Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 13

FELIS spune:
MONICA gata bagajul?
Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Moss spune:
Seara buna, fetelor..
Bits, ce faci puiule ? Te pui pe treaba ?? Nastere usoara cand va fi sa fie si un bebe sanatos si mancacios.
Aceleasi urari si pentru tine , Ele.
Felis, nu am intentia sa dispar ca o boare, dar am avut ceva trebuta week-end-ul acesta !! In plus, astazi am avut niste musafiri si s-a lasat cu masa mare, mancare multa si buna...si sotul meu in postura de bucatar. Ce-i drept gateste grozav dar a stat saracul 3 ore astazi in bucatarie. Rezultatul a fost pe masura !!
Fetelor, astazi am intrat in saptamana 37. ai este putin. Maine merg la doctor sa vedem daca ramane 5 Noiembrie sau ne pregatim mai devreme...Problema mea este ca nu mi-am gasit camasa de noapte cu nasturi in fata pentru alaptat si nici sutiene din bumbac nu mi-am cumparat. saptamana asta trebuie sa rezolv totul, caci cine stie ce se intampla....
Maine voi intra mai tarziu caci trebuie sa mrg la medic dimineata si nu stiu cat va dura.
O seara buna tuturor si aveti grija de voi si bebicii vostrii !!
cristina 37 saptamani, DPN 5 NOV Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 16 kg

onitza spune:
Am intrat sa va spun NOAPTE BUNA si fara peripetii sau insomnii...ai auzit Miche? spune-i lui Darius o poveste, poate doarme linistit paaaana la dimineata...asa va doresc!...la toate!!
Ma culc si eu ca mi s-a facut soooomn rau, si maine am treaba multa si de citit mult si de mers la curs...si-uite-asa incepe o noua saptamana luuuunga...
TRY,eu imi mangai burta si nu ma apuca contractiile, iar cand am o contractie nu ma pot abtine sa nu ma masez usor in zona buricului...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

FELIS spune:
Noapte buna Burtici!...
ONITZA ai dreptate, cred ca de maine trebuie sa ma apuc si eu serios de treaba. Am avut o saptamana de relaxare... dar am de invatat pt examen...
Oricum voi mai intra sa va citesc si sa mai vorbim, dar nu asa de des.
MOSS te astept maine cu vesti bune... Nici eu nu mi-am cumparat camasa de noapte s.a.m.d. Cred ca maine ma duc sa iau cate ceva si sa-mi mai fac o parere de preturi...
IONELA-ROXANA ai disparut de tot? ...
MICHE sper ca te simti mai bine si ca ti-a mai disparut senzatia de greata.
Burtici, ati tot discutat de zodii... Eu eram indiferenta fata de acesta zodie a sagetatorului in care se va naste bb meu. Voi credeti ca e mai buna? (ex decat scorpionul?)
Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

dama spune:
Fetelor, s-a mai vorbit pe aici acum cateva luni bune pe tema mangaitului pe burtica si contractiile pe care le-ar cauza. Eram eu prin luna 5 si cand am intrebat dr daca e adevarat mi-a spus ca nici pomeneala si chiar parea uimit de asa intrebare. Mi-a fost tare rusine ca parca pusesem o intrebare idioata, asa a fost si raspunsul. Si eu ma mangai des pe burtica si mai ales cand puiul meu e foarte agitat sau sughite, mi se pare ca il linisteste faptul ca mami e cu el, il mangaie si ii vorbeste. Deci nu prea inteleg ce lagatura ar avea cu contractiile...35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

monica-elizabet spune:
fetelor, abia acum am venit acasa, ne-am simtit bine si alex s-a jucat fff frumos cu fetitza tipilor la care am fost asa ca totul a fost ok....
felis, bagajele nu sunt gata in totalitate....am mai lasat si pe maine dar oricum nu mai am mult...
maine ma duc la dr in jurul pranzului, sper sa nu stau mult pe-acolo.
fetelor sunt chiar suparata pe voi, eu sunt scorpion...ce are zodia mea? eu ma consider o persoana norocoasa, sunt ambitioasa si cam tot ce mi-am propus in viata( in limitele bunului simt) am realizat...asa ca sa nu va mai aud ca nu vreti sa iasa bb-eii scorpioni, eu una nu prea cred asa de mult in zodii si horoscop...eu zic doar atat bb-eii sa fie sanatosi ca restul...nu mai conteaza...trebuia sa va ganditi inainte hi hi
sunt cam obosita acum asa ca ma duc si eu sa mai stau in pat...va pupici si va urez noapte buna...vorbim maine dupa ce vin de la dr
monica

Eliza5 spune:
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.. Care va sa zica ne pregatim de primele nasteri! Bits, Ele, sa aveti nasteri usoare, usoare si refaceri si mai rapide! De-abia astept sa vad poze cu bebeii :-)
Mie nu mi-a trecut raceala din pacate.. Toata ziua am stat in pat si am baut ceaiuri. E foarte tampita senzatia asta de slabiciune pe care ti-o da un guturai. Sper ca maine sa fie mai bine..
Monica, eu chiar imi doresc ca Alex sa fie Scorpion. Am inteles ca Scorpionii sunt foarte atasati de mamele lor . Eu sunt Peste asa ca eu cred ca o sa ne intelegem bine :-)
Try, ia zi, cum e in concediu? Cum te impaci cu "inactivitatea"?
Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

bits spune:
buna dimineata burtici!am dormit fff bine aseara dar am avut vise ciudate,asta probabli din cauza evenimentului de ieri.
TRY nu tin neaparat sa grabesc momentul dar doresc sa-mi usurez travaliul de aceea sunt adepta mersului pe jos.din cate stiu eu in ultimile saptamani este f bine sa fiu activa,nu sa stau ca o closca si sa-mi astept sorocul.stiu cazuri in care le cazuse dopul si faceau n km zilnic si bebe nu vroia sa-si faca aparitia,asa ca e tot dupa cum vor ei micutii.
MONICA bafta la doc astazi!nu fii suparata pe mine ca vreau copilul in balanta,nu am nimic cu scorpionii chiar mi se par pers cu caractere fff puternice,ceea ce este f bine in viata
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

try spune:
Eliza, nu prea am avut timp sa simt lipsa de activitate. Am doar 2 zile de lucur pe care le-am petrecut acasa. La noi in wee asta e long wee (cand avem si lunea libera) e ThanksGiving Day, adica ziua curcanelului si am cam tinut-o in pregatiri si vizite. Deci nu prea am avut timp sa ma plictisesc.
Fetelor, intr-un fel ma uimeste ca avem mai putin de 3 sapt. pana cand primul DNP e pe lista si inca nu a nascut nimeni. Pe alte grupuri ar fi aparut deja primii bebelusi. Bag seama ca suntem un grup model, iar bebelusii nostri sunt cei mai ascultatori bebelusi posibili.
Noi deja nu mai putem de dragul lui Alex, in fiecare zi incercam sa ne burucam cat putem de ultimele lui momente in burtica. in a 37-a sapt., DNP 31 oct.

roserb spune:
Buna dimineata!
Bits, ce faci, vrei sa fii deschizatoare de drumuri? Va doresc si tie si lui Ele nastere usoara , si bebei sanatosi si mancaciosi, ca vad ca se apropie momentul . Senzatia de kk este in general asociata cu contractiile...Dar oricum, cum ziceau si fetele , mai poate dura ceva de la pierderea dopului pana la momentul adevarului
Eu sunt fericita ca am reusit sa fac fata onorabil la botez.Ce-i drept, la petrecere nu am putut sta decat intre 14 si 18, pentru ca aveam contractii din sfert in sfert de ora , practic burta era in permanenta tare, asa ca am zis:acasa cu noi. Dar ma pot lauda ca am si dansat, in inconstienta mea si de altfel ne-am distrat bine, ehe, ce as mai fi stat. Acasa m-am doftoricit si m-am bagat in pat si acum vad ca sunt din nou in stare de functionare
.Mai avem de mes azi la baita de mir si cu asta basta, daca bebe Mihnea se grabeste, nu ma mai opun, acum am scapat de toate constrangerile, si de maine intru in saptamana 37.Cred ca de maine nu mai iau nici tratementul , sa vedem ce zice dr.
V-am pupat si ne auzim mai incolo
Roxana-saptamana 36
E o vreme mizerabila astazi, nu-ti vine sa scoti nici nasul din casa ...
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu