Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Am avut ceva treaba si de-abia reusesc sa urmaresc. cat de mult ati scris.
Amaya, buna idee, chiar auzi asa bine miscarile cu stetoscopul? Cat costa un stetoscop? Poate sa-si cumpere oricine? S-ar putea sa vreau si eu.
Viktoria, eu am trecut in decembrie anul trecut si in august anul asta prin Austria si e frumoasa intr-adevar. In august, chiar am stat 3 nopti in Viena, dar in prima zi in loc sa luam metroul sau taxi, am plecat cu masina noastra si am reusit sa cunoastem toate periferiile dar nu am gasit Dunarea , desi ne tot opream sa cerem detalii..
noroc ca seara am fost in Prater si am vazut-o de sus din roata, asa ca a dua zi am resit sa trecem si in partea cealalta a orasului...
Fetelor, apropo de faptul ca nu vedeti sexul bebelususlui la eco. Unul din sefii mei are doua gemene si ne povestea ca mereu cand mergeau la ecograf un bebe se ascundea dupa altul si ei mereu vedeau sexul bebelusului (fetita), dar nu stiau niciodata daca e bebe de la eco de data trecuta sau celalalt...

Megg 25+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Coca, nu cred ca ii e frig la bebe... decat daca racesti tu si il gripezi si e el..
Io am trecut la pardesiu si cred ca in curand renunt definitiv la pantofi si trec direct la cizmulitze. Problema mea e ca la birou e f. cald si afara f. frig si trebuie sa imi iau haine de care ma pot debarasa.

Megg 26+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Megg eu deja am trecut la ghetute si cu siguranta miine imi iau paltonasul,insa eu prefer sa ma dezbrac decit sa inghet...

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Buna, fetelor!
Voi pina cind mai mergeti la birou? Eu voi merge pina la sfirsitul lui noiembrie, insa la cum e vremea asta mi se pare tare greu cu imbracatul, cu trecerea de la o temperatura la alta...
Mi-ati facut o "pofta" cu Austria si Viena, ca de abia astept sa ajung in vizita.
Alina Maria, bine ca s-a sfirsit cu bine si felicitari pentru camera bebeului. Ar fi fost dragut sa o putem vedea si noi.
Lali, pentru ca avem acelasi tip de patut, sa-mi spui si mie cind iti iei pilota sau paturica
Mie au inceput sa-mi amorteasca picioarele noaptea, daca stau prea mult in aceeasi pozitie, asa ca ma trezesc destul de des cu "o mie de ace". Vi s-a intimplat, sau doar mie mi se intimpla de la cele 13kg adunate?
Alina si BB-lina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Da, asa e cu vremea asta si la noi astfel incat am trecut la cizmulite si geaca de iarna , cel putin avem un soare de vreo 3 zile de zici ca e vara , senin insa frig rau de tot.
Alina Gacriela si eu am 10 kg. in plus si ma terzesc noaptea cu purici in anumite locuri insa nu este inca o problema , poate o sa fie caci de crescut mai crestem.
Fetelor voi o sa bagati bb. in saculet de dormit si apoi peste ei paturica in cearsaf ? cum se face ?
Aici se cere de catre dr. sa avem doua sticle speciale cu apa fierbinte care se pun in patut .Asa se face si in Ro ?
Va pup !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina-gabriela9, mie imi amortesc mainile in timpul somnului, probabil ca dorm pe o parte si pe mina si ma trezesc cu ea groaznic de amortita.
Cu picioarele trebuie sa am mare grija cind dorm, caci daca ma intind mai puternic si le incordez, mi se pune un circel la muschiul de la gamba (cred -mai jos de genunchi, in spate) de zici ca mi se rasuceste si se rupe, dupa care persista o durere si citeva zile. chestia asta o pateam si inainte de sarcina, dar doar la piciorul drept si extrem de rar, acum vad ca si cu stingul, dar daca am grija reusesc sa le evit. Cert este ca e dureros rau!!!!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 23

Mergi la inceput

Eu am trecut prin Austria, asta iarna cind ne-am petrecut Revelionul in Germania. Din pacate ptr noi, n-am avut mult timp ptr vizitarea orasului,cu atit mai mult cu cit am ajuns in Austria noaptea..
Alina ai luat 13 kg????????? In cite saptamani esti?? Eu inca nu am luat nici un kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Megg. stetoscopul este f. sensibil, doar daca il atingi si zgomotul este f. puternic, atunci iti inchipui cum este cand arde bebe cate un sut suparat...
Eu l-am primit de la soacra mea, deci nu am idee cat costa sau de unde poate fi cumparat...dar sunt foarte multumita de linistea pe care mi-o ofera vis-a-vis de bebe atunci cand el este prea lenes sa comunice cu mine...

Oana si comoara 21+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Alina Maria eu voi imbraca copilul cu body,cu o pijamaluta care sa aiba pantalon cu botosel,sau eventual intr-o salopetica tot cu botosei, si apoi o invelesc cu paturica / pilota... Eu sunt de principiul ca copilul nu trebuie prea infofolit si mai ales in timpul noptii cind trebuie sa respire si corpusorul lor... Eu una nu cred ca-mi voi baga bebeul in sac de dormit,din simplul motiv ca nu vreau sa se simta incorsetata,ci cit mai libera sa faca ce miscari vrea ea. Dupa 9 luni de stat ghemuita in burtica...are si ea dreptul la spatiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Va poftesc sa va luati bebeii dupa voi si sa mergem sa vorbim la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33682

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput