La France (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am fost in seara asta la Oana la spital. Tot mai are contractii, destul de dese, dar nu foarte dureroase...
Mananca mai bine (acum doua zile nu putea sa inghita nimic), isi face constiinciosa testul de glicemie... alte noutati nu sunt.
Nu are voie sa se ridice din pat decat ca sa mearga la toaleta. Daca e "cuminte" si face ce i se spune, se poate sa nasca... mai tarziu decat ne asteptam.

Azi bebe Sébastien i-a tras niste suturi de toata frumusetea, e tare zvapaiat! Am pus mana pe burtica si l-am simtit si eu cum se tot rostogolea prin burtica.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Multumim, Lulu!
Ii doresc multa sanatate si un bebe sanatos si nazdravan!
Am ajuns si la sf unei saptamani care mi s-a parut cat o luna! In sfarsit, maine imi vine iubitul!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Noapte buna, Nadia. Stai linistita, ca o sa treaca repede noaptea asta.

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Buna fetele, am aparut si eu de prin meandrele anesteziei mele...Mai am inca 2 luni si sper sa scap de unul din celel mai grele examene din viata mea...

Multe noutati pe aici! Draga Lumi, te rog sa ii transmiti lui Oana mica toate cele bune si de la noi, ne gandim la la si la bebe Sebi, si ii tinem pumnii si ne rugam pentru ea, sa fie totul bine, si sa aiba un bebita sanatos si voinic! Multe sarutari si din partea lui Mara, mai ales pentru bebi, zice ea!
Sa ne mai povestesti de ei!

Draga Elena, imi pare rau de vestile tale...Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal vostru...

Draga Sibylle, asa-i ca si tu ai inceput scoala? Nu am reusit sa citesc totul de la ultimul capitol, poate ai povestit acolo...iti tin pumnii, sa fie bine!

Stiti ce facem noi azi? Mergem aici, in apropiere de noi, e regiune viticola (vin rosu), si e un fel de sarbatoare a vinului..Aici e must-chiar m-am mirat ca francezii, asa de amatori de bunatati, nu stiu de must...Si o sa bem must si o sa papam "Zwiebelkuchen", in traducere libera "prajitura cu ceapa"...E un fel de placinta sarata, cu branza, slaninuta si ceapa, toate puse in aluat...mmmm ...No ca nu vreau sa va fac pofta, dar sa stiti ca daca aveti chef de must, puteti petrece o saptamana la Ahr (30km la sud de Bonn), si va saturati de el...Imi parea rau ca nu va pot trimite, la fetele ce au poftit la el, dar...nu veniti voi la mine! Va astept!!!

Va pup, si inca odata un pupic lui Oana!

Cu drag, Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Mirunda, te invidiez, distractie placuta si sa beti must si pentru noi... Caci am fost aseara in Montmartre la sarbatoarea "vendangelor", era foarte frumos, foarte multa lume, multe standuri cu produse regionale, muzica, mirosuri imbietoare de clatite si alte "tartiflette", vinul si sampania curgeau din belsug... din pacate standul cel mai important, cel unde ar fi trebuit sa fie "pressoir-ul à vin" era ocupat de un... sabotier, un moshuletz care mesterea de zor la saboti din lemn . Asta e, se pare ca anul asta va cam trebui sa incep sa caut cuiul de agatat pofta de must!
Dar uite ca am mai aflat ceva, habar n-aveam ca nemtii fac si vin, eu ii credeam "axati" pe bere, n-am vazut /baut niciodata vin nemtzesc dar e adevarat ca nici nu sunt vreo cunoscatoare in ale licorilor bahice. E bun vinul nemtzesc? n-are un usor gust de hamei?

O seara placuta tuturor, (dealtfel duminica e seara "Urgentelor", mai urmareste cineva?)

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

""E bun vinul nemtzesc? n-are un usor gust de hamei?""
Dorulet, cool !!!

Nu mai, pe bune, au multe regiuni viticole, si eu de cand m-am "ratacit" prin Nemtia asta numai pe acolo am ajuns! Sunt zonele din SW tarii, spre granita franco-belgiana, unde sunt multe dealuri si clima relativ calduta (fata de restul tarii); in general in lungul unor rauri, de exemplu vinul de Mosaela e cunoscut, iar aici, pe valea raului Ahr, e cea mai mare regiune producatoare de vin rosu...o sa va pun cateva poze de pe aici, sa vedeti viile si dealurile, chiar faine...Asa ca tocmai am ajuns acasa, dupa ce am tras o plimbare printre vii , strugurii sunt copti si buni -bunuti, si e minune mare, ca desi e lume destula, totusi ei raman acolo, si nu se imputineaza pe masura ce trec hoardele de turisti
Asa ca am baut must (rosu si alb), si am adus si o sticla acasa (rosu), asa ca...hai Doruletule la un paharel!!!
Da stiti voi ce nu au nici nemtii? Pastrama si mamaliga....mmmmmm.......asa era acompaniat mustul prin cele meleaguri bucurestene pe unde mi-am petrecut eu tinereturile....

Gata, ma duc sa invat, ca vad ca iar m-a apucat nostalgia si abia la vara reusesc sa ajung pe acasa...

Va pupici, Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetele, dupa o absenta fff lunga, timp in care am demenajat si am fost lipsita de internet, revin si eu pe forum. Ce mai faceti? Imi pare rau, dar nu prea am reusit sa ma pun la curent cu ultimele noutati si cu ce ati mai facut intre timp. Doar depsre Oana am citit cate ceva si imi pare rau de ce i s-a intamplat. Lulu, te rog sa-i transmiti si din partea mea insanatosire cat mai grabnica si sarcina usoara in continuare. M-am bucurat sa aflu ca bebe este bine si ma rog pt ei ca totul sa revina la normal. Lulu, daca nu ti-e greu poate imi povestesti si mie pe scurt ce s-a intamplat de fapt, pt ca cu franturile adunate de ici colo nu prea am inteles decat ca e in spital.
Eu si bebe David suntem bine si asteptam cu nerabdare marea intalnire.
la toate si promit sa fiu mai activa de acum incolo

35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oauuuuuuuu! ce ocupate sint fetele mele n-au mai scris nimic de ieri seara ,eu mor de foame dar tot scriu un rind aici sa fac prezenta!(si sa avansam pe prima pagina of corse!!!)

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce mai faceti voi fetelor ?

Eu am fost la oftalmolog si apoi am vazut cit costa si am ramas un pic uimita : 250 lentilele de contact si intre 400 si 600 ochelarii. Preturile au crescut de ultima data.

O dupa-amiaza placuta la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, va iubesc! Nu am avut timp sa citesc nimic, dar ma voi apuca dupa ce va anunt ca sunt bine, acum 10 min am ajuns acasa, mi-au dat drumul cu conditia sa stau in pat, sa nu fac efort, ca, desi iau medicamente, contractii am de cate ori pun piciorul in pamant. In rest, am iesit cu bucuria in suflet ca bebe est sanatos, s-a ingrasat 300 grame, adica are 1,327 kg, iar eu am slabit 3 kg intr-o saptamana, ceea ce diabetoloaga l-a numit un miracol, nu se astepta ca regimul sa dea asa rezultate bune, si este un semn bun ca, corpul meu nu este predispus la diabet si dupa sarcina (era cu semnul intrebarii avand in vedere ca ma ingrasasem mult in timp scurt), cauza ingrasarii fiind dulciurile si grasimile de care eram "dependenta" innainte. Dar de cand sunt in spital am respectat si am reusit imposibilul, cum mi-a zis dr azi, si ca pot slabi dupa sarcina 10 kg intr-o luna lejer, daca nu mai mananc prostii.
Va las acum sa citesc un pic din urma, ca am de recuperat si asta cu pauze, ca ma mai intind pe pat cum simt ca nu se opresc contractiile. Va pup si va iubesc!

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput