Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara fetelor!
Copiii mei au adormit repede, lui Roby nici masajul nu am apucat sa i-l fac, a cazut frint cu tzitzi in guritza.(mincalar mama,doamne si cit ne-am jucat in seara asta, si cite chiuituri si risete am tras, nu va spun!).Mai fetelor, cit de tare poti sa-ti iubesti propriul copil,n-am cuvinte, il privesc cind doarme si uneori m-apuca plinsul, de bucurie ca exista,nu stiu, si ca D-zeu nu m-a uitat si mi-a adus inca un bebelush pe care mi l-am dorit foarte mult.Gata.Hai ca dau apa la soareci iar, da' stiu ca voi ma intelegeti, da' uneori m'apuca asa o nostalgie ,nu stiu ce-am, eu n-am avut depresie dupa nastere, oi avea acum'??

Gata, am intrat sa va citesc ,si vad ca am numai surpize:Claudelu ne da un semn de viata, capitolu' 18 a inceput...Bravo!

Claudelu' te asteptam cu drag si dor. NE LIPSESTI!

Lavi draga (cuscra-mea- pt. cine nu stie) , te rog sa faci mai repede pozicile alea de la innot, sa o vad si eu pe dragalasha lu' fi-miu, vad ca are dimensiuni de fotomodel!Cind spuneai ca vine bunicul la voi?

Corina, lasa vinu' fert, si ia niste pastile,bre!Sa nu-mi spui ca era si rosu(vinu')?!!Insanatosire grabnica!

Revin.Tre' sa va mai spun ceva.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Clau, iti uram nervi tari sa suporti si urmatoarea perioada fara noi cu bine si sa vii cat mai repede inapoi!

Kata, eu i-am dat Katjei conopida (la recomandarea pediatrei) si nu a avut nici o problema (gaze, etc) dar nu ii place prea tare asa ca nu i-am mai dat cam de multisor. Am o prietena care ii da copilului si brocoli, mi se pare acelasi lucru cu conopida! Cred ca cel mai bine incerci si vezi daca ii place, de ce nu? I-am dat si mazare si, la fel, a fost ok. Nu ii dau in mod obisnuit, ii mai pun uneori la carnitza de pui in loc de alte legume, amestecata cu orez (faina de orez) si eventual cartofior. Spanacul are insa nitriti si se pare ca nu e bine sa fie oferit inainte de 8 luni, asa ca nu i-am dat. Ii mai poti da fasolica verde, din aia super-cruda (verde cilindrica nu galbena-lata); eu m-am gandit sa-i iau la pungutze, din aia congelata, sa o bag la blender si ...gata, papi de pus la congelator in portii mici. Cand fac pasul, va anuntz!

Apropo de papi, azi i-am dat pentru prima data iaurt, a fost induiosatoare : se stramba si papa, inghitea si deschidea guritza imediat dupa aceea. Se stramba de acrisor, dar tare ii mai placea! A mancat aproape unul intreg!

Ela, sa stii ca ti-am luat locul de balerina. Am fost ieri la vaccin si avem 7350 grame si 68 cm. A crescut numai 250 grame luna asta si doi cm, dar...deh, avem trei dintisori nou-noutzi!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Revin.Ce vroiam sa va spun.
Pai vroiam sa va spun asa:

1. de miine vreau sa incep dieta Montignac. ba nu, de luni, e mai bine asa! Am tras cu ochiu' acolo, si am gasit o mamica dragutzica de martie - aprilie, da' nu spui cine! Ne intilnim acolo sa raportam ce am mincat zilnic!!!OK.mamico?

2. azi am descoperit cu tristete in suflet ca am un fir de par alb(in cap!).Semn de intelepciune sau de...batrinetze? Incurajati-ma,pliz!

3. miine voi lipsi de pe forum,, imi duc calculatorul la devirusat. Apoi pot sta si eu la taclale noaptea cu voi.Apropo' ,mai facetzi conferintze cu mamici???

Astfel incit urez de pe acum sarbatoritelor ANA si JO-ELLE La multi ani! SA cresteti mari, sanatoase si norocoase!

Va pupic pe mamici si pe copii, sa avem o noapte linistita, si miine o zi frumoasa si senina!
Ne vedem(citim) simbata!
de la Robert pentru Hanna! PA cuscro!Ne auzim!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
http://pg.photos.yahoo.com/paulatudoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pe scurt,ca-s cu croko-n brate:(Pe cuvant ca ma asezasem la scris cand s-a trezit)
LA MULTI ANI
scumpica Lara,Darius si George!
Multe bucurii si soare in vietile voastre!
Daniela,ce color ti-ai tras mei!De unde avusesi atatea puncte,huh?...Si nuuuu,nu tre sa tipi,te-am vazut de fiecare data,pe cuvant!Da cand m-apuc de scris mereu ma distrage ceva si uit ce vroiam de fapt!Sorry!Croko papa Gerber si Beech Nut.Depinde ce combinatii imi sar in ochi cand le cumpar.
Mai nou,croko nu se mai satura cu un borcanel si-i dau doua!Barbat si el de-acu'!
Diana,fa-i poze si da-l in gat,mama lui de snur!Ii gasim noi ac di cojoc!
Lavi,la noi functioneaza prunele!Incearca-le!
Katalina,tu intrebai de legume?Eu nu-i dau decat dovlecel,mazare,cartof dulce,zucchini combinate intre ele sau cu carnita.Morcovul,fasolea verde si spanacul contin nitrati si-o sa mai astept pan pe la 9 luni cu ele.Spanacul mai are si acid oxalic si nu-i recomandat sa-l oferim prea des nici dupa 8 luni.Nu-mi fac probleme ca se plictiseste!Bebelusii de-abia se deprind cu gusturile si varietatea lor;de lapte de ce nu s-au plictisit 3-4-5-6 luni?
Hai sa va dau un exemplu de meniu pt. bebelusi de 5-6 luni:
DIMINEATA
-60g cereale
-40-70g fructe
PRANZ
- 30-40g carne
-40-70g legume
CINA
-120g cereale

si 7-8 luni:

DIMINEATA
-120g cereale
-50g fructe
PRANZ
-30-40g carne
-50-100g legume
-50g fructe
DUPA AMIAZA
-100g fructe
CINA
-100g cane +l egume +/sau orez
-50g fructe
Combinatiile le faceti voi,dupa preferinte si adaugati,bine-nteles,750-900ml laptic.Cantitatile sunt aproximative si difera de la copil la copil.
No,ca m-am intins cat o zi de post!...Noapte buna,dragalaselor!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

eu sunt care nu am somn....si vin cu lista de intrebari

mai ce-i cu Oake?
nu a mai dat un semn de la baby expo. Sper ca e bine si mai ales Vlad.

Oare Cristina nu a venit din Romania?

Ela cum mai e Cristina?

Pupici mai Clau, mi-a fost dor de tine

kata te astept la conferinta dupa ce devirusezi computeru

gata ma duc la nani, ca-i tzrliu

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor iubitelor, multumim pentru urari!! Sarbatorita a fost tare cumintica azi si ne-am plimbat si ne-am jucat dar de mancat tot n-a vrut sa manance decat lapte de la tzatze! Am fost azi la cumparaturi si i-am luat legume si fructe organice si de maine intru la bucatarie sa i le gatesc. Daca nu mananca nici asa..... Pana acum nu m-am ingrijorat si mi-a convenit ca dandu-i tzatzele am scapat de kg de sarcina si chiar de cateva de dinainte. Acum am ajuns la greutatea pe care o aveam in liceu: 50kg:)) Dar, acum Lara are 6 luni, ar trebui sa manance si altceva ca doar n-o sa-i dau tzatzele pana se marita!

KATA, inteleg perfect ce spui apropo de dragostea pentru Robert (si pentru Catalin, ca asa esti tu, o fericita, cu doi copii!). Si mie imi vine sa plang uneori de fericire ca o am pe Lara. Si mai nou, cred ca m-am tzacanit putin, ma gandesc ce-o sa ma fac eu fara ea cand pleaca la facultate?:)) Auzi si tu ce mama nebuna sunt!:))

VEVE, multumim, multumim! Te cred ca ai bratele pline de crokodilutz si stiu ca nu e usor sa scrii! Uite, eu chiar acum am laptopul pe pat si pe Lara in sezut in fata lui si cu picioarele imi impinge calculatorul, cu o mana incearca sa imi prinda degetele (ca ma vede tastand cu ele si prea repede se misca!) si mai incearca sa ma si muste in timp ce scoate niste sunete de nemultumire!:)))
Sa stii ca nu stiu cum am facut punctele alea sa-mi schimb culoarea. Cred ca nu mi-am schimbat-o imediat ci a doua zi si intre timp am mai postat niste mesaje. Oare oi fi primit neshte ajutoare din strainatate?:)) Zau, ca nu stiu.

INA, balerina gratioasa Katja ta!:) Si cu dintisori noi!

CORINA, sanatate!! Bun vinul rosu fiert cu putina scortisoara! Imi aminteste de iernile petrecute la bunici cu ani in urma!

Daniela si papusa Lara - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani ANA!
La multi ani Jo-elle!

Noi suntem mai bine, azi.
Eu consider ca antibioticul la pus pe picioare pe puiul meu.
Nu stiu cu iesitul afara, poate ca maine o sa iesim un pic, dar nu indraznesc deocamdata, tuseste destul de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

In primul rand, Clau Si inca o data pt aseara, m-am trezit cu musafiri la usa si nici explicatii n-am mai putut sa scriu
Kata - ne vedem! Firul ala de par alb e sigur semn de intelepciune. Da repede cu vopsea pe el!
Daniela - mama, da' tu esti manechin de-a dreptul! 50 kg!!!!
Veve - pruna e solutia, deci. A mea a fost invers zilele astea, iar dr mi-a zis ca e bine sa ii prepar formula cu apa de orez (apa in care a fiert putin orez), ca e eficienta in caz de "deranjament". Referitor la meniul acela, presupun ca intre mese e lapte, altfel ar fi 3 mese/zi la cei de 5-6 luni si 4 mese/zi la cei mai mari.
Diana - dai un semnal cand esti in cartier!
Corina - muuuuulta sanatate din partea noastra! Cum e la bazin la voi, ce exercitii faceti?
Ina - la balerina dintoasa! (Da' Cristina tot e mai mititica:7,100 kg si 67,5 cm)
Mickyyy - ei, ceva vesti? sau alarma falsa?

De Cristina mea pot sa va zic ca e bine, dupa umila mea parere . Cu hranitul ne mai luptam noi, mai ales dupa-amiaza, pe la 4-5, cand ducem lupte corp la corp ca sa manance. Trebuie sa o tin imobilizata ca sa se apuce sa inghita. As fi renuntat sa insist daca nu observam ca dupa 2-3 inghitituri deja mananca cu pofta tot biberonul. Dar pana deschide gura e jale...
Aseara era 9:15 si s-a apucat sa scanceasca si sa se smiorcaie, nu stiam ce are; am luat-o in brate si in 30 de secunde a adormit (de unde ea nu inchide un ochi daca e in brate la cineva). Cred ca era moarta de somn, desi dormise destul de mult in timpul zilei.

Hai ca va las, ma duc sa-mi fac o cafeluta, ca pana acum nu am apucat! (A, si azi ii astept in vizita pe nasii Cristinei, ca vin in Bucuresti, e clar ca nu vom dormi noi prea mult in noaptea asta!)

Pupicei pentru toti si mai ales sarbatoritelor de azi, Ana si Jo-Elle!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Ana!!!
L multi ani Jo-elle!!!
.

Katalina....hai sa-ti fac eu un rezumat la ce s-a intamplat cu roxana....ca doar eu am fost capul rautatilor . Cateva fete de-aici dupa ce-au vazut site-ul mamicilor dein sept-oct. au venit cu ideea sa ne facem si noi unul cu bebelusii nostrii. Iar roxana a fost cea care s-a oferit (voluntara) sa se ocupe de el, cu ceva mai mult ajutor de la sot.
Si uite-asa a aparut primul site al bebelusilor de martie-aprilie (nu stiu daca am "voie" sa-i fac reclama, dar presupun ca il vor sterge moderatorii daca nu-i voie: reclamaxxxx), cu poze de bebici, cu povesti despre mamici si tatici, cu poezioare si cantecele, cu poze haioase, ce mai....un site super fain (de ajunsesera sa vina mamici din alte "generatii" pe la noi ca vor si ele pozele bebelusilor lor pe site). Toate bune si frumoase pana aici, numai ca la un momentdat a aparut si acolo un forum care se voia o alternativa la cel de aici. Eeeee...si-acum vine momentul cand m-a mancat pe mine undeva sa-mi spun parerea aici despre acel forum. Parerea mea a declansat o cearta care a ajuns la urechile adminilor care au considerat ca forumul de pe site-ul bebelusilor face concurenta celui de aici asa ca roxanei i s-a suspendat accesul pe acest forum.
Din cate stiu eu, ea inca ne "citeste", asa c-o sa-i trimit macar virtual un buchet de si multi flacaului. Pentru ca ea n-a avut nici o vina in toata povestea asta, dar din pacate e singura care suporta consecintele.

Si acum hai sa va mai povestesc cate ceva despre moata mea. Cred ca vrea sa o impresioneze pe bona, ca altfel nu-mi explic, mananca de rupe...sta numai cu gurita deschisa si se repede in lingurita de zici ca n-a mai mancat fata mea de 2 zile. Si cand ma gandesc ca bona cealalta se cam plangea ca nu mananca...ma uit acum la ea si ma sperii unde naiba incape atata mancarica (desi slabuta n-a fost ea niciodata....avea 8kg la 6 luni).
Azi-noapte n-a vrut sa ne lase sa dormim , am luat-o langa mine-n pat dar n-am reusit sa rezolv decat juma' de problema (adica plansul), ca in rest a tras frichineala la greu toata dimineata (care la ea a inceput pe la 4 jumate), cu bagat degete in nas, in gura, in urechi (la mami, bineinteles), cu suturi in burta si capete-n gura (ca mai tragea cate-o rostogolire cu elan si nu se uita gasca unde o sa-i pice capul) si cu logoree la greu. Deja juma de zi o pirdem cu vocalize... MAMA e la ordinea zilei.... cand o apuca vorbitul o tine si juma de ora in continuu.

Hai ca iar m-am lungit...si-am zis ca profit si eu ca-i bona cu fata in parc sa recuperez somnul de azi-noapte....si deja am pierdut mai bine de-o ora pe forum sa citesc tot ce-ati mai scris voi in ultima vreme.

Aaaa...ela, habar n-am daca e alarma falsa sau nu...n-am mai repetat testul de sarcina, iar rusii tot nu mi-au venit. Mai astept nitel...ce atata graba .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Neata buna la mamici cu ai lor dragutzi bebici!
(mama ce poeta sunt hi hi hi)

Fetelor mi-ati facut o pofta de un vin fiert de ..... nu mai am rabdare sa bage astia in comertz.(e unu super bun la "nenea" Aldi hmmmmmmmmmmmm)

Mickyyy sa nu ma faci geloasa cu , Žnu de alta insa eu imi doresc asa de mult un al doi-lea insa papi al nostru zice ca mai avem timp.Eu deja intru in disperari la gandul ca a mica creste asa de repede (mai ales de cand m-am dus si am inscris-o la cresa-pe lista de asteptare-am impresia ca -i gata,dusa de la mami -ce facultati acolo,deja de la gradi o pierd)

Diana ce crezi tu ca numa' la voi dantura e perfecta(fara dintzisori)? si noi la fel, cand radem (in reprize lungi ca si ginerica Robertica) descoperim gingiutzlele "cheliutzele" de iti e mai mare dragul sa o privesti.

Cuscra draga vorba la nust'care, da repejor cu vopsea pe firul alb , nu de alta insa sa nu mai apaara si altii (normal ca de la intelepciune) (eu sunt plina acu nu stiu de la intelepciuni sau alte cele)
Auzi sa mai lasi loc si la altii sa-l iubeasca pe Robertutz nu de alta dar daca-l sufoci tu, cu ce-l mai sufoca fie-mea?!
Adevarul e ca nu o sa avem cuvinte de multumire la adresa...Celui de sus..ca ne-a dat niste odoruri asa frumoase si mai ales sanatoase.si eu de multe ori o strang pe Hanna atat de tare (de draga ce-mi e) ca dragutza reuseste sa se desprinda din stransoarea mamei printr-un plans micutz alfel...o tocesc.
Bunicul e la noi de duminica deja.Noroc ca-i baiat bun si sta seara pana mai tarziu cu ginerica al lui la taclale si poate poate mai reusesc si seara o intrare.
pusilici si ai grija de Robertici (si al lui fratiorici)

Fetele hai sa va mai intreb si eu una: ai vostrii bb-i care mai sunt inca alaptati (si putin diversificati) beau ceiuc???

Hanna mea nici o sansa.I-am luat si unul indulcit putin cu glucoza insa tot nimic.Ba mai mult se joaca cu tetina si rande ca-si scarpina gingiutzele cu ea. M-a sfatuit o prietena de aici sa-i dau cu linguritza insa...parca vad ca eu ii dau pe o paarte si ea-l scoate pe cealalta.

Hai pupici si ....pe curand!

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput