pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sa dai o veste dupa ce iti faci controlul
si eu am probleme in ultimul timp, dar decat sa ma duc la doctor mai bine lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Salutare fetelor.Nu pot sa ma abtin si sa nu scriu in aceasta minunata zi.Spun minunata deoarece atit de frumos ninge afara copilul meu cel drag doarme si eu am o gramada de treaba ca zugravim camera unde a fost socrul meu (ca el a murit saracul) si casa e cu susul in jos dar, trebuie sa va zic ca e minunat ce frumos e afara.De multe ori aceasta atmosfera ma face sa ma simt mai bine.Acum ma duc la treaba ca vine zugravul si eu nu am facut nimic.Pa pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Tatiana si eu am inceput cura ,acum e doua zi la sfarsit si parca dorm pe mine toata ziua plus ca trag un pui de somn cum adoarme bebe.Tu cum te mai simti,la fel,ceva schimbari?
Baniuesc ca si tu manaci tot ce apuci.
Da vesti sa stiu ce ma asteapta.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

am inceput din nou tratamentul
la mine nu are nici cel mai mic efect peritolul si nici prima data cand am luat nu a avut reactii negative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccattya spune:

Vreau si eu reteta, te rog mult!!!!!!!!!! E pt mama mea, care in urma unei depresii puternice a slabit f mult(41 kg la 46 ani).A incercat tot felul de tratamente, dar fara rezultat...Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

eu am terminat tratamentul, de la 47 am ajuns la 54-55.Din pacate nu mai mananc la fel ca in timpul tratamentului, sper sa nu pierd kilogramele castigate.Tare as mai fi vrut inca 5, dar daca nu se mai poate asta e.In vara am sa-l repet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Si eu m-am pus la cura de ingrasare, cutia cu nuci in permanenta langa mine, si nuci cu miere si banana dimineata + vitamine
sper sa mai iau si eu 2-3 kg
eu am 1.82 si 58 kg.

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Draga Ccattia ,reteta o gasesti in pagina 3 aici pe forum.Scrie si cum se administreaza dar cel mai bine ar fi sa o consulte un medic sau sa intrebi prima data sa nu-i dauneze.Sanatate maxima si spor la ingrasat fetelor

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccattya spune:

Multumesc mult pt. reteta!!!De-abia astept sa vad daca are rezultate si in cazul mamei mele.

Mergi la inceput

nu stiu ce se intampla, prima data cand am inceput sa iau reteta mancam pe rupte
acum cand am reinceput tratamentul nu am potfta de mancare

Mergi la inceput