeile care isi doresc cu adevarat un copil. Daca exista cineva care sa ma ajute, o rog sa ma contacteze pe adresa dard_ro@yahoo.com. Precizez ca ar fi ideal ca familia acestui copil sa se afle in zona Iasului sau a judetelor limitrofe.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foreigner spune:

Constat cu mahnire ca subiectul meu, desi a fost vizualizat de zeci de ori, nu a reusit sa primeasca nici o replica din partea mamelor de pe acest forum. Stiu, e un subiect delicat, dar...chiar nu este nimeni care sa fie dispusa sa istoriseasca povestea nasterii unui copil prin fertilizare in vitro?...Ar fi o poveste frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Draga Strainule, nu-ti imagina ca esti ignorat, insa aici ai nimerit la sectiunea aspirantelor la titlul de mamica, deci cele care isi doresc sa aiba un copil. Sunt convinsa ca cele care sunt mamici te vor ajuta, dar adreseaza-te lor, nu noua.
Sa nu fii dezamagit, vei primi foarte multe raspunsuri la mamici, ok?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

are dreptate mede... noi am dori din tot sufletul sa te putem ajuta, pentru ca asta ar insemna ca deja avem un copilut... dar din pacate nu e cazul...
dar suntem aspirante optimiste !!!
adreseaza'te mamicilor ! sigur te vor ajuta, si vor aprecia faptul ca ai fost sincer !
mult succes !

Mergi la inceput