Vreau un bebe si am nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
quote:pentru ce se face tomografia abdominala?
Originally posted by mika1
anul trecut a trebuit sa fac o tomografie abdominala si totul a fost ok.
anemona spune:
Mika, spermograma a facut sotul? am si eu o obsesie... nu de alta, dar si mie imi spunea marinescu ca totul e ok, si cand colo pb era la sot.
mika1 spune:
quote:
Originally posted by anemona
Mika, spermograma a facut sotul? am si eu o obsesie... nu de alta, dar si mie imi spunea marinescu ca totul e ok, si cand colo pb era la sot.
daca nici luna asta nu raman insarcinata se va duce sa-si faca si analiza spermei. mie dr Iliescu mi-a zis sa o faca..
tomografie abdominala am facut pt ca am crezut ca am alte probleme ( nu ginecologice), dar s-a vazut si aparatul ginecologic si era bine, chiar eram la ovulatie atunci....
Maki spune:
Buna fetelor!Va doresc o zi minunata!
Mishulina, am sa-ti scriu pe scurt povestea mea.La 19 ani ( acum am 33), am avut un chist ovarian pe ovarul stang.M-au operat de urgenta, in urma careia am ramas fara ovarul stang.Atunci am inceput sa iau anticonceptionale, si mergeam periodic la control.Doctorii imi ziceau ca daca iau anticonceptionale n-am de ce se teme de un alt chist pe celalalt ovar.La 26 ani am decis ca vrem un si am lasat anticonceptionalele.Dupa trei luni eram deja insarcinata, fara nici o analiza si tratament.Deci minunea s-a produs, desi toata lumea spunea ca cu un singur ovar va fi mai greu si ca o sa dureze, pentru ca intr-o luna numai stangul, iar in luna urmatoare numai dreapta produce folicule,ca una produce numai baieti alta numai fete, deci fiecare incerca sa ma " consoleze" cu diferite prostii.Acum am un baietel de 5 ani si 4 luni.De 18 luni incercam sa avem al doilea copil dar nici acum nu la mine e problema , am ovulatie ( am facut echo vaginal unde s-a vazut acest lucru) ci sotul .
Parerea mea este ca trebuie sa speri pentru ca se POATE si cu singur ovar.Eu stiu pe cineva , care este in situatia noastra si are doi copii: un baiat si o fata.Poate ar trebui sa faci echo vaginal timp de doua saptamini in doua luni consecutive ca sa vezi daca ai ovulatie.Testele de ovulatie nu intodteauna sunt concludente.De cat timp incercati sa aveti un bb?
Am auzit de Prof Dr.Ancar de la Medsana ca este foarte bun in probleme de infertilitate.
Speranta si rabdare!
Va . Maki
Androix spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=4
Ultima postare de pe pagina este a Theodorei, mamica de doi baietzei frumosi. Seamana povestea ei teribil de mult cu cea a lui Maki. Asa ca Mishulina, deja ai 2 exemple clare ca se poate ramane insarcinata si cu un singur ovar.
Bafta multa, sa ne tii la curent!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Mishulina spune:
Va multumesc pentru incurajari,e minunat sa simti ca ai prieteni!Locuiesc in Bucuresti asa ca imi vor fi de folos sfaturile voastre.La categoria "aspirante" sunt cu gandul de multi ani dar cu fapta numai de vreo 2 luni pentru ca nu mi-au dat voie medicii,pentru ca burtica mea nu e foarte in regula(e taiata prea rau de la cele patru operatii pe care le-am suportat)si exista pericolul sa "crape" in timpul sarcinii.In prezent fac un tratament de recuperare pentru a preveni acest lucru,dar si asa sansele ca el sa se produca sunt mari si nimeni nu imi poate garanta ca va fi OK.Muncesc din ianuarie si s-au inregistrat ceva progrese dar peretele abdominal e fragil si nu am obtinut acordul medicilor de a incerca decat acum cateva saptamani...Oricum,mi s-a spus clar ca daca reusesc sa duc sarcina pana aproape de termen nu voi putea naste decat prin operatie cezariana ca abdomenul meu nu rezista contractiilor din timpul travaliului si riscul ar fi ca bebe sa ramana orfan din prima zi!Acum intelegeti poate de ce poate pune oricand gheara pe mine "neagra disperare". Mi s-a spus sa gasesc un medic ginecolog f.bun ca chirurg,ca practic viata mea depinde de cum opereaza si mai ales CUM COASE!(e foarte important,ca sa reziste in timp).
MAKI,multumesc ca mi-ai povestit experienta ta,pentru mine e incurajatoare si datatoare de speranta.De 11 ani plang seara in perna la gandul ca daca se intampla ceva nu voi fi mamica niciodata!Deci nu sunt singura si mai ales SE POATE!Pupici la toate!
Mishulina spune:
Androix,multumesc pentru sfaturi si incurajari,chiar as avea nevoie de prieteni zilele astea!Multumesc si celorlalte fete,sunteti dragute.Am sa trec la fapte si va tin la curent!
martha78 spune:
Mishulina, dar de ce ai 4 operatii? Presupun ca nu sunt toate de natura ginecologica.. Si eu am un trecut nu tocmai roz (5 chiuretaje + o operatie cu o cicatrice destul de mare ) si totusi continui sa sper, desi nu stiu ce sanse reale voi avea. Vei vedea ca se poate si vei fi atunci cand te astepti mai putin.
Mult succes!
If hope were not, heart would break.
Maki spune:
Va salut fetelor!Va doresc o zi buna , desi afara e cam frig.
Mishulina te inteleg foarte bine, pentru ca ani de zile am plans si eu.Dupa operatia de chist , doctorul cand ma lasa acasa mi-a zis sa am mare grija de celalalt ovar ca daca o sa am si o acolo un chist gata cu sansele de a deveni.De atunci zilele si lunile mi-au devenit un cosmar, de fiecare data cand ma durea burta sau ovarul deja plangeam si imi inchipuiam niste lucruri ingrozitoare, traiam fiacare clipa cu frica de nenorocitul chist.Doctorii ma linisteau ca pana iau anticonceptionale sigur n-o sa mai am chist dar nu puteam sta linistita.Dar iata ca minunuea s-a produs si sunt sigura ca si tu o sa reusesti.Iar de burtica sa ai grija , dar cred ca daca esti monitorizat permanent de doctori n-o sa ai probleme.Am si eu doua opreatii cea cu chistul + am nascut prin cezariana si au zis ca ajunge doi ani de repaus.
Maki
diu spune:
Salutare tuturor! Eu sunt foarte nouă pe aici, dar am intrat să văd neapărat ce discutați, mai alea că mă macină și pe mine subiectul ăsta... Sunt căsă de 3 ani și ne dorim un copilaș cît mai curînd... Ne-am hotărît doar de anul trecut din iulie, dar nimic. Am fost la un control obișnuit și la un eco, dar mi s-a spus că n-am nici un bai. Sunt conștientă că ar trebui să fac analize mai amănunțite, dar m-am speriat cînd am văzut cîte analize povestiți că ați făcut. În primul rînd nu știu un medic ca lumea... Dacă știți pe cineva de treabă în Oradea, spuneți-mi și mie, vă rog. Pe de altă parte m-am simțit încurajată să văd că mai sunteți încă multe altele ca și mine...și încă ce optimiste. Sper să mai capăt și eu puțin optimism de la voi.
diu