PRO.TV-International

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Clipurile demo se vad super la mine, am cablu, ma tenteaza teribil mai ales ca o sa vina mama care nu pricepe nici un bob engleza.
Asa ca am doua intrebari: e direct-direct ce da pro tv international pe tv? dau emisiunea lui Teo (sunt fan de ani de zile).
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by lilach

aura 1974

Poti sa dai mai multe amanunte in legatura cu acest program ...te rog

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Lilach ,programul eu l-am coborit cu emule in cazul in care vrei mai multe explicatii sau vrei programul punete in contact cu mine pe msn messenger sau pe yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aura,Veo tv se poate vedea si in Japonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

AYUMI , e chestie de incercat, nu stiu, cred ca da eu cel putin vad canale japoneze.

Am sa incerc sa ma documentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Aura,

am incercat sa te contactez pe Yahoo pentru informatii.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si eu am Protv international.Din pacate e singurul post romanesc pe care-l pot prinde prin cablu,fara antena.Ma costa cam 50 de coroane pe luna,adicatalea ,daca v-am bagat in ceatza,5 euro.
Eu sint multumita ca-mi urla ceva in romaneste,ca fundal,ma uit la stiri(violuri si accidente la greu),dar in rest,trebuie sa admit ca lasa de dorit,programele sint slabutze,unele chiar patetice.Eu ma uit ca-mi sint tare dragi romanashii,asa suciti si scandalagii cum sint

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

PROTv-ul e foarte slabut.de cind avem Romania international nici nu ne mai uitam pe PROTv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Romania International il prinzi live?Cum?

Mergi la inceput