Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

he he, si al meu la fel! a adormit pe la 11 jumate cu chiu si vai!parca stia ca e rost de petrecere, si apoi la bubuituri am stat langa el, daca cumva s-o trezi...si nici nu a miscat!

eu deabia acum incep sa fac orice fara Stefan hehe, care doarme...mai am putin, pe la 12 si cad si eu de somn!

LA MULTI ANI!SI MULTE IMPLINIRI!
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by ana_a

eu deabia acum incep sa fac orice fara Stefan hehe, care doarme...mai am putin, pe la 12 si cad si eu de somn!

din punctul asta de vedere noi am fost norocosi de la inceput, pentru ca tudor adoarme devreme seara, adica in jur de 8.30 - 9.00.

noapte buna, ca acum chiar plec la culcare!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

Mergi la inceput

fetele?chiar nu reusim sa facem activ subiectul asta?nu avem nimic de spus pe aici? macar un banc ceva... hehe!Se pare ca nici una nu e genul "povestitoare" ca altfel nu-mi explic... e a 3 oara cand incerc sa deschid o pagina de acest gen si nu am avut succes!
Cred ca ne lasam pagubase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Timpul, bata-l vina. Eu n-am mai intrat de vreo saptamana, si de maine iar iau o pauza. Multa treaba la serviciu, ce sa-i faci. Mai intru maine si apoi pauza o perioada. O sa-mi fie tare dor, dar n-am ce face, asta e. dar mai arunc eu cate un ochi!

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor,
unan mau ferici si plin de bucurie, sa va creasca pruncii mare, cuminti, frumosi, sanatosi si destepti
hai sa nu ne lasam pagubase, adevarul e ca eu nu am internet acasa, iar pe la internet, mi-am propus sa trec o data pe saptamana
ca fapt divers sa va spun ce am facut noi de sarbatori, de craciun am fost la colindat pe la rude, iar de revelion am fost la nasi nostri imreuna cu piticul care a rezistat eroic pana la ora 1 noaptea, a ciocnit si el cu noi un pahar de sampanie pt copii
thierry a fost foarte incantat de brad, ne-a ajutat la impodobirea lui, iar cand am fost prin centru s-a bucurat foarte mult de beculetele din oras, acest a fost primul lui craciun constient, noi ne-am bucurat prin el
a fost minumat,
v-am vazut pozele, aveti niste copii minunati, sa va bucurati de ei

ana a eu stau pe valea budacului sus de tot, daca vezi pe acolo vreo familie mixta (ea alba, el negru) sa sti ca sunt eu cu sotul
poate ne intalnim pe acolo, nu am vazut poze cu tine deci nu stiu cum areti

numai bine,
florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor, tot eu, ce mai faceti sunteti in vacanta? sau inca nu vati acomodat cu noul an
sper ca nu sunt aici singura
afara e farte frumos, sper ca o sa o tina tot asa, daca da poate ca o sa punem de o intalnire
ce ziceti?

numai bine
florina si thierry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

uite ca mai sunt si eu pe aici vreo ora.
am vazut ca esti aproape de mine, eu stau la big
poate ne intalnim toate intr-o zi cu copiii

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput

si eu, si eu pe-aici! vreau sa ne intalnim dar acum tudor e putin bolnavior si nu prea iese afara!

ce ziceti de week-end-ul viitor? suna bine? sambata sau duminica viitoare, cum vreti voi. am putea sa ne intalnim in parculetul din eminescu? ce ziceti??? daca nu-i frumos afara intram la metropolis la o cafea. e bine asa?

pupici si astept propunerile voastre ca sa ne intalnim odata!

noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

salut fetele!
cum ramane cu intalnirea? a fost?si eu nu am fost pe faza?
acu chiar e cald si frumos...putem iesi la o plimbare

Mergi la inceput

salutare!
n-a fost intalnirea inca. ce ziceti, ne intalnim maine inainte de pranz (pe la 11 sa zicem) in eminescu? sau preferati alta ora??? haideti sa ne intalnim odata!!!

pupici!

primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput