pt. fetele ce vor sa se ingrase
Raspunsuri - Pagina 12
Papadia spune:
Salutare gagici!Ma bucur ca ma simt mai bine si am pofta de mincare.In mare parte totul v-i se datoreaza voua celor care m-ati incurajat si sustinut.Spunea cineva aici pe forum ,nu mai stiu cine ca si linistea sufleteasca fara stres si nervi face mult.Ei a avut mare dreptate.Aniela ma bucur ca ai mai aparut si tu pe forum si multumesc ptr incurajari.Scrie si tu mai des ,ce mai faci?Va salut si am sa va tin la curent cum mai stau cu kg.Daca ma cintaresc o sa va spun si cite kg am acuma.Pupici
moldovan
oana_r spune:
buna,
sunt noa pe forum, dar de mult timp va urmaresc discutiile pe care le aveti si m-am hotarat si eu sa incerc reteta cu peritol pentru ca am 1.67 si 48 kg.
vreau sa stiu ca in cat timp se vad rezultatele
Papadia spune:
Bine ai venit Oana.Sa sti ca rezultatele ar trebui sa se vada destul de repede.Eu aveam o pofta de mincare din primele zile.Iar rezultatul s-a vazut imediat.Asa ca da-i inainte si sa vezi ca merita.Spor la ingrasat.Pupici
moldovan
oana_r spune:
am o saptamana de cand am inceput tratamentul,trebuie sa caut un cantar , ca al meu e cam eronat, cand arata 48, cand 50
Papadia spune:
Salutare gagici !Unde v-ati pierdut??V-ati mai ingrasat ,sau aratati asa de bine ca nici nu mai postati aici la slabute??Tare as vrea sa stiu ce mai faceti??
moldovan
bebi spune:
Eu m-am ingrasat 6 kg si mi-au crescut si sanii dupa ce am luat Desorelle. Iar acum m-am lasat de fumat si iar se cam pun kg. Inainte de nastere aveam la 1.70 doar 48kg. Dupa nastere am reusit sa pastrez 5 kg si incepeam sa ma apropii dramatic de kg dinainte. Dupa ce am inceput sa iau Desorelle mi s-a reglat metabolismul.
slakje spune:
Acum vad subiectul asta...ce voi vreti sa va ingrasati? Ati inebunit cu toatele?...noi nu stim ce sa mai facem sa dam sunculitele jos si voi va chinuiti sa le puneti?.
Feteloooooooorrrr, stati slabe ca asa e fain.
oana_r spune:
eu am 50 kg, nu reusesc sa iau mai mult, mai am o luna jumate de tratament, sper sa mai iau 3 kg,daca nu ma multumesc cu aste,dacat cu cele 47 kg.
tu, papadie te-ai ingrasat?