Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Miche
Fetelor, o intrebare fffff importanta si urgenta...ca am cosmaruri noaptea.
La ultima voastra eco cat a avut lungimea femurului la bebe???
ca la mine , in sapt 31 de sarcina a avut 5.82 cm.....

echo de sapt trecuta (32): lungime femur: 62,4 - deci 3 cm diferenta!

fii antena si nu ma enerva ca sunt binedispusa: e bun domne femuru, stai linistita!
toate dimensiunile sunt in functie de parinti: eu personal am un femur cat china, sunt d-aia cu picioru-n gat zau ca la femur sunt dotata daca tu oi fi mai maruntica, n-oi vrea un copil anormal, cu femur mai lung ca el, da?

deci cred ca diferenta e asta si va rog sa incepeti sa va obisnuiti cu calculele astea care difera la fiecare copil, ca innebuniti dupa nastere, zau! ca de ce n-a luat in greutate, ca alu aia e mai gras, pufos, mancacios ca al meu

miche... te rog sa te calmezi la nervi, fa antrenamente pentru dupa ce nasti ca... altfel patesti ca mine! eram buna de pus in camasa de forta NU EXAGEREZ!

leoaice ne facem dupa ce nastem!

M-am mai linistit un pic...
am mai citit si pe forum la 555-OB-GYN la clinica virtuala...
si Gandacelu! tu care esti asa de atenta cum ai calculat diferenta de 3 cm?????
la bebelinul tau era 62.4 mm (asta daca nu mi-ai dat masura ta )
deci 6.24 cm-5.82 cm = 0.42 cm adica 4 mm
adica uraaaaaa
cum dupa poze am vazut ca esti mai inalta, si cu dimensiunea era la 32 de sapt la tine inseamna ca tot scai ma tin de tine si diferenta e ok din punctul meu de vedere..
Si zici ca ma asteapta camasa de forta???

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am si eu o intrebare:mana dreapta mi-e permanent amortita.Aveti idee de ce?Voua vi se intampla?O sa-l intreb pe doctor Joi, dar pana atunci poate ma ajutati voi.
Andreea35 saptamani+BBlina
http;//community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna burticutzelor, iaca am aterizat si eu de la dr, azi mi-a facut control vaginal si mi-a cracanat-o pe "mitza" cu "rangile" apoi m-a controlat si cu "deshtul lui finutz" in concluzie cand m-am dat jos de-acolo nici nu mai puteam merge de durere....mi s-a parut ca a fost cam brutal cu mine desi vorbea frumos si zambea, eu cred totusi ca dr este un picutz suparat pe mine ca merg sa nasc in romania...dar asta-i situatia....sotzul meu zicea ca nu cumva s-o fi purtat asa brutal ca sa ma apuca nasterea pe-aici????...sper sa nu ca altfel il omor cu mana mea hi hi
foaia de drum nu este inca gata, se duce sotzul meu dupa ea peste vreo 2-3 ore...oricum mi-a zis ca este ok totul, colul este inchis, de lungime nu mi-a zis nimic niciodata....acum asteptam foaia de "parcurs" hi hi
fetelor va multumesc tuturot pentru urarile de drum bun, sper sa pot intra a doua zi sa va scriu un mesajle scurt si sper sa va dau vesti bune.
avionul meu pleaca maine de aici la ora 19, 10 si in doua ore ajung acasa...la ora romaniei 22,10...fiindca aici suntem cu o ora in urma fatza de rom....
drumul nu este greu, se ajunge fff repede, alex e obisnuit asa ca nu-mi fac probleme...singurul gand care mi-l fac este sa ma simt eu bine cu avionul ca nu am mai mers niciodata insarcinata asa de avansat...cand am venit din thailanda eram gravida cu alexutz dar in 3 luni...drumul atunci a fost ingrozitor de lung dar cu toate astea eu m-am simtit ok...sper sa fie bine si de data asta.
pana acum am citit tot ce-ati scris voi si eu sunt de acord ca sanosan este o gama de produse fff bune eu din astea am folosit la alex si tot din astea o sa cumpar si pentru bb....in schimb eu m-am impacat fff bine cu pampersii de la pampers, nu am reclamatii hi hi dar nici nu am incercat altceva...trebuie sa recunosc.
fetelor, acum va pupici pe burtici si am fugit sa fac ceva de mancarica sa-i las si sotzului meu macar pentru o saptamana sa nu se agite cu gatitul...oricum eu sunt pe-aici si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monica, drum bun, sa ajungeti sanatosi si asteptam vesti cand poti!

Andreea, poate mana e amortita din cauza coloanei suprasolicitate, o fi vreun nerv strangulat pe acolo... alta idee nu-mi vine.

Gandacelule, noi n-am avut niciodata probleme cu Pampers, in schimb cand am incercat Libero, s-a umplut Bianca de bube pe tot funduletul. Asa ca eu una raman fan Pampers.

Azi am crezut ca o strang de gat pe fiica-mea: ma duc eu cu elan s-o iau de la gradinita si incepe sa urle pe acolo ca ea nu pleaca decat cu Meme (adica mama ) si ca de ce am venit eu s-o iau- a plans de mama focului, abia am convins-o sa vina, cert e ca m-a umplut de draci . Acasa nu mai stia cum sa-si ceara scuze si sa ma impace , dar era too late. Zau ca uneori ma scoate din minti copilul asta: atentie deci celor care doresc Scorpioni, va asteapta vremuri grele.

Roxana-saptamana 36

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
idem pampersii=porcarie! folositi libero

...pai si eu ce sa iau de aici ca in afara de Pampers si Huggies (va spune ceva asta din urma)nu am vazut altceva Libero n-am vazut deloc...

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bobita tu la baia Mariucai ai folosit la ca, cumnatamea; ea a folosit fel si fel de petale de flori, ptr. a-i face pielea fina fetitei, de inebunise maica-mea sa gasesca flori; imi aduc aminte si acum cum statea nepoatamea printre petalele florilor, cu picioarele ca niste caltabosi, o mare dolofana cea fost, dar dupa baie mirosea asa de frumos, de-ti venea s-o mananci nu alta; era ea insasi o floare inflorita, asta pana venea noaptea, ca incepea sinfonia, pana dimineata, de unbla cumnatamea cu ea in brate prin casa, de aveai impreasia ca este stafie
Roserb bine ca te-ai descurcat bina la botez; ai facut foto.; poate Bianca s-a invatat cu mama ta, sau poate ca se gandeste ca vine bebe sii putin geloasa; pe ce data este nascuta Bianca; ii serbezi ziua de nastere

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Monica, drum bun, si sa ai grija de tine, de bebe si de Alexut. Sa dai un semn cand ajungi acasa sa ne spui ca ai ajuns cu bine.

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits cum te simti

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

fulguleatzo dar ce-i dai mami sa pape lui bb de e asa de maricel...ai tu o retzeta secreta nu-i asa? sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
roserb, ce ti-am zis eu acum catva timp( cand plangea bianca ca nu vrea la gradi) ca nu o sa o mai iei de acolo decat cu fortza?...ma bucur ca ai reusit sa treci de botez cu bine, daca ai si dansat inseamna ca a fost ok...oricum ai grija de tine si stai cumintzica sa te odihnesti acum...
andreeap de ce nu suni la dr sa intrebi ce-i cu mana amortzita? ca doar nu se supara, nu?
miche, acum ti-ai gasit alta problema...femurul...stai linistita, daca este incadrat in limitele de la eco totul este ok, nu-ti dai seama ca ti-ar fi zis daca era ceva in neregula.
gandacico, ma bucur ca azi esti bine...sa nu te deochi
bits-ulica, lasa, chiar daca ai pierdut dopul mai bine ca bb vrea sa mai stea la mami in burtica...acolo e cald si bine, nu e taifun hi hi
felis, tu ce mai faci? vad ca trimiti povesti...mai am putzin si inchid bagajele hi hi sper sa termin pana plec...daca nu imi mai trimite sotzul cu prima ocazie...
roxana, ce ai mai hotarat cu arisa? pana la urma unde o lasi cand nasti...tot asa vrei sa te internezi cu ea?
madachanai grija chiar daca e cabinet particular...acum toti tembelii si-au deschis cabinete...mergi pe mana unui dr de incredere si alora la naliza spune-le sa fie mai cu bagare de seama sa nu-ti mai lase asemenea semne pe mana.
fetelor, nu am nici un chef sa ma apuc de treaba, tot aman momentul hi hi am zis ca ma apuc dupa ce le dau sa pape de pranz si uite ca in loc sa fac ce-am zis m-am apucat sa va scriu voua...nu stiu ce o sa ma fac acasa cand nu o sa mai pot sta asa de mult de vorba cu voi...oricum mai dureaza vreo 2 saptamani dupa ce ajung si am inteles ca vin cei de la astral sa-mi bage netul prin cablu...pana atunci...dial-up-ul sa traiasca...
hai ca mai fac o tentativa poate reusesc sa fac totusi ceva...
va pup si mai intru mai tarziu

monica

Mergi la inceput

dama, multumesc mult, va tin la curent...

monica

Mergi la inceput