Distanta intre sarcini

Buna
Aveti idee la cit timp dupa o nastere naturala este ok sa ramii din nou insarcinata?
Raspunsuri

nefertari spune:
Buna Leta !
Depinde cum te simti . Cred ca dupa un examen medical !
Ai grija de tine !

DianaP spune:
Cand fetita mea avea 9 luni am aflat ca sunt insarcinata cu bebe doi. Am fost foarte speriata ptr. ca pe de-o parte nu vroiam sa renunt la sarcina, dar pe de alta parte nu stiam daca ma voi descurca cu doi copii asa de mici (avand in vedere ca nu am nici un ajutor). Sotul meu m-a sustinut si am hotarat sa mergem pana la capat mai ales ca el isi dorea mult copiii de varsta apropiata. Acum sunt in 27 sapt(tot cu o fetita) si fetita mea care are un an si 2luni este o adevarata vijelie. Nu pot sa spun ca imi este usor, dar gandul ca vor creste impreuna si se vor ajuta reciproc(sper) imi da puteri.
Diana&Alexa

Mary-Jane spune:
Mie medicii mi-au recomandat 3 luni de asteptare. Mi-a murit un bebelus la 35 saptamini de sarcina, dar nasterea a fost naturala si usoara, fara pierdere de singe etc. Dpdv fizic au considerat de aceea ca 3 luni sint suficiente. Mai important e cum crezi ca vei putea face fata cu doi micuti. Mai greu, dar perfect posibil.

Leta spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Informatia e pentru o cunostinta care, din nefericire, a patit ceva asemanator cu ce ai patit tu, Mary-Jane, si isi doreste din inima sa mai incerce o data, chiar daca acum se simte darimata.
Asa e viata - o prietena a ramas insarcinata dupa 3 ani de incercari, alta a ramas repede, dar a patit necaz...
Eu voi deveni mamica in ianuarie cu primul copil si, oricum, ma simt atit de coplesita de tot ce se intimpla incit nu pot sa-mi dau seama daca dupa aceea voi avea curaj sa ma gindesc la al doilea bebe. Cred ca este, intr-adevar, foarte greu.

Mary-Jane spune:
Psihic o sa-i ia mult timp sa se refaca si n-o sa-si uite niciodata copilasul acela, fizic e mai usor, mai ales daca a avut nastere usoara, fara pierdere de singe prea mare, rupturi etc. Eu l-am pierdut pe Louis in Octombrie anul trecut, am avut o sarcina in Martie, pierduta in Mai, insarcinata din nou in Iunie, acum am 17 saptamini si totul e bine.
Daca stie engleza i-as recomanda un website f bun pt asa ceva, se numeste www.babyloss.com, cauta la Forums.
Cu drag,
Cristina
("Mary-Jane")

gandacelu spune:
am o prietena care a ramas insarcinata la 3 luni dupa ce a nascut, acum are 2 baieti frumosi si sanatosi nascuti... in aceeasi luna, la 1 an diferenta!
face 1 singur tort!

saphir spune:
Bebele Amos avea 3 luni jumate cand am aflat ca sunt insarcinata.
Normal ca am pastrat sarcina si la anu` in martie astept sa nasc. Asadar am sa am 2 bebei de varste apropiate, cu diferenta de maxim o luna.
Saphir si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Viktoria spune:
Draga Leta,
Depinde de fiecare persoana si de pshicul ei. Si eu am pierdut o sarcina in Mai, bineinteles nu a fost ca si la prietena ta eram in luna 2 insa totusi am suferit foarte mult. Dumnezeu a vrut ca o luna mai tirziu sa ramin din nou insarcinata si in Februarie vom fi pt. a doua oara parinti.O sarcina usoara draga Leta si multa putere si sanatate prietenei tale.

Leta spune:
Va multumesc tuturor, fetelor. Sa ne dea Dumnezeu sanatate si bebei sanatosi si norocosi.
Cristina, merci pentru link. O sa printez eu cite ceva de acolo, pentru ca la ea e mai complicat cu accesul la net.

Mixella spune:
Buna,
As dori sa stiu daca conteaza data in cazul in care prima sarcina s-a finalizat cu o cezariana. Stiu ca exista riscul de ruptura de uter si alte complicatii. S-a confruntat cineva cu asa ceva?
Inca o intrebare: cand v-a venit menstruatia dupa nastere? Eu alaptez si bb are 3 luni, inca nu vad semne :
Mixella si bb Matei Stefan : www.matei.stefan.home.ro
Love my baby