Prietena de-o viata...Help!
hm potzi sa lasi o prietenie sincera de ani de zile pentru o POSIBILA relatie cu un barbat..?..eu as alege continuarea prieteniei de o viatza mai ales ca STIU ca EL nu merita ..prietena mea se pare ca il alege pe el..ce sa fac ..? noi am inceput sa nu ne mai intzelegem asa bine..de cand a aparut el..HELP
danna2002
Raspunsuri
sandra20 spune:
pai de ce nu se poate sa ramaneti si prietene si ea sa fie si cu el???? nu prea vad ce legatura are prietenia voastra cu relatia lor...sau pe acel EL il vroiai si tu?
danna2002 spune:
nu il vroiam..dar stiu eu si la fel de bine si ea ca EL are o prietena si ca o vrea pe ea numai pt sex..ceea ce ea nu este dispusa sa faca.....si mai e ceva ca nu intelege opinia mea e NU..din 100 de motive si din 100 de defecte pe care le vede la el...
danna2002
mariaangeli_que spune:
Danna eu continui sa nu inteleg mare lucru,poti sa o lungesti putin explicatia ,asa ca pt. o ardeleanca
naomi_ioana spune:
Dana fi mai explicita cu subiectu?Ce anume te deranjeaza la prietena ta ca szi-a facut un prieten?
cataghe spune:
Danna, lucruri de genul asta se mai intampla intr-o prietenie indelungata... parerea mea este sa o lasi in pace, pana la urma se va trezi singura. Si daca prietenia voastra este ceva autentic, veti depasi momentul. Daca nu este, atunci nu are rost sa-ti bati capul. Iti spun din proprie experienta...
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
louisea spune:
asa cum ti-a scris si cataghe lucrurile astea se pot intampla.
e posibil ca ea sa inteleaga gresit intentiile tale si cu atat mai mult te vede pe tine ca in plus printre ei... probabil ea e indragostita de el si nu-l vede asa cum il vezi tu. si asa se poate strica prietenia intre voi.
parerea mea e ca sa nu-i zici verde in fata ce face el si cum e, ci du-i dovezi. vorbele nu conteaza pt ea, da-i dovezi sa-l vada asa cum e el.
daca nici asa nu ajuta.. asta e.. nu o poti forta. trebuie sa o lasi sa-l descopere singura...
Teodora D. spune:
Cred ca ti-ai facut "datoria" de prietena atragandu-i atentia asupra individului, mai departe las-o in pace sa se loveasca cu capul de pragul de sus, probabil e f. indragostita daca nu te asculta. Retrage-te putin din relatia cu ea, dar nu de tot, sa fii acolo pe cand va avea nevoie de sprijinul tau.Si daca el e cum spui, s-ar putea sa aiba nevoie destul de curand!
aura 1974 spune:
E prietena ta de aceea te preocupi insa in cazul in care ea este indragostita de el priveste totul prin ochii lui.
Da-i timp, oricum mai devreme ori mai tirziu i-si v-a da seama.Inca o chestie ,stiu ca tu incerci sa o protejezi dar intr-o relatie nici cel de sus nu se baga.
Adela99 spune:
hmmm... spui ca prietena ta de-o viata a intalnit un tip, ca opinia ta e ca el n-o merita (are deja o prietena), ca o vrea doar pentru sex (ceea ce ea nu accepta)...deci eu inteleg ca relatia asta nu are nici un viitor, asta in cazul in care tu ai dreptate in privinta lui
spui ca nu va mai intelegeti de cand a aparut el, eu nu cred ca el e cauza neintelegerii voastre, ci poate faptul ca prietena ta e dezamagita ca nu o intelegi, ca nu ai incredere ca isi poate rezolva problemele, ca poate lua decizii bune, ca poate nu o asculti, nu esti alaturi de ea acum cand are nevoie de tine, samd
in eventualitatea ca prietena ta ar accepta o relatie cu el, chiar stiind ca e trecatoare (sau fara viitor) ce ai zice?
fii alaturi de ea!
danna2002 spune:
uff..ideea e ca el e coleg de facultate cu mine si tot ce i se intampla in viata spune cu voce tare la scoala..m am gandit ca ar pica ea prost in vata colegelor mele povestind el micile lor jocuri erotice care vor fi inerente...dar acum ...cred ca e normal sa existe jocurile astea....si pana la urma daca voi fi intrebata eu de EL si ea la facultate am sa le las FETELOR nr ei de mobil sa o intrebe amanunte. Cat despre ea o sa am grija sa nu aud ce spune in legatura cu subiectul EL..va fi ce mai greu..ea o sa tot insiste..cu ce ii spune bine sau rau..asa ca relatia mea cu ea nu va avea de suferit decat in masura in care nu vom mai discuta tot. Ciudat e ca ea crede ca eu cica tzin la el..Intre mine si el a fost acum vo 2 ani un sarut...ATAT...si cred ca ea vrea sa fie cu el din necesitatea ei de nestavilit de a fi ca alti de a avea mai devreme sau mai tarziu ce au altii...trist e ca a spun CA EA E SIGURA CA MAI TZIN LA EL CA PRIETEN ..KESTIE CARE E NEADEVARATA...EL PT MINE E CUM E...SI NU AM CUM sa tzin amical la un om care e tzatza..si cae are in cap numai ca e facut ala si alalalat si ce au altzii...
DA E POSIBIL SA AIBA O RELATZIE DE DURATA SI sa imi regret ca nu am facut tot ce am putit sa se cunoasca..ANALIZATZA IN DETALIU SUNT LA FEL.....EU SUNT ALTFEL ...VB ALTORA CAM CIUDATA..:) DEAH SUNT O INDIVIDUALITATE...
e la fel de posibil sa se termine repede ....Va mai tzin la curent.
Momentan.....m am mai linistit...si nu ma zbucium...FIE CUM VOR EI..SI EA va ramane prietena mea..:)
danna2002