Fibrom uterin (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Racaru, greu de spus, noi toate incercam sa evitam operatia (mai ales ca vrem copii), dar cand nu ai de ales, te operezi. La varsta matusii tale (in perioada menopauzei), fibromul ar trebui sa scada, poate chiar sa dispara. Dar daca dranjeaza, deformeaza, preseaza alte organe, are dureri, hemoragie, tb sa se opereze. Oricum medicul stie mai bine.
Margot, si fibromul meu are 7 cm si ceva, azi echografistu' mi-a spus cam la fel- ca nu stie daca pot duce o sarcina la termen, asta m-a cam indispus, sper doctorita mea care va interpreta rezultatul echo sa fie mai optimista (saptamana viitoare). L-am vazut pe ecran (pe mutant) si m-am ingrozit, ce am aflat nou e ca mi-a deplasat uteru' inspre stanga, si un ovar.Acum iar nu mai stiu ce sa cred, cert e ca nu se simplifica problema cu nimic...
Multa sanatate va doresc la toate!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Fetelor, am vorbit cu RACHEL la tel.
Mi-a spus ca ai este greu sa scrie iar la Bucuresti o sa vina pe 24 ianuarie ( daca am retinut bine ).Cand o sa mai am vesti de la ea va spun.
MARYD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by kim

echografistu' mi-a spus cam la fel- ca nu stie daca pot duce o sarcina la termen,
... ce am aflat nou e ca mi-a deplasat uteru' inspre stanga,
KIM

Fata mami, nu mai dispera de asta.
Problema nr 1 ramane sansa pe care o ai sa ramai insarcinata, avandu-l. Apoi poti sa iti faci griji cum o sa o duci. Al meu are 11 cm si luni inchei 36 de saptamani. Uterul meu a fost, si inchipuie-ti cat de deplasat e acuma. Se vede intr-o ultima poza ce burta stramba am. E adevarat ca numai gravida normala nu am fost, dar multumesc Domnului ca am ajun...aproape la termen.
Eu nu am acceptat riscul miomectomiei fara sa am un copilas asigurat. Acum altfel pun problema. Normal ca mi-as mai dori inca unul, dar sa nu cer imposibilul, daca nu se va putea.

Mary, multumesc mult! Te imbratisez, deocamdata aici.
Tu fa-ti restul analizelor, spermograma sotului, pt ca eu am impresia ca dupa embolizare se regleaza ceva hormaonal in organism. Adica nu embolizarea in sine, dar fibromul apare de la excesul de estogen, iar in urma embolizarii ceva se schimba. La o luna si ceva de la embolizare, la eco s-au vazut foliculii, desi se presupunea initial ca nu as avea ovulatie (doar se presupunea). Si am mai luat si vitamina E.

Vreau sa va spun la toate, mai ales cele care va doriti un copil, ca o sa fiu aici mereu, sa va incurajez, mai ales acum, dupa ce am trecut prin ce am trecut. Daca vi se pare ca ma repet sau sunt aberanta, spuneti-mi si nu va mai stresez.

Pupici la toate!

Rici 36 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
NEW
(O burtica adevarata)
(De sarbatori)

„Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii sã te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Mersi Rici ca existi sa-mi poti da si mie curaj, iti dai seama ca un copil e mai presus de toate, dar n-as vrea sa par inconstienta, stiu ca-mi doresc un copil in conditii dificile (tu esti dovada ca nu imposibile) si nimeni nu poate garanta ca voi reusi decat poate bunul Dumnezeu. Ce am inteles deocamdata e ca decizia si riscul imi apartine cu totul, si ca sansa mea de a avea un copil e acum. Sa mai astept inseamna sa-mi asum mai mari riscuri. Doamne ajuta sa aduci pe lume un copil sanatos, si sa-ti scoata fibromul fara complicatii, poate mai faci un "fratior" mai incolo! Sunt covinsa ca Albert va avea un caracter f puternic dupa experienta bataiosa din burtica!

Spune-mi, fara embolizare, crezica ar fi fost posibila sarcina? Ce dimensiune are acum fibromul tau, cat de mult a crescut? O sa ma gandesc la voi pe 24, ma rog sa fie bine! Curaj si sanatate multa!

KIM

Mergi la inceput

Am gasit pe un forum frantuzesc niste tratamente pentru reducerea fibroamelor, vi le supun atentiei, in caz ca va intereseaza, sper sa nu fie vreo problema ca ocup prea mult spatiu...
Pe scurt, primul e vorba de un post de 8 zile (apa, eventual fructe si legume, repaus), al doilea e un tratament homeopat.

1. Un jeûne de 8 jours ( en buvant de l'eau et en consommant à la rigueur quelques fruit ou salade- le minimum) a très souvent pour résultat la disparition PURE et SIMPLE du fibrome: bien de cas des guérisons par cette méthode ont déjà été constatés.
NB: mais le jeûne doit être conduit avec prudence, par exemple pendant une période de vacance ou l'on a la possibilité de se reposer.

Après ces fameux 8 jours, on continue à manger normalement, mais il faut éviter:
- éviter les viandes volaille, les oeufs et les produits laitiers, qui contiennent des hormones, mais le remplacer par des produits certifié biologique
- consommer du soya(fèves de soya, tofu, lait de soya etc.) régulièrement
-limiter la consommation de matière grasse à 25%
- éviter les huiles végétales polyinsaturées, les margarines
-pas des fritures
- augmenter la consommation d'acides gras omega-3 (huile ou graines de lin, huile de canola, huile de soya, huile de poisson...
- consommer beaucoup des fruits et légumes certifié biologique.
- pratiquer la visualisation et la pratique d'exercices cardio vasculaire

2. Sources de ce traitement homéopathe livre du Dr Pommier : "Dictionnaire homéopathique" (Le Livre de Poche)

Doses
(1) Silicea 9 ch ; (2) Calcarea fluorica 9 ch ; (3) Thuya 7 ch
1 dose à 15 j d'intervalle : prendre (1), puis 15 j+ tard, (2), puis 15 j + tard (3) etc.

Granules
(1) Thuya 5 ch ; (2) Lachesis 5 ch
2 granules en alternance 1 jour l'un, 1 jour l'autre

(3)Aurum muriaticum natronatum 4ch
(4) Conium maculatum 5 ch
(5) Lapis Albus 4 ch
2 granules de chaque 1 fois par jour

Suppositoires
(1)Uterus 9 ch : 1 suppositoire mardi, vendredi et dimanche
(2)Folliculum 9 ch : 1 suppositoire lundi et jeudi

Oligo-éléments:
(1)Manganèse et (2)Cobalt-manganèse: 1 ampoule de chaque en alternance, 1 jour l'un, 1 jour l'autre

J’ai acheté ce livre et il y a une suite des médicaments :

(1)Fraxinus americanus D3 : 10 gouttes à midi
(2)Chalcopyrite aurifère D8 : 1 ampoule buvable un jour sur deux

(3)Ribes nigrum, macérat glycériné D1
et (4)Sequoia gigantea, macérat glycériné D1 :
25 gouttes de chaque flacon 1 fois par 24 h.

Ses conseils :
Régime désodé ; peu de pain ; pas de viande (poisson permis)
Veiller au bon fonctionnement de l’intestin
Vitamines A, B1, C.

(Chantal a précisé qu’au bout de 3 mois ses fibromes ont diminué de moitié.)

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Feteleee, pe 7 februarie voi scapa de fibrom ,astept cu nerabdare operatia si dupa cateva luni atat de mult asteptat.Voi reveni cu amanunte pe 27 ianuarie dupa ce voi discuta cu medicul care ma va opera .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40375" target="_blank">capitolul urmator

Oana_B

Mergi la inceput