Chist tratat cu anticonceptionale
Dupa avort mi s-a "instalat pe ovar un chist hematic de 18 mm, care apoi in 7 zile s-a dublat. Doctorul m-a trecut pe anticonceptionale () 2 luni, si anume pe Triquilar.
Mai sunteti careva sau ati mai fost in situatia asta ? Oare se resoarbe sub anticonceptionale ? Eu nu am luat niciodata din astea si ma intreb daca nu sunt daunatoare la ficat sau alte alea. Si acum dupa 2 zile am o scurgere maronie.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre ! Multumesc !
Raspunsuri
sheherezada spune:
Eu am luat diane35 timp de trei luni si am avut ciorchini de chisturi pe ambele ovare.Dupa trei luni au mai ramas doar foarte putine si au disparut de tot dupa ce am inceput sa iau duphaston.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Sorina7 spune:
Sheherezada, mersi de raspuns...Diane 35 si Duphaston sunt ambele anticonceptionale ?
sheherezada spune:
Dianele sunt dar duphastonul nu!E un medicament pe baza de hormoni care ajuta la reglarea ciclului menstrual sau la mentinerea sarcinii.Din cite stiu eu are mai multe intrebuintari dar nu le stiu eu pe toate.Eu il iau pentru a-mi regla ciclul.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada
Sorina7 spune:
aha, am inteles...deci Duphaston e pe post de Utrogestan la mine, care a zis ca mi-l da dupa Triquilar, daca ddispar chisturile.
Si tu nu ai avut scurgeri maronii dupa Diane ?
Mersi !
sheherezada spune:
Am avut ceva ce nu mi-am dat seama ce este !Da partea proasta este ca eu am avut toate reactiile adverse care erau trecute pe prospect.Si in ultimele doua luni am avut o cefalee continua.Asta a fost si motivul pentru care am refuzat sa le mai iau si mi-a dat duphaston.
sheherezada
Sorina7 spune:
eu vad ca momentan le suport, dar nu iau decat de 2 zile.
sper sa faca bine si la fibroame, sa nu creasca mai rau dupa ele.
sheherezada spune:
Sper sa te faci bine si sa reusesti sa faci un bebe asa cum iti doresti.
Mereu alaturi de voi.
sheherezada
Sorina7 spune:
Sheherezada, esti o draguta ! mersi mult. si iti urez si tie sa ti se implineasca visul, sa treci rapid la si sa faci un sanatos ! Si apoi mai multi !
sheherezada spune:
sa dea dumnezeu!
sheherezada
dandana spune:
sorina, eu nu stiu ce inseamna chist hematic, dar poate ar fi bine sa revezi si alte subiecte despre chisturi, mai sunt si alte metode
eu am refuzat ce mi-a spus doctora sa fac (punctie sau anticonceptionale) si am mers pe naturiste. aveam doua chisturi enorme (5 si 6 cm pe ovarul drept)
interesant e ca naturistele m-au reglat si pe la ovulatie ca altfel nu pot sa inteleg ce mi s-a intamplat
nu cred ca tratamentul naturist sa nu se poata tine in paralel cu anticonceptionalele!