Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

april, eu il scot pr tudor cate putin dimineata si putin dupa-masa (o jumate de ora, o ora). dar voi puteti sta mai mult afara banuiesc, ca andrada e marisoara!
apropo de frig, tu cum ai reusit sa o inveti sa tina manusile in mana, sau voi nu ati avut probleme? ca noi ne crizam efectiv cand vine vorba de manusi!
si inca ceva: tu stii ceva de amidonul intracelular??? la analizele de kk i-a iesit lui tudor la digestie - amidon intracelular...am pus si topic separat, dar poate-mi spui aici!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nu am auzit asa ceva, imi pare rau dar nu pot sa te ajut in aceasta problema. dar ce au zis medicii? are ceva simptome? in bistrita i-ai facut analiza?

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor
sa ma prezint, sunt florina si am un baietel thierry de 1an si 9 luni, noi stam pe valea budacului, voi prin ce zona stati, poate ca o sa reusim sa ne intalnim intr-o buna zi,
eu lucrez iar pe pitic il duc la cresa,
voi cu ce va ocupati si cat de mari sunt cpoii vostri?
numai bine
florina sithierry

Mergi la inceput

florina,
sa-ti traiasca voinicelul thierry (numele vine de la jucatorul francez de fotbal? ). al meu copilas are 11 luni jumate, pe 9 dec. face un anisor. e tare rasfatat si dulce...
eu stau in partea de jos a decebalului, pe langa cinema "dacia". poate ne vedem odata toate fetele la un suc sau la o pizza sau la ce vreti voi...mi-ar placea sa ne cunoastem!
cat despre serviciu, eu nu merg inca dar ma gandesc serios sa ma intorc dupa inceputul anului ca nu prea mai pot sat acasa.
tu la ce cresa il duci pe pui? esti mutumita?

pupici, ne mai auzim!!!!

noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

salut,
ar fi bine sa ne intalnim intr-o buna zi
pe thierry il duc la cresa nr 1 pe somesului, la inceput a fost tare greu, plangea de mi se rupea inima, acum plange cand il iau acasa, s-a obisnuit foarte repede si foarte bine, a facut si multe progrese, el fiind un timid asa ca maicasadar colectivitatea a rezolvat si problema asta
voi fetelor ce mai faceti?
ce cadouri frumoase ati vazut\cumparat pt cei mici, eu sunt foarte dezamagita, nu prea am vazut lucruri frumoase
daca vedeti ceva interesant dati de stire
numai bine
florina

Mergi la inceput

mara ai rezolvat problema cu amidonul? ce a zis dr ca sunt curioasa?

April & Andrada

Mergi la inceput

aaaaaa, am uitat de amidon.
pai nu e nici o problema...doctorita (anca rusti) a zis ca e ceva normal sa apara amidon la copii, ca nu-l digera cum trebuie...

florina, eu i-am luat o jucarie frumoasa lui tudor de la casa ambient. a costat destul de mult (1.150.000 lei) dar e tare frumoasa (e un volan cu semafor, cu frana si acceleratie...canta, se aprind beculete...) in fine tudor a fost incntat de ea la inceput, acum nu prea-l atrage...
deci daca vrei sa cumperi jucarii, cred ca acolo mai gasesti ceva frumos.

fetele, voi ce program aveti, cand ne-am putea intalni la un suc??? dupa-masa spre seara (dar nu foarte seara ca tudor al meu doarme pe la 8) ati vrea sa ne intalnim???

Mergi la inceput

Mara La Multi ani micutului tau. Am vazut ca si Venera e din Bistrita, dar nu am vazut-o la Mamici din BN?!? Cum de nu da pe la noi?? Locuieste in Bistrita?

Sanatate lui Tudor si voua parintilor sa-l puteti creste mare, mare, mare
pupici

April & Andrada

Mergi la inceput

da, si venera e din bistrita dar nu prea are timp sa intre pe forum...

multumim de urari! acum ne pregatim de zor pentru petreceri. facem doua ca la noi e prea putin loc si nu vrem sa ne inghesuim invitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

dragilor dragi, mergeti la vot si invatati si pe altii ceea ce stiti voi doar asa avem o sansa noi si tarisoara noastra, altfel sunt vorbe in vant spuse in treacat.totalitatea gandrii voastre si a dorintei de schimbare trebuie sa se finalizeze prin votare. mergeti la vot. tara are nevoie de voi. sa incetam sa ne plangem pt ca nimeni nu ne va organiza, doar noi, cei de rand putem aduce schimbari.
uzati de dreptul vostru de a vota. altfel alti se vor folosi de votul vostru:(

Mergi la inceput