Buna colegelor, stiti vreun tratament pentru cresterea mobilitatii spermatozoizilor. Ma refer la tratamente nemedicamentoase, vreo dieta, eu stiu. Fumatul dauneaza? ca sotul meu fumeaza 20 de tigari pe zi. El are mobilitate 26, si dr a zis ca minimul este 50! A spus ca pentru ins. artificiala e ok, insa cand a aflat barbate-miu, i s-a pus pata, parca ar fi bolnav de mai stiu eu ce!
Multumesc!
aici pe forum am citit despre tinctura de branca ursului, apoi am auzit ca si lor le este buna vitamina E (daca este peste 30 de ani parca). Tigarile nu sunt indicate, dar in schimb cafeaua chiar ajuta cica, deci nu trebuie renuntat la ea, dar nici de baut cu toptanul.
mentionez ca totul este citit, auzit, si nu de la doctor.
Tinctura de branca ursului,1 lingurita de 3 ori pe zii
Napraznic,capsule,cate 4 pastile de 3 ori pe zii
La sotul meu,alaturi de alte medicamente a functionat!
Valentina
fumatul dauneza raaaaau..
uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14784" target="_blank">aici un tratament naturist
Sotul meu a facut 3 luni tratament cu zinc si acid folic, dupa care spermograma s-a imbunatatit cat de cat.
in iunie a facut 2 spermograme si rezultatele au fost ..dezastru..mobilitatea era de 30%(11 mil), desi cu 6 luni inainte cand a luat zinc era de44%(35 mil)....numa' ca in iunie BEBE deja se instalase confortabil la burtica, desi noi eram terminati si nu mai speram...