desprecopii.com cauta colaboratori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salutare,

pai de subscris as subscrie, dar din pacate experienta mea se limiteaza la cei de la anul I de facultate in sus. Oricum daca aveti nevoie de un 'fizician', strig prezent!

Numai bine,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si eu sunt profesoara de matematica cu o vechime de vreo 14 ani si sunt dispusa sa ajut - insa nu stiu cum?? ca talent de scris nu prea am eu. Doar daca aveti ceva probleme de matematica sau consultatii online (hi) pot sa mai dau din cand in cand...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mama mea a fost 35 de ani invatatoare. acum este pensionara, insa are acces la Internet, timp si experienta multa cu copiii constanteni:))).

articole originale pe ce tema?

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna DC!

Sunt mai noua pe aici, dar deja simt nevoia sa dau inapoi ceva pentru toate lucrurile bune pe care le primesc de la voi!
Am o pregatire fililogica si lucrez ca traducator. V-as putea ajuta cu traducerea unor articole, poate...As dori din suflet sa pot ajuta si financiar, dar din pacate nu am cum. In schimb, am ceva experienta cu copiii si cu actiunile de voluntariat...Poate asta va folosi...
pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu am neste nelamuriri: DC se extinde, bine, bine, da' in ce directie, a publicatiilor? Ca asa reiese din post. Apoi, unde vor fi publicate articolele cu pricina? Vor ramane in "posesia" DC? Adica drept de autor, chestii, socoteli...
Nu-s io carcotas sef, cred doar ca niste explicatii de baza ar fi binevenite pe sticky, ca sa stie toata lumea despre ce se intelege cand pomeniti de colaborare, ca de bine de rau se scrie mult si bine pe forumul asta, si multe dintre scrieri sunt chiar incercari izbutite. In plus, daca bine am inteles pana acum DC are dreptul sa se foloseasca de ele cum crede de cuviinta. Asadar, ce schimba in colaborarea aceasta noua, fata de cea de pana acum?

Cu mutumiri anticipate,

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

de acord cu scarmanus.Dupa explicatiile de rigoare promit un articol despre importanta muzicii.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Mirela,

a trecut intre timp vreun an de zile de cand mi-ai cerut o mica descriere, pentru a colabora si eu alaturi de voi. Ti-am trimis-o atunci, si de atunci nu am mai primit nici o veste de la tine...sa inteleg ca nu mai este nevoie de ajutorul meu? Sa sti ca eu nu sunt suparacioasa de felul meu, si acest forum oricum imi este alaturi de suflet, dar...m-as bucura ca, dupa atat timp, sa primesc un raspuns de la tine...
Cu multumiri si cu drag,

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput