Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
katalina spune:
Cuscrooooo, feteloooooor, eu sunt prin zona,fac baie la copii, ii culc si reviiiin.V trimit si eu un must dulce de la Focsani pt. masa romaneasca!!!!!Pofta buna!Distractie placuta!
pupici.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran
Nedda spune:
Chiar asa, ELENA, cum nu te-am bagat noi in seama? TU nu ne-ai prea bagat pe noi fiindca ti-a fost dor de CLAU!
LAVI, pofta mare la masa romaneasca si sa va ganditi si la noi! Eh, azi ne ducem si noi la gratare cu niste romani de pe-aici! Macar sa fie vremea tot asa frumoasa.
ELA, multumesc pentru listuta actualizata cu nr. de tel.!
OANA, bine ai revenit la taclale!
VEVE, a dat zbenga in Veve mika, ai? Saracuta de ea! M-a durut nasul pe mine cand ai povestit!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
LA MULTI ANI TUDOR! Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata frumoasa! Codritule, sa-ti traiasca baiatul!
Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004
Pucku spune:
LA MULTI ANI TUDOR
Codritu, mamica fericita sa-tzi creasca mare, frumos si la punga... gros
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
Rayuela spune:
mai fetele vreau si io sa ma dau victima si ma dati de gol!..si uite asa acum ma baga toata lumea in seama!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
katalina spune:
Buna seara.Gata, ziua de azi s-a terminat pt. copii, ziua mea abia acum incepe.... Abia astept sa ma culc, azi am bintuit toata ziua, la cumparaturi(am innoit copii), la plimbare, prin parc( unde am facut si pozici, sper sa le pun miine, macar una pt. micutza Hanna ).A fost o zi superba! Sper ca si voi atzi avut-o la fel!
Noutatzi despre Robert nu am, creste, e vesel, ride si zimbeste doar la doamne si d-re.Il iubesc de mor.Ii iubesc pe amindoi,dar pt. Robert e o dragoste speciala!Lui Catalin i-a cazut al treilea dinte, si n-o mai iubeste pe prietena lui Madalina.Cam astea sunt noutatile.Despre mine...mi-e dor putin de servici.
Prevad ca o sa fie un mesaj lung, e liniste si pot sa va raspund pe larg.
Sa incep cu cuscra mea dragutza.
Draga cuscra, am vazut pozica de la innot, am pus-o "bine", i-am aratat-o si lu' "cuscru", si sicer va INVIDIEM. Cind ai timp, te rugam sa le atasezi si pe celelalte .Da' vad ca esti o bucatareasa "cool", mama ce de bunatati..., nici o natie n-are mincare asa buna ca a noastra, nu-i asa fietili!Multumim ca va ginditi la noi..Roby bea doar APA, ...si laptic.
Inaioana, veve,Rayuela, multumesc ca m-ati lamurit cu spanacul si cu conopida si cu restu'.Acum e prea mic pt. toate astea, da'ne pregatim din timp.veve, multam' pt.meniu!Cum dai mazarea lui croko? Tare de tot faza cu scaunelu' si cu kk si cu prunele.hi,hi,hi.Pupici lui Agnes pe cucui, saracutza!
Corina, mersi de invitatie la conf., da' nu stiu cind, ca nu i-a gasit de capat la calc.Acu' stau p-a-lu' fi-miu mare.Pupici pt. Stephanie!Cum o alinti? Stephy?
Nedda, auzi la ea ce slaba e ,50 de kile, uau, bravo, pai daca io as face gioking p-aici m-ar fluiera si babele...deh, Romania.Pin' la stadion...e cale lunga,masina mea zace-n parcare de cind am nascut, mi-e lene sa si mai conduc, da-pai s-alerg! A papat Lara ce i-ai gatit de ziua ei???
ELA, pupici si Cristinei (tre' sa-ti dau un miel,stim noi de ce!)Ti-au venit nasii in vizita? Cind ii faci prima supica dragalashei?
Claudelu' ce faci mama, pupici lui Raul, asa-s baietii astia, de mici se uita dupa blonde, au ceva din nastere...o atractie(io-s bruneta)
Mickyyy, trista povestea cu Roxana, imi pare rau, probabil s-a simtit rau de tot (sa-i suspende accesul!).O asteptam din nou cu alt nick, nu se poate, sau nu mai doreste? Pupici Malinei, si bravo pt. bona!
Oana, bine-ai revenit.Intotdeauna noi suntem aici!Dolofana Maria ta!!!Pupici. .Tot kk moale??
Irina, bine-ai revenit, si felicitari pt. dintzisori,succes la diversificare!
Codritu, LA MULTI ANI pt. TUDOR.Sa creasca sanatos,vesel si sa aiba mult noroc.Felicitari pt. dintzisor.Nici eu nu sunt pentru rotobil!
Rayuela, esti mortala!
Doamne, cit m-am lungit....!!!!Scuzati-ma fetelor, da' trebuia sa recuperez, deh, fiu'miu doarme.
V-am pupat.Noapte buna, somnic dulce la bebei.
de la Roby pentru Hanna! si pt cuscra.
Am scris pt. 3 zilee!!!!
Catalina,
Rayuela spune:
katalina,nu e greu mai cu doi cupilasi?Ca eu numai cu una bucata,si deja am luat-o razna.Sau la al doilea esti mai relaxat?
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
katalina spune:
Rayuela, se pare ca numai noi mai suntem p-aici!Ce-or face fietili astea???
Toata lumea ma intreaba acelasi lucru si iti raspund. Asta mi-am dorit, asta am , si nu ma pling deloc.Abia la al doilea poti sa simti, poti sa te bucuri altfel cum creste etc.La primul am fost dusa de val, nici nu mi-am dat seama ce mi se intimpla, eram speriata, ma panicam din orice, toata ziua sunam la doctor pt. orice neliniste.Acum savurez din plin faptul ca sunt din nou mamica, e ALTFEL, ma bucur de ei cum cresc si deja ii vad la facultate(fac planuri de viitor). Nu am ajutor de nici un fel, nu am vrut eu, in schimb am un mare ajutor din partea taticului.Diferenta de virsta intre copiii mei mi se pare ideala(pt. mine).Catalin E MARE.Face totul singur. Deci, sunt o mamica fericita! Asta va doresc si voua!q
Hai ca m-am lungit iara, da' m-ai provocat!Trebuie sa fim optimiste!!!!!!
Catalina,
bebe2004 spune:
Am reusit in sfarsit sa pun niste poze. Alex la 5 luni. Sper sa va placa.
http://photos.yahoo.com/andreeea77
alex si mama - 26 apr 2004