Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 7

ionela roxana spune:
Bits vorbeste cu bebe sa mai astepte pana maine sau poimaine seara, nu de alta dar afara nici nu-ti vine sa scoti nasul, pe taifunul asta; se spune ca de data asta taifunul este fff. puternic; acum 10ani a fost la fel; dar sa stii ca pe timp de ploaie se naste mai usor; oricum stai cuminte in pat, si daca este sa fie ceva, sa fie intr-un ceas bun, si cu Dumnezeu inainte;iti este frica, stiu, dar gandestete ca odata si odata tot se va intampla.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

iepurasu spune:
Ionela, sincer imi pare rau! Ti-as trimite cu toata dragostea dar esti cam departe.....
Iepurasu - 31 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mona_B spune:
Fetelor dragi, datzi-mi si mie o solutie sa scap de pofta de dulce(mai precis ciocolata si nu orice, creme Nutelle, doar asta ma linisteste)am pus deja 14 kile...parca am innebunit, acum in ultimele saptamani, dupa ce in primele 6 luni n-am putut suporta nimic dulce. Copilu mi-a ajuns deja la stomac incat dupa aproape fiecare masa imi vine satoata mancarea.Voi cum stati la capitolu asta?
Mona32 saptamani

FELIS spune:
IONELA-ROXANA eu acum am ajuns acasa. Sunt plecata de la 10,30.
Mai burtici, da harnicutze mai sunteti. Ce alerte au fost pe aici... Era sa-mi stea inima in loc la un moment dat: am crezut ca pana la pag 5 BITS chiar naste... Mai, ...imi dati emotii...
Am citit de la pag 8 cap trecut (ca acolo ramasesem la ora 10) si pana la pag 2 din acesta acasa la MICHE si restul in cea mai mare viteza acum.
va pup da nu prea mai am timp.
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

anne-marry spune:
fetelor va multumesc pt urarile voastre,,,speram si noi sa fie somnoros si mancacios...asta daca seamana cu taica-su...ca daca seamana cu maica-sa....va fi numai mancacios....
ad_riana...bine ca ai pomenit mama de decalotare, ca daca nu ziceai....am cautat pe net sa vada si prostu de mine ce inseamna si ..ehehe...pare grea treaba..te inteleg de ce ziceai ca te obsedeaza. am sa cer mai multe detalii pediatrului cand va fi momentul.
ca tot vorbiti de vitamine, mie mi-a dat numai calciu cu vitamina D3 sau cat o fi ea...si asta zice ca nu este gratuita. ziceti ca cele efervescente sunt gratuite??? cum se numesc, ca cer si eu, deja am cumparat pe cele de care v-am zis si a spus sa le iau numai 10 zile adica o cutie ... cu 3 pastile pe zi, si apoi peste inca 4 sapt. or sa imi zica ele cand ... ele ... adica dr de fam si asistenta ei. a zis ca analizele sunt f bune si ca nu am nevoie nci de fier nici de nimik, si ca sa iau numai calciul acela. a! si iodidul care tb sa il iau zilnic pt problemele mele cu tiroida. in legatura cu care, la echo dr endocrinolog mi-a zis ca este marita, si sa iau iodidul si dupa ce nasc, zilnic, mai ales cat alaptez, si la 7 sapt dupa nastere sa merg iar la ea sa vedem ce imi da pt tiroida.
try am scapat!!!!! au zis ca este mai mult decat bine..adica s-a ridicat si totul pare sa fie ok...oricum mi-a zis sa las moale efortul pe care oricum nu il faceam, si sarea pe care oricum nu o papam. deci...trebuie sa ma las de ce nu fac oricum ....
gandacelu si eu patesc faza cu umezitul chilotilor. nu stiu ce este, dar nu este lichid amniotic. cel puin asa mi s-a zis. zilnic, depinde cat ... si poate si de cateva ori pe zi, cam cat ai zice ca ai pus dintr-o juma de lingurita sau mai bine niste lichid..cam asa , nu? daca afli ceva suplimentar zi-mi si mie te rog. eu am asa de cand eram in luna a 4 a in spital. acolo am vazut prima data si dr mi-a zis ca nu e lichid. ca de atunci si pana acum......ehehee...
bobita este numele f frumos. cunosc o fata al carei sot are numele amin. APROPO DE VISE:
- primul vis: nu stiam ca sunt gravida, ca nu venise perioada ca sa observ lipsa menstruatiei si am visat pe tatal meu, care este mort, ca se juca cu un copilas si ca mi-a zis ca am un copil, si eu am zis ca nu am ca tocmai pierdusm o sacina si el a zis iar:AI INSA INCA NU STII. AI SA VEZI CA AI U COPIL. SI IL VA CHEMA TEODOR ALEXANDRU. si asa este, am un baietel si asa ii va ramane numele.
al doilea vis: acum 2 nopti am visat ca o femeie mia in varsta venise la noi in camera si era pe pat o evanghelie din aceea cu coperti de argint ca la preoti, si mi-a zis sa o deschid. am deschs si mi-a zis sa pun degetul unde nimeresc. si acolo scria ceva de genul ca va fi nu copil sanantos etc si ca VOI NASTE LA 37 DE SAPTAMANI PE DATA DE 1 DECEMBRIE. ei..ce credeti? nu pica 1decembrie in alea 37 de saptamani? asa ca...ce sa mai cred? sa ma pregatesc de nastere pt 1decembrie? la mine anumite vise se adeveresc.
apropo de raceala..sunt si eu pe baricade cu ea dupa mine
camy_s nu mai da nici un semn e viata. stie cineva ceva de ea?
bits....aprop de burtica...nu situ.....dar am auzit ca tb sa coboare inaite cu cateva zile. dar sa pierzi apa inaintea dopului.......nus.....nu cred...ca asta ar cam fi ordinea: dop, eventual apa daca nu o rupe doctorul..de fapt el rupe mebranele si apa tasneste ca sa zic asa.
anne-marry 30 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

gandacelu spune:
fetele... Doamne, ce-o fi fost azi?
eu sunt bine... adica n-am sunat-o pe dna dr, sa nu o sun pt vreo tampenie... intre timp a venit sotul si ne-am mirosit pana am innebunit... pana la urma ne-am prapadit de ras... sotul (care oricum nu prea are miros) mi-a zis ca ar fi fost transpiratie, ca asa miroase si el... pardon! cand transpira...
m-am culcat si m-am trezit mult mai bine (psihic)... acuma nu stiu ce-a fost... cum zice si anne, a fost ceva dar nu mult si nici putin... dac-ar fi fost lichid ar fi fost mai mult, nu?
bits, mama draga, stai linistita... poti sa nasti, e drept, si fara sa se rupa apa sau sa pierzi dopul... nu e o ordine... le poti pierde la final pe toate...
ne gandim toate la tine! Doamne ajuta!

monica-elizabet spune:
FETEEEEELLLLOOOOOORRRR!
nu intra omul cateva ore....adica de pe la 10 si pana la18(ora mea) si voi deja va pregatiti de nastere...pai vreti sa lesin aici? stati asa sa ajung si eu acasa ca altfel nu ma mai urc in avion de frica...
BITS...cu tine mi-a fost cel mai frica, cand am inceput sa citesc ca te doare, deja m-a apucat tremuriciul si nu am mai putt sa citesc la rand...am sarit la pagina 5 sa vad daca nu ai nascut deja...si apoi am citit in ordine inversa. oricum daca e sa nasti stai linistita ca totul e ok, sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si fi convinsa ca bb e pregatit sa faca fatza cu brio, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.
GANDACEL...tu stai cumintzica, ar mai trebui sa astepti nitel...ma si cand ai ceva asa de nu stie nimeni ce este, da-i un telefon d-nei badea ca eu nu cred ca se supara si asa te linisteste si tu.
ROXANA, multumesc, sunt bine, azi am facut mancare, si am fost si cu alex la locul de joaca si dupa ce-am mancat de pranz m-a apucat un somn de am dormit 2 ore....alex doarme si acum, cred ca de la vreme ni se trage.
arisa ce mai face? cum isi mai pierde timpul? alex daca nu face zeci de desene, apoi le coloreaza...m-a zapacit si eu ii fac expozitzie...cred ca-l fac pictor, dar o sa moara de foame hi hi
FELIS, ma bucur ca esti bine...dar ce mult ai fost plecata de-acasa....nu stiu cum de rezisti.
fulguletz, ma bucur ca esti bine, cu vremea...la fel e si aici, ploaie si frig.
fetelor eu am luat brusc in greutate am deja 15,5 la activ si maine intru in 31 de sapt. e drept nici la nu am iesit...dar nici chiar asa...
andreap, drum bun, nu stiu cum te incumeti sa pleci la drum...esti o curajoasa!
am si eu o intrebare la voi...fetele din bucuresti, cam cat dati la o consultatzie la dr, asta cand va cheama la spital sau clinica...nu zic de clinica privata...asa cat ii bagati lui in plis sau buzunar sau mai stiu eu ce metoda se foloseste...ca eu sunt pe dinafara, aici aveam asigurare si nu ne duceam decat cu o sticla de ceva sau o cafea mai scumpa...dar bani nu..si dr era multumit.
va pupici pe toate si va urez sanatate multa, sa aveti un we placut si linistit...eu oricum sunt pe-aici si intru sa vad ce mai faceti.
monica

Miche spune:
Buna fetelor.Am ajuns acasa de la controlukl medical si , inainte sa citesc ce ati scris in urma sa va spun ceva important.
Cand eram in cabinet la doctorita, bebe al meu misca, si instinctiv am dus mana la burta si m-am frecat usor.
In acelasi timp doctoritasi asistenta au sarit ca arse.
SA NU MAI FACI ASA NICIODATA!!!! se pare ca frecatul (chiar usor) pe burta provoaca contractiile!!!
Voi stiati?
Mi-a zis ca pot doar tine mana , dar in nici un caz sa frec sau sa-l alint...
Am uitat sa intreb daca asta e valabil numai pt cele ca mine care au contractii si col scurtat sau pt toate...
Si inca ceva , care cu siguranta stiti, e vorba de dormitul pe spate!
Eu cand dorm pe spate , bebe se intinde si-mi provoaca dureri.... Doctorita mi-a zis ca asa se intampla din cauza ca nu se oxigeneaza bine bebele!
Azi Felis m-a vizitat si..... mi-a facut foarte bine psihic!!!
Eliza, am primit mailul, foarte frumoasa camera bebelului tau...si.. tu cand vii la mine????
Invitatia e deschisa pt toate care aveti disponibilitate!! mie imi face tare mare placere!
Acum sa va citesc!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Moss spune:
Mai fetelor, acum ma faceti pe mine sa cred ca sunt anormala ....
pe mine nu ma doare nimic !!! nici burtica, nici pitpalacul, pot sa merg bine mersi ( dar cam la juma de ora tre sa fug la pipilica )! Nu am chiloteii umezi..am ceva scurgeri dar nu asa de mari....si mai am 1 zi si intru in 37 saptamani !
Bits, sunt pe urmele tale...doar ca a mea nu prea da semne ca ar vrea sa iasa. Apropo, din cate stiu eu nu e obligatoriu sa ti se rupa apa sau sa pierzi dopul. POti sa intri in travaliu si fara asta...
Eliza, vreau sa vad si eu pozele cu camera bebelusului..
va pup pe toate
Cristina 36 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 16 kg

roserb spune:
Of, salutare fetelor, azi iar n-a mers net-ul , abia acum s-a rezolvat.
Bits, stai linistita , nu cred ca nasti, daca e sa te apuce trebuie sa ai contractii regulate si dureroase, sa simti o apasare specifica in fund, etc. Burta m-a durut si pe mine si ieri si azi , mai ales in zona buricului, simteam ca pocneste, plus ligamentele de sub burta,dar ce sa fac?
Asa ca stai si tu in pat, fa o baie calduta, ajuta uneori!Da, poti naste si fara sa se lase burta, si fara sa se rupa intai membranele...
Fulguletz, azi parca am fost mai bine (a se citi mai putine contractii...), duminica e botezul , am imprumutat haine de la mama, o sa arat minunat, asa ceva catre varste a 2-a , a 3-a ...Dar mi s-a parut aiurea sa investesc in hainute elegante pentru luna a 9-a. Maine nu fac nimic, zac si acumulez energie pt poimaine. Sper sa trecem cu bine si de asta!
Gandacelu , si la mine apare respectiva scurgere , dar am observat ca se produce mai ales dupa ce merg la baie pt pipi si ma ridic in pozitie verticala, din cauza asta sunt convinsa ca e vorba de urme de pipi...Cat despre secretii, am de toate felurile- albe, alb-galbui, transparent, pentru toate gusturile...
V-am pupat si ne mai auzim maine!
Lista n-o mai pun ca e tardiv...
Roxana-saptamana 36
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu