Superglue lipit pe...degete!

Superglue lipit pe...degete! | Autor: Alina

Link direct la acest mesaj

M-am apucat de lipit ceva,nu am fost suficient de atenta si m-am trezit cu o cantitate maricica de Superglue pe degete .
Ce-i de facut,cunoasteti vreun antidot?
Am o senzatie cumplita!
Am incercat sa ma sterg cu acetona dar nu se duce,e o formula noua de lipici pt ca de obicei se lua cu asta .

Multumesc!

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Se duce odata cu pielea... poti incerca cu ceva gen unguent, ulei.. sa intre intre piele si lipici.

Superglue(-ul) prin compozitie (cianuri) dizolva partial materialul pe care se aplica. Deci, pielea ta... nu mai ai cum sa o recuperezi intreaga. Ai rabdare cateva zile. Se reface, creste alta

Ghinion de neshansa. Partea buna este ca nu ti-ai lipit degetele unul de altul

Si vezi ca scrie .. sa nu se joace copiii cu el..

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Joxy,multumesc mult pt raspuns!
Se pare ca am ramas cu pielea intacta,nenorocitul asta de lipici s-a intarit rau pe degete si l-am "decojit"fragment cu fragment cu penseta .Nu ma intrebati cit timp am cheltuit...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

incearca sa freci pielea cu piatra ponce.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela spune:

Alina, io mai raspunsai o data, dara mesajul a luat drumurile fara pulbere.

Pentru cei care repeta experientza cu lipitul le spun numai : datzi cu apa multa, adicatelea tzine mana in apa si freaca locul. Merge 100% garantat daca ajunge apa. Merge numai la pielea personala ! Apa "umfla" pielea si lipiciul se "sparge" de pe piele. Problema mare e cand lipesti un dejetzel de alt dejetzel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Multumesc mult ,am rezolvat si am ramas cu pielea intacta .

Da,Xela:dupa ce am incercat sa dau cu acetona dar fara efect,m-am apucat sa spal ceva si am observat ca nenerocitul de superglue se intarise de-a binelea pina s-a facut cioburi-cioburi pe care le-am dezlipit cu penseta .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Piatra ponce!!!Pe ..incercatelea..ca eu am patzit de mai multe ori!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput