Copilasi de Aug-Sept 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Fetelor, e umflata Stefi toata. V-am povestit de tantari... Am dus-o ieri la dr si ne-a recomandat ca gluconic, peritol si flocinolon N. Dimineata am gasit-o patata toata pe fata si pe maini si umflata rau. Am dus-o iar la dr. E alergica la piscatura de tantar... Ea e vesela, activa, dar cand o vad cat un butoi, imi vine rau si-i plang de mila. E sub tratament si astept sa treaca semnele...

Anny, sanatate multa lui Sergiu, ca-i rau tare cand bolesc astia mici.. Bine ca nu mai face febra!

Cristina, le-am dat sarmale si-mi pare rau, ca au fost grase... Si eu, ca proasta, nici nu am intrebat din ce erau facute... Asta pentru ca, vorba Iulianei, le-am introdus carnea de porc de o luna... Da' sarmalele astea aveau ulei mult.. (nush' de ce naiba nu le-am gustat si eu). Trag bietii copii si acum niste parturi imputite de-ti pica parul nas... Dar bine ca nu e decat atat...
Am cumparat iar solutie pentru tantari... Poate scapam de ei!
Da... mama denaturata, batuta in cap...

Iuliana, asa am citit si eu despre olita in biblia mea: "Cresterea copilului de la 1 zi la 6 ani" de Anne Bacus ...La 1 an jumate i-o arati si-i explici ce si cum si la aproape 2 ani incerci sa il determini sa faca la olita. Dar nu stiu cum e faza cu exemplul. Io trebuie sa imi fac un dulapior de baie pentru detergenti si alte chestii, prevazut cu incuietoare. Acum le tin pe toate pe jos si copiii nu au acces decat cate unul, in prezenta mea. Vai de mine... alta investitie...
Iti doresc sa fie bine bb2.

Cu caciula asa fac: cum imi decteaza enstinctu' matern (care, se pare, a disparut de ceva vreme.. Il mai astept!)

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Dragelor, Crinei mele nu i-a trecut gatul.
I-am dat augmentin si nu a avut efect. A slabit si numai urechile au mai ramas de ea. Acum am trecut pe zinnat si imi pare rau ca am cedat aseara si am inceput iar cu antibiotic.
Acum daca opresc o sa faca rezistenta. Mai bine as fi mers doar pe homeopate. Acum o sa le dau in paralel...
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand se imbolnaveste vreuna sau amandoua imi pierd mintile. Nu mai judec bine si nici nu mai iau hotarari de una singura. Probabil ca pe undeva ma simt vinovata si de aceea nu mai am incredere in mine.
Si a ramas Crina mea jumatate din Craita care mananca si pietre daca-i dai. Da Doamne sa fie macar ea bine...
In rest ma lupt sa scot igrasia din dormitor si astept cu nerabdare rezultatele analizelor...
Eu toata vara am considerat ca le-am calit pe fete, umblau golute, cu picioarele goale pe gresie, etc. Dar acum, dupa ce mi s-au imbolnavit am cedat la sfaturile celorlati si nu le mai scot decat cu caciulita, chiar daca a fost cald, le pun sosete in casa, le infofolesc ceva mai mult decat as fi facut-o in mod normal.
Am vrut sa fac si budinca aseara, cea facuta de dana-ene, dar nu am reusit sa-mi fac timp... Mai incerc

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Iaca-ma-s aici io, cam buimaca si cam ametita, da' in rest bine. Azi am fost la analize si n-am putut sa mananc pana pe la 12, asa ca inca nu mi-am revenit. E tare nasol cand mi se face foame, in juma' de ora sunt in stare sa lesin daca nu inghit ceva. N-am scapat de greturi si stari naspa, numar zilele si astept trimestrul doi, ca nu ma mai suport asa varza...

Miruna e super-bine, am fost si cu ea la analize saptamana trecuta, asteptam rezultatul. N-are decat 9 kile 400 la 80 cm inaltime, dar e plina de energie si papa destul de bine. E cam rasfatata de la o vreme, foarte pupacioasa, foarte voluntara, a inceput si ea cu trantit in fund si tropait de picioare daca nu-i convine ceva, dar in general e ranjita si simpatica rau. Ma tot intreb daca si sor-sa (nush de ce tot am impresia ca va fi tot fata bebe 2) o sa fie la fel.
Noua pediatra nu ne-a recomandat antigripalul, a zis ca e suficient daca ne vaccinam noi, astia batranii, in schimb peste vreo luna o sa facem Priorixul... sper sa trecem cu bine de el.

Weekendul viitor ne duce firma la munte, iar de pe 1 o sa merg si eu la servici... sper sa ma descurc si sa nu le dorm la aia toata ziua p-acolo.

Gata, ma duc sa fac ceva de mancare si sa vad ce-oi mai reusi sa mosmondesc p-aici. Pupam copilasii bolnaviori, si speram sa se faca bine repede.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Oana-noemi cu toate ca nu ne-ai cerut parerea zic si eu ca si celelalte fete ca decizia ta e cea mai buna, stii tu chestia aia cu filingu' de mama Iar Erik e asa un scuuump, cum sa nu-i pupi mutritza aia macar de 10 ori pe zi?!

Anny ma bucur ca Sergiu e mai bine , speram sa fie din ce in ce mai bine, sa nu fie nevoie de ambroxol. Apropos, de care sirop de tuse ii dai?

Iuliana stai bre fimieie relaxata, ca si la o sut-di-kile cre ca arati tot bine Sa mearga bine sarcina si sa te simti tu super, ca uite ce repede ti-ai revenit! Pupilai Emmei istetze!

Simanoro sanatate pt Stefi, saracutza de ea, auzi tu, alergie la tintari...pfff! Mi-e o mila de bebeii astia mici, cand ii auzi ca au o afectiune de oameni mari...

Craita sanatate Crinei, vai de mine saracutza cat antibiotic inb stomacelul ei...ufff, da' sa nu mai pun si io paie pe foc, iti uram sa scapati repede de uritele astea de boli!

Roisinule ce bine ca sunteti bine! Si tu, si motzata scumpa si fitzoasa Sa-nteleg ca nu ne onorati cu prezentza la intalneala?!

Bey fetitzele mele, cand ramine intalneala? Simbata asta? Si unde?

haidi pupilai la greu si sanatate bolnaviorilor!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare gagici,
Oana Noemi sigur ca ai facut bine copilul e prea mic sa ii lasi in grija altor persoane plus ca nici tie nu ti-ar fi fost usor.
Mie mi s-a zbirlit pielea numai cind am citit subiectul de la PSI.
Si ca sa te simti mai bine sa stii ca si eu am avut de facut alegerea asta si am preferat sa ramin cu copilu', o perioada am regretat dar acum nu imi mai pasa.
Simanoro sanatate lui Stefi . Eu i-am dat caciula copilului afara dar in casa sta cu capul gol.

Noutati despre Stefan i-au dat caninii de jos,a inceput sa ridice telefonul il pune la ureche si zice alo alo dupa care bineinteles ca nu il mai pune la loc, mai zice gata, una-doua, bebe, apa iar aragazul e arsh.
Biberonul cu apa il tine invers ca sa curga apa jos si pe urma calca in ea..., daca ii zic mergi incet sa nu te lovesti la cap se duce si se loveste cu capul de perete... , cind face treaba mare se tine de marginea patutului sau de scaun daca e pe jos si indoaie un picior, cind prinde telecomanda in mina a si dat cu ea de podea de a reparat-o tati de n ori pina acum ca e rau fara , e innebunit sa mearga la bucatarie si fan de prize si stechere.
Pe dinti nu l-am spalat dar roade cu succes periuta de dinti .
Ce mai trebuie tot timpul sa stea cineva cu el.

A... si mai voiam sa va zic ceva normal HB inseamna hot babes ca doar la bebelusi de august septembrie sint doar tipe super .
E cineva care nu e de acord?

Va

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Simona, si Alex e alergic la muscatura de tintari...daca il pisca i se umfla mina sau piciorul instantaneu. Daca il pisca vreo albina, cred ca moare...i-am si zis sa se duca la dr sa isi ia un antidot ca nu e de gluma. Sanatate Stefaniei...si nu iti mai fa atitea procese de constiinta.

Emma nu a facut febra, nimic, numai ca ieri a mincat f. putin. A mincat la 1 dupa ce s-a trezit fructe cu brinza si iaurt si apoi de abia la 8 seara. Am zis ca innebunesc si ca fac crize de nervi cind am vazut ca nu vrea mincarica. Pina la urma i-a dat ta-su de mincare...aproape 3 iaurturi. Am zis sar'na ca a mincat macar asta.

La noi antigripalul nu se face la adulti pentru ca nu au destul si nu ameninta viata...se face numai la copii si batrini. Ieri de abia gasisem loc de parcare la clinica si o gramada de batrini stateau la coada pentru vaccinari, iar la copii era si acolo full.

Danateu, daca m-ai fi vazut cum aratam la o su' de kile, nu cred ca mai spuneai ce zici acum:)). Dar eu tot gajica ma vedeam, noroc ca mai vedeam in ochii lui Alex realitatea (el nu zicea nica, dar eu ghiceam:)), ca altfel ma credeam Madonna cu burta.

Oana_noemi, nici eu nu as fi putut pleca de linga Emma. In Ro cind am fost as fi putut pleca si eu si sa o las cu mama (am plecat numai o sg. seara), dar nu am putut, si cund am plecat m-am gindit tot timpul la ea si mi-am zis ca sint denaturata...eu ma distrez si cupilul sta fara mine, cu toate ca stiu ca exagerez si ar/ar fi trebuit sa o invat si fara mine. Dar daca eu am fost aproape minutel de minutel linga eaaaa.....

Eu inca n-am greturi, sint 4 sapt de la conceptie si, dupa cite am inteles, ar trebui sa inceapa cam acum. Sper sa ma fereasca Al de Sus de asta ca numai asta imi trebuie. Si asa ma isc in reluare si as dormiiiiiiiii toata ziulica. I-am zis lui Alex sa nu astepte curatenie si mincare de la mine ca nu-s in stare.

Mioara, sanatate crinei!!

Dana_ene, si tati e topit dupa ea, dar vad ca si ea de la un timp. Ieri am fost la plimbare si nu stiu ce mi-a trebuit tricicleta sa o iau cu noi, ca mindra a mers putin cu ea. O bucata de timp a mers pe piciorusele ei, iar la intoarcere a vrut in brate juma de drum. Va dati seama ce chin pe mine sa car intr-o mina 11 kile, cu cealalta sa imping tricicleta. Numa' bine ca mi-a adormit copilul in brate si din 11 kile parca aveam 13. Cu chiu cu vai am ajuns acasa, am pus-o in pat si la o bucata de timp s-a trezit, era inca somnoroasa, am incercat sa o readorm, dar a auzit chelile in usa si s-a dat jos, a mers ca un om beat pina la ta-su si dupa ce el a luat-o in brate, si-a pus capul pe el si a stat asa citeva minute bune. Ta-su era fleasca tot. Eu iar am adormit pe la 8 cred:(( si m-am rezit la 11 pe canapea. Copilul si tata dormeau dusi sus in pat.

Roisin, si eu cred ca tot fetita e, dar nu bag mina in foc.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Aoleu fetelor ce era sa patesc! Am avut un "accident" la locul de munca si era sa murim de frica! Mai ales ca eram in ziua nr 14.
A doua zi tati a fost glont la farmacie sa imi ia pastila de a doua zi. Sa nu va spun cat am stat pe ganduri pana sa o iau, imi era pe de o parte frica sa nu imi fie rau de la ea (nu am mai luat asa ceva) da' ma durea si sufletu' pe de alta parte!!!!. Asa ma gandeam ca ce ar fi daca.... Of, as vrea, dar asta ar insemna ca ar trebui sa renunt la afacere, ca inca o perioada de stat acasa si nu mai recuperez in veci. Si asa acum trag ponoasele de la primul "accident"
In plus se pare ca nici tati nu se da in vant dupa idee

Sa va mai zic ceva dragut. Fandosita aia mica mai nou nu prea mai vrea sa pape nimic cu mana, ca se murdareste. Imi arata palmutele chiar si la o bucata de chec. Si incearca sa apuce direct cu gura din farfurie, ba ii mai si reuseste. O fi invatat de la caine si pisica????

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Roisin, nu stiu cata dreptate e in ceea ce scriu, dar eu am avut greturi la ambele sarcini, iar o colega de-a mea de serviciu are un baietel cu 2 luni mai mare decat Silvia si n-a avut greturi deloc si nici stari de lesin de la nemancat si eu aveaaaam. Si am mai auzit de la mame de fetite ca le-a fost rau in primul trimestru. Acuma pot spune si fetele de aici care cum a fost...accept contraziceri .

Rodica, eu sunt de acord cu tine, ca numai H(oasca)B(atrana) nu ma simt. Dar H(ot)B(abe) daaaaa . Asa ca daca facem un nou club, contati pe mine .

Iuliana, si Silvia e topita dupa tati, dar nu tot timpul, cateodata o vrea pe mama...dar tati e ud tot cand Silvia ii da din proprie initiativa pupice, asa netam-nesam, ceea cu mine nu face .

Mai nou Silvia a invatat ca daca are nevoie de ajutor, nu mai sta locului si maraie, ci vine la mine si-mi intinde obiectul spunand: mmmmm. Adica imi aduce sticla de apa minerala daca vrea sa bea, borcanelul cu capaca ca sa-i desfac capacul sa se joace, cutia de servetele daca s-a inchis si nu poate sa o deschida.
Am descoperit ca ii place cascavalul gol, si mai primeste din cand in cand sunca. E moarta dupa ele.

Sisi, ...bine ca ai scapat, daca asta e dorinta comuna!

Pupicei mamicute cu sau fara burticutze! Si pentru copilasi, desigur!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Seara buna cu pupicii aferenti:)...stiti cantecul nu?....la mamici...la pitici si la tatici...si toate astea de la Clanul Muresanu...cu drag:)...Experienta mea in materie de sarcina cu bebelina....raaau...greatsa....somn...ametseli....toate astea la pachet cu funda (roz)...si pe durata a 4 luni incheiate....apoi cerul s-a inseninat....nici un simptom...nu tu pete pe fatsa...nu tu glezne umflate.,...nu tu deformat...nu tu kilograme in plus...numa 9 si alea uniform ditribuite de ma deplangeau totsi ca am baiat si nu fata....desi eu ii vazusem pruna:P:P...Cam asta despre Ioana in casutsa caldutsa...deci start cu probleme...si final cu cantece de heruvimi si ....lacrimi de crocodil:))))
Ce sa va mai povestesc....am reusit sa adormim bebelina la ea in patuts...fara scandal...fara lacrimi...singurica isi ia biberonul...pernutsa si papusa de carpa...si adoarme...noi stam in sufragerie...ea in camera noastra...intuneric la ea...nu probleme...deci pupat Piata Independentei fetelor...si nu pot nota in carnetel ca experinta noastra a fost una grea...n-am avut probleme contrar celor auzite...ne asteptam la cel putin o saptamana de chin si in doua zile s-a rezolvat:)...M-a uimit fii-mea...mai nou dupa ce o dezbrac de hainute pt baie....daca il vede pe taica-su ...isi pune o mana pe asa zisele viitoare tsitsi...una la pruna si scoate un tsipat scurt si pudic:))))))))))))))))...am zis ca lesin de ras:))))
...Am primit apartament cu trei camere de la firma si azi am fost sa caut mobila prin depozit....am gasit cate ceva dar cel mai incantata is de camera ioanei...abia astept sa ma apuc de olecutsa de picasso ca sa ii fac norisorul cat mai primitor ingerasului...:)
Ma surprind din ce in ce mai des cochetand cu ideea fratiorului sau surioarei...mi-i asa dor de miros curat de bebelus...si apoi minunea are tendinte grijulii....culca papusile...le da biberon...le pupa...si cred ca-i vreme de ceva companie pt ea...:)...azi a fost soare si cald...lumina de toamna...ceea de culoarea mierii de sunatoare topite....si miros de frunze calde....mi-i draga toamna asta, mi-s dragi zambetele fiica-mii...zambetele copiilor si febrila lor cautare prin iarba galbena a toamnei tarzi...felul cum culeg in palma mamarutele si le sufla precum puful papadiilor...si toata aceasta agitatie de camara plina...parca niciodata nu am iubit toamna asa cum o fac acum...cand copilul meu...ba nu...ingerul trimis mie spre luminare si intoarcere in copilarie....acum cand Ioana Catalina....zambeste toamnei de afara...si mana ei se hodineste cald si increzator in pumnul meu...:)...mi se plimba prin minte ...cantecul...acela..."lasa-mi toamna pomii verzi, uite, ochii mei ti-i dau..."...si nu-i trist deloc...pentru ca tristetilor mele le-am gasit un paleativ imbatabil...zambetul si increderea copilului meu:)

Numai bine sa va fie...care pe unde sunteti...si din toamna tarzie cu miros si culoare de miere topita...va trimit un zambet...tacut si timid...zambetul unei Mame:)

Ioana, Dana si Mihai...alias...Clanul Muresenilor:)

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oana apropo de podoaba capilara, am zis ca, daca vine iarna, nu-l mai tund deloc... abia ii mai sta si lui cva pe ceafa... numa' bine ca la pletele noastre zice lumea ca suntem fetita
cat despre caciuli... azi am iesit langa bloc cu andrei. tati nu avea cheie si am ramas la leganut sa ne jucam. si mai era un baietel de-o seama cu noi. andrei- pletele in vant, o bluzita si un pulovaras, pantaloni lungi cu ciorapei pe dedesubt... celalat baietel...(mentionez ca ma-sa era in tricou si cu picioarele goale in papuci!!!) avea caciula de-ai cu urechi, peste o tichiuta, vro trei bluze si pulover gros pe deasupra (nu exagerez, ca se vedeau la gat de cate culori erau!) plus pantalon matlasat. saracu' copil, si mai voia sa si alerge dupa mingea lui andrei!
noi in minge nu dam cu picioru', probabil pt ca o doare... o luam in brate si o aruncam, apoi fugim dupa ea si iar o luam... si uite asa pana se plictiseste. apoi cauta un stalp. mai ca nu era ciocanitoare, asa studia fiecare gaurica! il ocolea, il cerceta, pana -normal, s-a plictisit si de sportul asta.... apoi i s-a nazarit pe un catel mare, care tocmai rodea un os si falfaia din coada. ei bine, andrei voia musai coada dihaniei. a trebuit sa dau cu pietre in bietul animal, sa-i stric masa si sa-l gonesc....
am trecut la leganute... si era fi-miu sa cada in cap din leagan, ca el de fapt voia sa se dea jos. nu sa SE dea in leagan, ci sa DEA el leaganul uta-uta. il cele din urla am aajuns la topogan... ok, am zis ca s-au terminat vremurile cand il puneam eu direct sus, asa ca sa faca bine sa invete sa urce. nu-i bai, treptele cam mari, dar avea vointa. ca melcul, e adevarat. dar nu stiu cum se face, cum s-a suit andrei pe topogan inca 3 pitici, de vreo 5 anisori, voiau si ei. il mai luam pe andrei sa faca eu doua ture, da' parca erau salbatici. mai ca nu-l daramau!! dar... la un moment dat andrei a tinut mortis sa urce. si cum se ingramadeau se intorcea fi-miu si tipa un pic la ei. astia-se uitau la mine, doar doar il iau pe andrei de-acolo, da' nici eu nu m-am lasat pana n-a ajuns fi-miu sus! ca doar aveam si noi voie pe topogan!!! ei numa' bine ajunge andrei sus si nu voia sa se dea, privea cuceritor in jos la disperatii aia care abia asteptau sa coboare! ok, dupa inca 2 ture l-am luat pe andrei . unde pui ma, ca si ceilalti au plecat!!! eu nu mai stiu ce sa cred, sunt salbatici, zau asa! mi-am facut si eu bagajele si am plecat sus. am jurat ca data viitoare ma duc in parc. macar acolo parintii nu prea stau pe banca sa rontaie seminte, ca astea de la bloc!!! pacat insa de topogan, ca e perfect pt varsta lui... la sistemul de tinut manutele

iuliana stai linistita, nu mai pui tu kgramele pe tine... ca are grija emma sa mentii silueta... eu zic 18kg in plus. cu antigripalul eu stiu ca la gravide nu se face nici un fel de vaccin. dar daca americanii fac....

simona pai cum o sa te descurci mai cu tantarii??? ori pe malul marii ori in creierii muntilor, daca vrei sa scapi de ei... poate a fost doar o prima reactie mai puternica si in timp va dispare. am vazut si eu ca tantarii astia tomnatici sunt mai veninosi ca ailalti...

mai roisinule pai asa leguma cum esti tii mortis sa te intorci la munca??? asteapta si tu 1 decembrie, ca sa prinzi petrecerea de craciun.

rodica la Hot Babes e limita inferioara de varsta???? ca iar ma face danateu obraznica fi'nca aspir la "functie"

sisi cand am citit primul rand cu accident am crezut ca s-a intamplat ceva la firma, mai ales ca nu vedeam un rand mai jos si nici nu nimeream mouse-ul sa sitesc mai departe! pe bune ca mi=a stat inima in loc si m-am gandit la un incendiu!!! apoi am vazut ca erau probleme la fel de "fierbinti" auzi, acum nu ca as fi eu experta, dar pt accidente eu luam imediat dupa... nu de alta, da' cred ca nu puteam sa dorm daca o mai lungeam!!!

INTALNIRE 23 OCTOMBRIE, ora 15:00/16:00 aproximativ..., IOR? : cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf, oana_noemi, roxana77, tigresa, roisin, irinuca, dana_oana

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput