Prietena de-o viata...Help!
Raspunsuri - Pagina 3
sheherezada spune:
Eu cred ca daca ii esti prietena adevarata o sa fii alaturi de ea indiferent ce hotarire va lua.Sa te bucuri alaturi de ea sau sa plingi alaturi de ea!In dragoste nu poti da sfaturi niciodata.Eu am trecut prin experiente de genul asta si prietenia noastra continua chiar daca relatia ei a fost un esec asa cum eu stiam ca va fi.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
sinzi_ana spune:
Danna si eu am trecut printr-o chestie cat de cat asemanatoare...prietena cu amandoi, stiam ca el inseala la greu. Si chiar se gandeau sa se casatoreasca cat de curand. Nu am avut curajul sa ii spun, dar am incercat sa sugerez de cate ori aveam ocazia...Ea s-a prins si l-a lasat cu ochi-n soare. Acum are alt prieten, e fericita.
Sfatul meu e sa dai incerci sa sugerezi adevarul, nu sa il spui in fata, dar sa lasi de inteles...daca vrea sa il vada...
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
scumpic spune:
credca fiecare dintre noi a trecut la un momentdat printr-o experientza de genul asta.
Parerea mea ca si a fetelor este sa incerci sa ii arati mai mult fape decat vorbe.
Problema este putin cam compicata pt. ca tu stii mai bine cat de oarba este ea cand este vb. de el si mai ales daca ea crede ca tu inca mai ti la el.Nu poti dsa o condamni atata timp cat ea este'oarba" dupa el si stie ca voi doi v-ati sarutat.Chiar daca poate pt. tine nu a insemnat nimic, ei ia intrat in cap si o macina.
Incearca de cateori poti sa ii bati cate un apropo dar nu tot timpul pt. ca s-ar putea sa inceapa sa te evite si daca nici asa nu merge las-o sa hotarasca singura. Cand isi va da seama de gresala care o face acum sau mai tarziu tot la tine o sa vina.
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
Mama ce copilarii imi aminteste de dulcea tinerete !
Adina si Gabriel
Chiar asa ."Povesti de facultate".
Eu nu prea am inteles unde vrea sa bati Danna2002.
"El o invita ,ea nu vrea din cauza mea ,telenovela continua "...Esti geloasa pe relatia lor?nU inteleg nimic.
Nu vrea sa te asculte .Poate nu-i dai sfaturiile cele mai bune.SAu poate vrea sa se convinga singura.Bafta!
Lidia ,Tiara si David D.
aura 1974 spune:
Ca el nu e un cavaler e foarte clar insa eu personal am o parere foarte rea despre aceste persoane ce povestesc chestii intime .
Cred ca ai multi ce se lauda ca au facuto asa si pe dincolo cind in realitate nu i-au vazut nici culoarea. Sint dintre tipicii masculi ce isi fac iluzii povestind ceea ce de fapt ar vrea sa faca.
Ioana Sora spune:
A fost odata ca niciodata... Prietena mea nu-l placea pe cel de care ma indragostise. Mai mult, mi-a povestit si o "faza". Eu i-am dat crezare lui, ca deh... oarba eram. Asta a fost si motivul pentru care prietena mea cea mai buna a fost data la o parte de catre subsemnata. Au trecut ani de zile, m-am casatorit cu respectivul, la nunta a fost si acea prietena - chiar daca ea pentru mine nu mai era prietena care fusese o data - si el i-a spus: Vezi ca te-ai inselat si n-ai avut dreptate ? Mai trece un an, facem un copil... si aflu ca, de fapt, acea prietena avea maaaaaaaaaaaaareeeeeeee dreptate. Acum am divortat. Culmea e ca acea prietena, care s-a dovedit a-mi fi prietena, ma accepta din nou ca prietena. Ma simt tare prost fata de ea, cand ma gandesc ca tot ce mi-a spus a fost adevarat. Ea a incercat sa-mi deschida ochii de n ori, eu nu si nu..
Oricum, parerea mea e urmatoarea... Iti place sau nu tipul, asta e, n-ai ce-i face. Mai bine incearca doar sa-i fii alaturi prietenei tale si accepta-i "iubitul". Altfel, relatiile dintre voi se vor raci si poate vor trece ani pana veti redeveni prietene.