Infectie cu CMV

Infectie cu CMV | Autor: ubaa

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre infectia cu CMV? Ce imi recomandati:cezariana sau nastere normala? Sunt insarcinata in sapt.29.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Scuze, ce este cmv?

garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Se pare ca daca infectia este pe parcursul sarcinii este recomandata cezariana.Dar asta nu noi trebuie sa-ti recomandam ci medicul care te urmareste.Iti doresc sarina si nastere usoara.
Pe forumul vechi s-a discutat foarte mult despre CMV.
Sanatate maxima,Maria

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

CMV = Citomegalovirus si e un carcalac a carui prezenta in organism duce la formarea de anticorpi.Se fac analize prenatale si in timpul sarcinii.Daca ai luat contact cu virusul inainte de a ramane insarcinata si ai deja anticorpii,e OK.
Eu stiu ca acest nenorocit CMV creeaza probleme copilului,adica pot sa apara malformatii.In special ale sistemului nervos.Pot sa apara,nu e obligatoriu.Daca nu ti-a spus medicul nimic in acest sens pana acum,inseamna ca nu s-a intamplat nimic rau,slava Domnului.Asa ca nu cred ca e important cum nasti.Oricum tot iti va spune ce si cum.Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubaa spune:

Va multumesc pt. incurajari! Am facut ecografie si nu s-a vazut nimic rau, dar...stiti cum e, cand auzi ceva rau, nu stii ce sa mai crezi. Si eu ma gandeam sa fac cezariana, desi dr. mi-a sous ca nu e cazul. Stiti ceva despre nasterea la Filantropia?

Mergi la inceput