Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Am revenit si noi dupa ce in week-end-ul trecut am fost la nunta. Alexutu' a fost foarte cumintel, nici macar nu mi-am putut inchipui ca o sa ma pot distra toata noaptea cu bebe in carucior, la nunta. A dormit linistit in acea muzica destul de zgomotoasa de la 10 seara pana la 3, apoi a papat putin laptic si a adormit din nou. S-a mai trezit la ora 6 cand am ajuns acasa, ne-am jucat putin si apoi a adormit din nou pana pe la ora 9:00, asa ca am apucat si eu vreo doua ore de somn.
Ieri l-am scos afara si a dormit tare bine in carucior desi era foarte frig si vant. Am luat hotararea de a-l scoate cu nasul la aer ptr ca marti nu l-am scos deloc din cauza frigului si probabil din cauza asta a adormit pe la 1:00 noaptea.

Lavv, mie rushii mi-au venit exact la o luna dupa ce am incetat alaptarea, adica la vreo cateva zile dupa ce Alexutu' a implinit 8 luni.M-au tinut cam 7 zile, dar si inainte la mine dura chestia asta cam 5-6 zile. m-a durut un pic burta in prima zi, dar
putin de tot.

Ioana, sanatate Arturicilor!!!

Andra, mama de Alexutu' (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna ziua!
Eu am tot vesti rele: dureri mari de la dinti, diaree, agitatie, bea prea putine lichide, ceiul de menta si smecta le refuza cu indarjire, papa la fel, a vomat cand s-a trezit (lapte baut inainte sa se culce). Ce mai, nu mai stiu ce sa mai fac.
Acum ii fierb orez cu morcov, poate va manca un pic.

Astept sa se trezeasca si o sa-l scot si eu putin la aer. Acum ma tem sa nu faca si vreo raceala, asta mi-ar mai trebui.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani Bianca-Iustina si Andrei! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

dady68 sa-ti traiasca mindretea sa te bucuri de ea

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Bianca-Iustina
Andrei
Sa cresteti mari,sanatosi si voinici si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Andraaici sunt cu gandirea pozitiva!In ceea ce o priveste pe Roxanaeu am facut niste "lectii" cu ea...Sper sa-si aduca aminte!
Dadysi tie ganduri pozitive si nu uita...cu credinta muti muntii!
Adrianasi tie ganduri pozitive si las' ca se face Rares mare si cu dinti si o sa uiti de toate!
si o zi minunata!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Imelda, ti-au folosit adresele celor doua magazine?ai gasit ce cautai?

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

sarbatoritilor zilei

Adriana imi pare rau ca Rares este marait in continuare . Poate ii dau mai multi dintishori deodata .

Emilly cum ai scris tu sub numele tau 'mamica de fetita dulce'?

Am mai pus in albumul lui Matei ...sper sa va placa !!!

Ma duc la treaba

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33876" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Oana_B

Mergi la inceput