"La vita e bella"
Am vazut LA VITA E BELLA de 5 ori,dar niciodata dupa ce am devenit mama. M-a impresionat f.mult acest film,m-a facut sa rad si sa plang, si cred ca vorbeste in primul rand despre iubirea parintilor pentru copil,o iubire absoluta, nemarginita, dar ne putem pune si intrebari despre lumea in care vor creste copiii nostri, spre ce va evolua ea… Voua ce sentimente v-a trezit?
Pentru cele care nu l-au vazut, va fi maine la tv, eu abia astept!
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Teodora,
Este filmul meu preferat. Mi s-a parut dureros de frumos si de sensibil.
L-am vazut a doua oara in clipa in care s-a terminat prima data caseta.
Te lasa fara cuvinte...
Pe ce program va fi maine?
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Irimell spune:
Stiti cumva daca se poate vedea si pe internet? Nu am vazut filmul si tare mult as vrea...Stiam ca exista un site cu tvr live, dar nu sint sigura...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
alinah spune:
Superb filmul!
Unul din preferatele mele, il am pe DVD si l-am vazut de cateva ori. Dar nu m-as mai uita, caci mereu ma lasa cu un gust amar: de ce traim intr-o lume atat de rea? La ce bun?
O combinatie excelenta intre comedie si drama.
Mi-a placut mult cum razboiul este "tradus" pentru copil ca un joc cu premiu. Si totusi asa e si in realitate...sunt castigatori cu premii maaaari....
Curat murdar!
Poze Armin
casandra spune:
Si mie mi-a placut, e filmul meu preferat.
Ma intrebi ce sentimente mi-a trezit? Nu stiu, cred ca bucuria de a trai a personajului, care a existat de la inceput, ingeniozitatea lui m-a cucerit. Lupta lui de a-i asigura celui mic o copilarie fericita, atat cat s-a putut, in conditii inumane, iti da putere sa faci si tu, cu zambetul pe buze, oricat de greu ar fi, posibilul si imposibilul pentru copilul tau.
Miche spune:
quote:
Initial creeata de Teodora D.
Voua ce sentimente v-a trezit?
aceleasi ca si tie... si l-am vazut de muuuulte ori, dar o sa-l mai vad cu siguranta.
m-a facut sa rad si sa plang, si cred ca vorbeste in primul rand despre iubirea parintilor pentru copil,o iubire absoluta, nemarginita........... si as mai adauga ca e un model de a proteja inocenta unui copil ....
Miche, viitoare mamica!