Starea de spirit a comunitatii

Starea de spirit a comunitatii | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

... a aparut deasupra meniului. Aceasta este pe bune, este real-time si este influentata de pozitivitatea sau negativitatea mesajelor.

Deocamdata este in perioada de test. Daca aveti probleme tehnice... sau va merge browserul mult mai slow as dori sa mi le semnalati.

Florin

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

supeeer idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ce frumooooos!
acum intre noi fie vorba, starea de spirit nu cred ca o sa fie vreodata negativa in comunitatea asta.

admin, florin, desprecopii!!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

asa cum am mai spus... deocamdata pulsul este dat de mesajele scrise de la ultima resetare a serverului. Daca este un succes o sa dau posibilitatea fiecarui utilizator online sa-si aleaga starea de spirit de moment. In acest fel el/ea va influenta si mai direct starea de spirit (chiar daca nu scrie mesaje).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ahaaaa....Acum m-am prins si eu cum se calculeaza aceasta stare de spirit.
Multumim mult pentru eforturile depuse pentru a ne face forumul cit mai atractiv!!!

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

asa cum am mai spus... deocamdata pulsul este dat de mesajele scrise de la ultima resetare a serverului. Daca este un succes o sa dau posibilitatea fiecarui utilizator online sa-si aleaga starea de spirit de moment. In acest fel el/ea va influenta si mai direct starea de spirit (chiar daca nu scrie mesaje).

uauuuu! asta da!
cred ca e o idee buna sa poti sa-ti alegi starea de spirit chiar si cand scrii mesajul (d-apai cand nu scrii ci doar citesti - uauuuu), ca cei care ti-l citesc sa inteleaga inca inainte de a citi, in ce toane esti ... si poate astfel sa se arate mai intelegatori... si se elimina si unele neintelegeri... si starea de spirit se imbunatateste...

cred ca va fi un succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Mi-aduce aminte de forumul vechi. Mmmm....

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Adela

Mi-aduce aminte de forumul vechi. Mmmm....

~~Adela & Julia

negativ, negativ, negativ... ves ca ne strici media:-)))
sau melancolia intra la "pozitive"?:-))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce surpriza! Buna idee, si te umple de bine cand vezi ca starea oscileaza spre verde.... Nu stiu daca acolo nu trebuia un pic mai roz, dar e foarte bine si asa...

Mai spuneam eu pe undeva ieri ca am vazut o sigla noua, care azi nu mai e (sau nu o mai vad eu). Stiti ceva?

Poze cu noi

Mamica de octombrie-noiembrie, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Crec ca scazut cu 5 grade de la toceala de creieri pe care am avut-o sa ma prind de poanta.... faina grafica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Foarte interesanta idee!
Nu ma pot lauda ca sint membru DC de foarte mult timp, dar pe zi ce trece sint tot mai placut surprinsa, si ma simt din ce in ce mai alaturi de voi!
Felicitari,

Mergi la inceput