propunere pt chat
Ce credetzi nu ar fi mai bine sa apara scris langa chat si numarul la camere si cate persoane sunt in camera... in asha fel vedem daca este cineva pe chat fara sa mai trebuiasa sa deschidem camera sa verificam.
Eu ma gandeam ca ra fi mult mai util sa arate asha
Chat 0/0 - pt ca sunt 2 camere si nu sunt utilizatori in ele si
Chat 0/ 8 - pt ca in camera a doua sunt 8 utilizatori sau catzi ori fi ...
Si a doua sugestie ar fi: cadn cineva trimite link-uri pe chat sa se poata da un simplu klik si sa se deshida pagina respectiva. In momentul de fatza nu se poate face asha ceva. Credetzi ca putetzi rezolva ceva din cele doua propuneri?
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Gabriela buna propunerea ta ...sa vedem ce raspunsuri primesti...eu sunt de acord.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
Adela99 spune:
daca de pe prima pagina, apesi pe Pagina comunitatii, vezi cati membrii sunt in fiecare din cele doua camere de chat... de ex acum cateva minute in camera desprecopii erau 6/40 si nimeni nu petrecea
Gabbriela spune:
Adela99 shtiu si eu ca daca mergi pe pagina acomunitatzi potzi vedea cate persoane sunt in camera de chat... dar de ce sa tot trec de la subiecte in acea pagina, sau sa tot deschid si sa verific daca este cineva in camera de chat daca sar putea rezolva sa arate si aici la "mesaje active" cate persoane sunt in camera de chat?
Gabbriela & Julian
Adela99 spune:
pai, si la mesaje active este Pagina comunitatii sub Starea de spirit...
P.S. de abia acum imi dau seama ce ai vrut sa spui
tu vrei ca acolo sub Starea de spirit....unde e Chat sa scrie ce si cum...
scuze
Gabbriela spune:
Adela99 shtiu si asta , dar eu ziceam ca de ce sa tot intru pe alte pagini si sa verific cand fff simplu se poate vedea aici, unde scrie chat si acele date... mai simplu, mai util mai ushor de verificat .. o ochiada si ai vauzt daca este cineva in camera de chat, fara sa intri, fara sa pierzi vremea, nu? In loc sa apara chat sc singur poate sa para si 0/0 langa el nu?
Gabbriela & Julian
Adela99 spune:
am scris in acelasi timp...si in sfarsit am priceput si io
ma duc la culcare
noapte buna!
Gabbriela spune:
Adela99 yap aia am vrut sa zic, se pare ca nu sunt destul de clara si explicita in ceea ce vreau sa zis . Somn ushor si multa sanatate
Gabbriela & Julian
danielac spune:
subscriu la propunerea ta Gabbriela!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac