Gravida maritata cu barbat plecat

Gravida maritata cu barbat plecat | Autor: kathywsha

Link direct la acest mesaj

Mai este cineva asa?
sunt maritata de 10 ani si acum cand am ramas gravida e plecat mai mereu prin tari straine.Si mi e greu de nu mai pot

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

N-am fost in situatia asta, dar cred ca e o faza emotionala pentru tine si ca ti-ar fi mai usor cu sotul aproape. Poate-si termina treburile prin strainatate pina apare copilul, greul abia apoi incepe si o pereche suplimentara de brate e necesara.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Cred ca iti este greu, ca ai dori ca cineva sa te mangaie din cand in cand sau sa se bucure odata cu tine de aceste momente, sa-ti spuna o vorba de alint .Cred ca trebuie sa-ti ocupi timpul cat mai mult ptr. a nu te mai gandi ca esti singura. Daca stau bine si ma gandesc ai nimerit unde trebuiaD.C.-ul iti va umple timpul cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Asa e. Sarcina e o peioada foarte dificla si ai mare nevoie de sprijin mai ales ca avem perioade lungi cand suntem tare vulnerabile. Si al meu pleaca in delegatii dar incerc sa ma gandesc la bebe din burtica, sa fu calma (24s) si ca tati pleaca sa faca bani (he he he)!! Dar ma bucur si de telefoanele pe care mi le da.

Eu am gasit solutia sa vina peste zi la mine mama si sa stea cu mine. Eu stau si acasa ca am avut probleme (am facut cerclaj). Iti tin pumnii sa te echilibrezi!!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

draga kathywsha,
daca mai este cineva asa? hm...si inca multe persoane. incearca sa'ti gasesti ceva interesant de facut. atatea carti, atatea filme....etc...:)si va trece timpul mai rapid!

viitoare mama single cu 2 /doi/ bebitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca mihaela spune:

Kathy, diferenta intre "cazurile" noastre e ca sotul meu e plecat "in lumea larga", cum obisnuim sa glumim, in general, nu doar acum, cand asteptam primul bimbo si suntem fericiti pana peste urechi. Nu cred ca te poate consola, dar sa stii ca sunt si situatii mai dificile, sotul meu este ofiter si cand pleaca are ca si destinatii locurile cele mai urate si periculoase din lume (vezi, Iraq, Bosnia, Kosovo, Albania, etc.) deci in afara de dor ma chinuie si grijile, riscul de fiecare zi, dar...ne iubim si megem inainte, ne rugam la Dumnezeu si asteptam sa vina acasa. Iar cand e acasa suntem intr-o vesnica "luna de miere".
Deci, nu dispera, daca departarea este singura voastra problema, folositi-o ca si metoda de a va apropia si mai mult, de a consolida legatura ce va uneste. Stiu ca acum iti e greu, fiindca sunteti...in doi, dar bucuria pe care ti-o va da micutul nu cred ca se poate compara cu nici un sacrificiu din cele pe care le faci.
Curaj, numai bine si un pupic,
Michela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

fetelor va multumesc foarte mult pentru incurajari
raluca ai dreptate cu luna de miere cat si faptul ca tu esti intr o situatie mai grea decat mine.
cat despre faptul ca sa mi fac de lucru...in afara de faptul ca stau la munca de la 10 la 21 ...nu stiu ce as putea face in plus pentru ca cel mai rau este seara. Noi de obicei veneam de la munca seara...dar stiti ce mi lipseste?...sa ma tina in brate in timp ce ne uitam la tv...sau..cand dormim sa ma ia in brate...stiti in ce pozitie adoarme? in cea de fetus...Ei ce spuneti acum?Nu i asa ca i dureros?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

kathywsha, abia acum citit subiectul tau
Imi dau seama cat iti este de greu sa fii singura...am fost si eu in situatia asta (bine, nu eram insarcinata, dar tot mi-a fost greu sa fiu departe de sotul meu)...poate o sa razi, dar pe mine m-a ajutat mult sa adorm in brate cu un ursulet daruit de sotul meu...imi inchipuiam ca-l tin pe el in brate si nu ma mai simteam asa singura
Ada

PS: Cum mesajul tau are aproape o luna sper ca intre timp s-a remediat situatia

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Sigur ca e greu tare sa fii singurica cand iti iubesti sotul. Si in situatii mai de toate zilele. Da vina pe hormoni (ca nu sunt ei chiar inocenti) si consoleaza-te cum poti.
Al meu sot pleaca si el (nu prea des) si noi avem doi copii deci nu ma lasa singurica si tot ... il caut prin casa, imi tresare inima cand suna telefonul si ma uit lung la el cand nu suna!!Dar asta e! Se intoarce si totul e perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu am fost in Romania 3 saptamani fara sotul meu si am zis ca mor de dorul lui...Ai dreptate, Kathywsha, ziua ca ziua, trece! Dar seara e cel mai rau cand nu e langa tine sa te ia in brate...Ce pot sa iti spun, incearca sa adomri cu tv-ul aprins, sa te uiti la filme si sa te gandesti ca vine repede inapoi!

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sotul meu e la al 2-lea voiaj, primul de 6 luni, asta tot cam asa...David avea 6 luni cand a plecat prima data. A fost foarte greu, si o data cu voiajul asta am spus ca ne vom opri aici, nu e de noi viata asta, departe unul de altul.
Asa ca iti pot spune ca e foarte greu, de fiecare data e mai greu, si cu zi ce trece parca e si mai greu. Eu ma gandesc ca intru in faza de "congelare" nu prea ma gandesc decat la maruntisurile de zi cu zi, incerc sa ma incurajez, si sa nu ma gandesc prea mult la cat de singura sunt si cat de dor imi este...
Acum cea mai mare incurajare este ca in cateva saptamani vine acasa si am pus capat meseriei asteia care nu este pentru familia noastra.

Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica

Mergi la inceput