Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (67)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (67) | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

Eliza,ziceau fetele de la mamici de sept-oct ca in Unirea la et 3 ar fi niste camasi de noapte speciale pt alaptat.Adica se deschid in fata,ele ziceau ca de acolo au cumparat.De asta m-am mirat ca vanzatoarele se uitau ieri la mine de parca nu auzisera in viata lor de asa ceva.

Gandacel,asa stiu si eu despre microcalcefierile placentei : sunt semne de maturizare a placentei.Ceea ce inseamna ca placenta se cam apropie de sfarsitul perioadei de “activitate”,adica nu-si mai face treaba cum trebuie.Dar nu e cazul sa te sperii daca deocamdata sunt doar “micro”.Nu are legatura cu cat calciu ai luat sau nu in timpul sarcinii.

Felis,saru’mana ca te-ai dus la Titan.De asta mi-era mie,ca vin pana acolo si nu gasesc nimic.Se pare ca asa e,forfecuta,aspirator nazal,etc se gasesc la farmacii,dar si in Carrefour.

Onitza,saru’mana si tie.Pana la urma,o sa-mi iau vreo 2 camasi din alea cu nasturi in fata si gata.

Gandacel,asa zic si eu,ca n-are rost sa cumperi un produs dintr-un magazin cu adaos comercial mult mai mare ca in alta parte.De-aia m-am enervat ieri la Unirea cand am vazut aceeasi marfa ca la Niro,la pret dublu sau triplu.

Nu stiam cum sa caracterizez durerile care mi-au aparut de cateva zile.Uite ca le-a caracterizat foaaarte bine Fulguletz : dureri a la Mitza Biciclista.Hai ca mi-ai placut.

Pe mine ma doare mai ales cand ma ridic de pe scaun.Nu mai vorbesc de ridicarea din pat,care a devenit o adevarata poveste complicata.

Jasmine
33 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Bits da am contractii si cind dorm. Uneori sint asa de dese ca nu mai pot sa dorm.
Am si eu dureri sub burta, chiar f puternice daca stau in picioare mai mult.
Bits si eu la fel astept sa scap de burtoiul asta si sa-mi vad fetitza. Deja nu mai rezist;stau de atita timp aproape numai in casa in pat; am asa un chef sa merg prin magazine si prin parc, dar du-te daca poti...

Felis cred ca greutatea lui bebe o cauta in tabel, dar nu se poate ca la diam. de 8cm sa aiba 3,2kg. Mie mi-a spus acum o luna ca are cam 2,5kg la diam. de 8,6cm.

Fetelor eu am inceput sa-mi fac griji legate de nastere. Imi dau seama ca nu stiu nimic despre nastere; n-am fost la cursuri prenatale, habar n-am nici cum e cu respiratia. Daca dau peste vreo acritura de moasa care nu vrea sa-mi spuna ce treb sa fac si ma lasa sa ma chinuiesc?

Ela2001 - 37 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Vad ca intrati in concediu multe, asta in afara de cele care deja stau acasa.hai ca ma faceti si pe mine sa stau acasa....Dar mi-e frica de plictiseala.
Fetelor, va cred ca e marfa mai ieftina in Niro, dar cum ajung eu acolo?Ca al meu barbat decat sa mearga in zona aia, mai bine se impusca.Niro este dupa Europa?Poate cand vine mama o iau pe ea.
Ma gandwam si eu ca este cam exagerat sa o spal cu apa fiarta si racita!Cam cat timp ati aplicat voi metoda?
In ceea ce priveste raceala, e bine mersi la locul ei:ma ustura ochii de mor si imi cureg sange pe nas dac incerc sa-l suflu.Azi mai plec si la Pitesti si i-am promis unui prieten al sotului meu ca-l iau, dar poate abia la 16.00.Asa ca stau pana atunci pe baricade.
Vorbim mai tarziu
Andreea35 saptamani+BBlina
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ca avenit vorba de teama de nastere, de nerabdare...Eu am vista vreo 2 nopti un barbat fara picioare in scaun cu rotile:doua nopti la rand acelasi viz.M-a speriat rau.Ce o fi insemnand?Plus ca am tot felul de temeri legate de BBlina:sa nu aiba ceva(pete intr-un loc vizibil,de exemplu-Doamne fereste), sa nu se intample ceva pe ultima suta de metri etc.Nu stiu ce mi-a venit cu petele astea(oi fi furat ceva cat am fost gravida, ca stiti ce se spune)?
Am luat-o razna?
Pupici,
Andreea35 saptamni+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Feteeeelor, am o stare de greata si si sunt la birou, mai am 1 oara si jum pina termin

Io gauri in urechi i-am facut Mariutzei la 3 luni, la dispensar. Alea in maternitate se uitau crucis cind le intrebam de gauri. Si i-am pus direct cercelusii de aur

Ionela si Maria e racita, are muci si tuseste pina ii vine sa , io vad ca stau bine, cred ca este efectul prenatalelor.

Oana iarta-ma dar am uitat de numar, ramane pe luni.

I-am trimis SMS aluia cu copilul internat la Bagdasar, i-am spus sa nu mai vina. Al meu sot acu isi facea procese de constiinta, dar i-am zis ca decit sa ne imbolnavim noi, mai bine ma feresc, si cred ca am dreptate. Din februarie si pina acu vreo 3 luni a stat la noi, deci de ajutat i-am ajutat dar acum nu se poate.

Fetelor contabile si io am terminat si ASE in 2002, dar REI cea mai slaba facultate. Am prins ultima serie cind cei cu 1 facultate intrau fara concurs si fara sa plateasca, numai pe baza mediei de la licenta.
Anul II l-am facut cu Mariutza in burtica si la examenul de conta din iarna mi-a fost asa rau incit am picat examenul. Iar examenul de Drept comercial, l-am dat la ora 2 din noapte, in conditiile in care eram gravida in 6 luni, noroc ca nu m-a picat altfel, ii faceam scandal.

Ele totul va fi bine, esti aproape la termen, nastere usoara si bb sanatos.

Gindacico nu iti mai face probleme din orice, ia gindeste la ale noastre mamici, cind or fost gravide nu stiau de echo sa de altele si erau cred mai linistite.

Va pup si va doresc un we placut.

Bobita, 28 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mai am o problema

voi ati gasit vreodata chilotii umezi? nu uzi, dar asa, umezi... desi n-am facut efort (sa fie transpiratie?)... sa fie scurgeri de lichid amniotic?

andreea, nu te panica, scrie in toate cartile ca astfel de vise sunt normale, vin din prea multe griji, un fel de ante-depresie postnatala
adica... prenatala!

stai linistita, visele nu insemana absolut nimic, decat starea ta de emotie f mare fata de evenimentele ce vor urma!

www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

mai am o problema

voi ati gasit vreodata chilotii umezi? nu uzi, dar asa, umezi... desi n-am facut efort (sa fie transpiratie?)... sa fie scurgeri de lichid amniotic?

andreea, nu te panica, scrie in toate cartile ca astfel de vise sunt normale, vin din prea multe griji, un fel de ante-depresie postnatala
adica... prenatala!

stai linistita, visele nu insemana absolut nimic, decat starea ta de emotie f mare fata de evenimentele ce vor urma!

www.truesidemusic.de/tsm2002/IMAGE_DIR/CONTENT/content_0000000367_156.jpg" target="_blank">poza gandacelu

Da, chiloteii uzi, dar eu cred ca e o usoara (nu stiu daca e corect) incontinenta urinara mai ales ca esti la a doua nastere, nu ai avut probleme cu perineul?. Gindacico sper sa nu ne faci vreo surpriza.

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Gandacico, eu ii am aproape tot timpul umezi . Si cateodata ii am si uzi, acolo jos. Asa ca ii schimb de 2-3 ori pe zi. Pai e normal pentru ca secretiile sunt mai abundente in ultimul trimestru.

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Daca tot veni vorba de vise, al meu sot cu 2 zile inainte de echo morfo la Iosup, l-a visat pe Dumnezeu, cica se ruga sa aiba un baiat, si Dumnezeu i-a spus "Bine o sa ai baiat dar trebuie sa ii pui numele AMIN", si sotul meu i-a promis ca asa il va chema.

Voi ce credeti, daca e baiat cum vi se pare numele?

Miche am uitat sa-ti spun ca si cumnata mea e maritata cu un iranian, adica persan, ea acum sta in Teheran.

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

GANDACICO si mie mi s-a intamplat de n ori asta,eu am pus-o pe seama transpiratiei

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

bobitza am un perineu tare bun;) uite, de ex ieri a sunat cineva la interfon cand faceam pipi (scuze!) si m-am oprit din pipi, m-am dus si am apasat pe butonul la interfon si apoi am continuat!

nu e sigur incontinenta urinara... as fi simtit
plus ca are un miros ciudat, nu am mai simtit niciodata asa ceva... un miros specific, casazicasa

ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac?

Mergi la inceput