nelamurire-dureri zona pelviana
Buna seara, am o nelamurire si poate voi puteti sa ma ajutati.
Acum 6 luni am avut o sarcina oprita din evolutie si a trebuit sa fac chiretaj . Totul a decurs bine , apoi la 3 luni dupa m-am apucat sa-mi fac toate analizele posibile sa vad daca sunt in regula si au iesit ok. In plus mi-am facut un eco intravaginala care mi-a iesit bine. De 2 luni am dureri in partea de jos in zona ovarelor sau a trompelor,iar aceste dureri apar inainte de ciclu cu 5-6 zile.Mai are cineva asa ceva, care ar fi cauza?
Va multumesc anticipat si va doresc sa ajungeti cit mai repede sa aveti frumosi si sanatosi.
Raspunsuri
martha78 spune:
Am si eu dueri in partea de jos a abdomenului, dureri care de multe ori imi raspund in spate, dar la mine nu sunt prezente numai inainte de ciclu, ci le am destul de des. La fel ca si tine am facut o ecografie si a iesit ok. Am inteles ca aceste dureri se datoreaza unei inflamatii, cine sa mai stie???
If hope were not, heart would break.
Lory2004 spune:
Parerea mea este ca nu este de ajuns doar o eco intravaginala pentru a vedea care sunt cauzele durerii..... trebuiesc niste investigatii mai complexe...colposcopie, examen compex al secrectiei vaginale, citologie...
Lory
annaa spune:
La fel am patit si eu, tot dupa chiuretajul unei sarcini orpite in evolutie acum 8luni.
Am devenit mult mai sensibila se pare ca dupa chiuretaj riscul inflamatiilor este mai mare, dignosticul la mine a fost anexita, la eco. nu a iesit nimic, dar la control durea.
Am luat la indicatiile dr.de familie injectii polidin 2/zi in timpul CM -5zile incepand cu prima zi , trei CM+ sapalaturi cu ceai de pelin+galbenele si odata pe sapt. irigatie.
Am facut pana acum doua luni si spre surpriza mea am scapat de acele dureri care odata cu apropierea CM ma faceau uneori sa nu ma pot misca din pat.
O sa mai fac si luna aceasta ca polidinul nu are ce sa strice, mai ales ca vine si iarna.
Ana
MadalinaM spune:
Anaa, spalaturile le faci in fiecre zi sau doar in cele 5 zile cind faci polidinul? Irigatia e din acelasi ceai? Ceaiul e infuzie? cam care e proportia de plante?
Multumesc,
MadalinaM
annaa spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Anaa, spalaturile le faci in fiecre zi sau doar in cele 5 zile cind faci polidinul? Irigatia e din acelasi ceai? Ceaiul e infuzie? cam care e proportia de plante?
Multumesc,
MadalinaM
Spalaturile le fac tot timpul, iar irigatia nu mai des de o data pe saptamana, si nu in timpul zilelor cu polidin deci a CM.
Proportia este la 1l apa in fierbere agaug cate 1 lingura(mare) din fiecare planta.
Caiul il fac obisnuit, cand fierbe apa adaug plantele si mai las max. 1-2min pe foc.
Dupa fiecare baie dar mai ales dupa irigatie sa ai grija sa-ti fie cald.
Ana