Rugati-va pentru ei

Rugati-va pentru ei | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Colega mea de birou, este insarcinata in 34 saptamani.Cred ca nu e membra activa DC (nu mi-a marturisit nimic in sensul asta), insa a citit cu interes multe dintre articolele de aici. Si-a dorit mult un copil si minunea era pe cale a se implini. A fost la ecografie si i-au spus ca placenta e imbatranita prematur si nu prea bate inimioara puiului. Medicul a hotarat sa scoata pe bebe inainte de termen, peste doua sau patru saptamani, depinde cum evolueaza starea lor. Va rog sa va rugati pentru ei (Laura si copilul se va numi Sever), sa fie sanatosi sa poata duce sarcina cat mai mult ca sa se matureze plamanii copilului.
Un gand bun i-ar prinde de asemenea bine.
Va multumesc,

Nadina

PS: daca nu este bine postat aici mesajul, va rog sa-l mutati, insa eu m-am gandit ca ajutorul umanitar nu este intotdeauna material.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sa le dea Dumnezeu un copil sanatos ca al meu :-)
Catrina venita pe lume la 33 de saptamini, 1.750 kg, a respirat singura, a stat la incubator cateva zile pt reglarea temp (dar la mine in brate statea cam 8 ore pe zi), nu a avut colici niciodata, nu a facut reactie la vaccinuri, doarme toata noaptea si pediatra de la spital mi-a spus ca soriceii astia mici is mult mai rezistenti decat copiii veniti la termen. Asa ca nastere usoara! Daca mamika simte si are dubii ca inimioara puiului nu mai bate corect, daca nu simte miscari in interval de 12 ore mai degraba sa se gandeasca la nastere decat sa astepte, musai, termenul.
Ii pup si le doresc din inima un bebe sanatos!
Doamne ajuta!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bebelusul si mama sanatosi.
Transmite-i un gind bun din partea mea si mult curaj.
Sa stii ca o sa ma rog seara de seara pentru sanatatea lor.
Dumnezeu sa-i aiba in paza lui

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Ii dorim nastere usoara si un bebe sanatos!
Una dintre prietenele mele a nascut in urma cu cateva zile un bebe in saptamana 35.Si sunt bine si ea si copilul.
Curaj, va fi bine!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxanica77 spune:

Nici eu nu am nascut la termen(spun asta din cauza faptului ca am facut cezariana...si nu am asteptat sa ma i-a durerile).Imi era sincer frica...dar trebuia sa-mi dau seama ca orice gand pozitiv e binevenit pentru starea fetitei mele.Asa ca daca eram speriata...ii transmiteam si ei starea mea...asa ca incearca sa fii calma...gandeste-te ca o sa ai un bb frumos...sanatos...si totul o sa fie ok.Acum fetita mea are 2 ani si 10 luni si toata lumea spune ca e o fetita desteapta(vorbeste extraordinar de bine)si sa stii ca nici eu nu am avut nici un fel de probleme cu ea...adica nu a avut reactii la vaccin..mananca foarte bine..doarme bine etc.
Iti doresc o nastere usoara...un copil sanatos si sa de-a Dumnezeu sa fie bine.

te pupa Roxana si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Sanatate multa la bebelus! Eu am nascut ambii bb la 36 sapt fara probleme asa ca dc bb e Ok in burtica nu cred ca vor fi probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu am nascut in saptamana 35, deci bebica avea 34 de saptamani. Nu a stat decat primele 8 ore la incubator, pentru reglarea temperaturii, nu a avut nici un aparat, a respirat foarte bine de la inceput, nu am avut nici o problema. Eu cred ca daca exista vreun risc, oricat de mic pentru bebe, nu ar trebui sa stea sa mai astepte, bebe cred ca va fi mai in siguranta afara.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Un gand bun si o rugaciune pentru sanatatea lui BB si a mamei, si de la noi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Va multumesc tuturor celor care ati gasit resursele sufletesti si timpul pentru a asterne incurajari si ganduri frumoase pentru colega mea si bb-ul din burtica. Le voi printa imediat si vom da amandoua apa la soricei.
Va pup.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1977 spune:

Sa stii ca si noi ne rugam pentru ea imediat cum am citit mesajul tau si speram sa fie bine, dar cel mai important este ca mamica sa fie cat se poate de linistita, cum a zis si Roxana, altfel ii transmite copilului starea ei si o sa fie mai rau, asta o spun din proprie experienta.
Sanatate multa si sa ne tii la curent.
Camelia si Nicolaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Sanatate mictului care se va naste,SANATOS. Me rugam pentru mami si BB.
Toate cele bune!

Mergi la inceput