Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Adriana, ufff... cum sa explic fara sa ma cenzureze.. Daca e circumscris arata ca un vibr@tor, iar daca nu e circumscris are o piele in plus pe deasupra..
Mie personal imi place mai mult prima varianta si mi se pare foarte igienic (nu mai are cum sa se acumuleze murdarie sub pielita aia), dar nu sunt sigura ca e cea mai buna varianta pentru bebe.. E de discutat..
Jasmine, eu singurele camasi de noapte pentru gravide pe care le-am vazut au fost la Rococo.. In rest nici eu nu am vazut.

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Gandacelule, tu iei suplimente de calciu? Asta ar putea fi o cauza a microcalcifierilor. Cred ca oricum se intampla frecvent in ultimul trimestru de sarcina, cand placenta se maturizeaza.

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor abia am aterizat de la pedichiura.Ma fac frumoasa!!!Radeama ca ma niste unghii super (un rosu aprins)la niste picioare ca de capcaun, ca se mirau si fetele ce umflata sunt.
Eu mai ma pana pe 27 doar vreo 2 ore de internet gratis, dupa care ii vine pe factura scumpului meu sot si a zis ca ma scalpeaza.Glumeste!Asa ca o s aintru mai des de la servici.
V apupici si o seara buna
Andreea35 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, apropo de internet cele care aveti prin cablu, ce varianta ati ales/ de la ce firma?
eu i-am zis mamei mele (dar care nu se prea pricepe...fie vorba intre noi) sa-mi depuna o cerere la astral firma de cablu la care suntem noi dar nu stiu ce fel de abonament sa aleg...nu-mi trebuie decat sa vorbesc cu voi, pe yahoo si pe msn...altceva nu prea fac...dati-va si voi cu parerea ce si cum ca voi mai stiti..si multumesc anticipat pentru raspunsuri

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sorry ad_rianna: http://photos/yahoo.com/andrapanda

Bits, si la mine se face burta patratoasa cand am o contractie. Cum ma uit eu de sus in jos spre ea, imi pare ca elefantul din burta sarpelui micului print. La burica face ca o depresiune, asa, iar de-o parte si de alta a lui apar doua umflaturi. Daca apare o contractie in timp ce bebe se misca si e iesit mult in relief, asa sta iesit pana trece contractia. Iti dai seama ce forma ciudata are atunci burta mea.

Gandacelu, calcefierile de placenta eu stiam ca sunt semn de imbatranire prematura a placentei. Calcefiere i se spune medical, insa in ternemi mai populari ii spune imbatranire a placentei. Probabil ca fiind doar structuri micro, nu e deocamdata rau pentru tine, insa trebuie sa ai in vedere ca se poate accentua fenomenul pana nasti. O placenta calcefiata nu mai functioneaza cum trebuie, cu toate fortele si aici are de suferit bebe ca nu mai e alimentat cum trebuie, dar cred ca pericolul apare doar cand zone mari din placenta sunt calcefiate...

in a 37-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Hihi, ELIZA multumesc de explicatie, numai ca eu cand ma gandesc la "chestiuta" mica a puiului meu nu stiu daca o sa pot trage de ea. Mie cred ca o sa-mi fie groaza si sa le tratez buricelul

Adriana 34 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

andreea, eu inainte sa-l nasc pe alex m-am dus la pedichiura acolo in statie la 139...deh...mintea mea de 2 bani, nu cunosteam pe nimeni acolo si m-au facut alea de a doua zi mergeam in maini, tu unde te-ai facut?
eu inainte ma faceam la salonul de la hotel bucuresti dar acum e in renovare tot hotelul asa ca...
cum adica mai ai 2 ore de internet? esti prin cablu? sau dial-up?
si lasa ca asa e frumos, grasa si frumoasa....dar sanatoasa! asta e cel mai important daca tu te simti bine nu mai conteaza decat sa fie bb sanatos ca problema kg se rezolva dupa aia.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

merci fain fetele, eliza, try

nu stiu ce sa zic... chiar nu am luat calciu deloc sarcina asta, nici pastile, nici lapte sau branza... ok, bine ca am aflat, ca sa am motiv si eu de insomnie... ce, numai voi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

TRY am vrut sa ma uit la poze si nu merge!!!

MONICA si noi cred ca tot prin astral avem cablu dar fiind la bloc e o retea, suntem mai multi si atunci nu platim foarte mult pe luna. Mama ta sta la bloc? Daca da ar trebui sa intrebe daca nu exista si acolo retea ca e mai simplu

Adriana 34 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

adriana si mie mi-e frica de faza cu buricutzul, unora le cade in spital(daca stai vreo 5 zile ai toate sansele), eu am stat doar 3 cu alex si i-a cazut acasa si stiu ca parca nu l-a spalat mama decat la chiuveta pana i-a cazut, nu l-a bagat in caditza...nu mai stiu...Doamne ce nebuna sunt...si uituca...

monica

Mergi la inceput