Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, gata m-am adunat de pe drumuri, am fost cu alex la joaca, acum i-am dat sa pape il mai las putzin si apoi il culc sa scap de el hi hi si sa ma relaxez si eu putzin.
fulguletz...tu ai ridicat o problema fff importanta pentru cele cu fetitze...oare cum nu m-am gandit pana acum>
CAND LE FACETI GAURELE IN URECHIUSE?
eu ma gandesc ca cel mai bine este cand sunt mici de tot nu? ca nu-si dau seama pre bine ce-i cu ele, fiindca apoi ma gandesc ca or sa inceapa sa intoarca capsorul de frica, nu? si sa nu iasa gaurile strambe sau una mai sus si una mai jos...Doamne ce probleme...hi hi
bits, la decalotare nu se foloseste bisturiu, ti-am zis potzi sa i-o decalotezi tu, treptat pe zi ce trece cu mana, dar trebuie tras destul de tare si cum putzica e mica ti-e mila de ea....sau...poti sa-l chemi pe dr care foloseste un instrument special, care are ca un fel de inel ce se strange putzin pe putzica prinde pielea aia si apoi trage in jos si gata...asta e toata procedura criminala....nici eu nu stiu exact, exact cum este ca nu m-am putut uita cand i-a facut lui alex...l-a tinut sotzul meu sau mama...nici nu mai stiu exact.
acum fie vorba intre noi putza creste mai mare si mai frumoasa hi hi dupa aceasta decalotare, asa mi-a zis mie dr si tind sa cred ca e adevarat...plus igiena...v-am zis in subiectul ala de la parintii intreaba parintii raspund sunt multi care zic tocmai invers...ca asa nu e igienic..dar eu am vazut la alex ambele situatii si acum mi se pare super, super ok...fiecare parinte are dreptul sa decida pentru copilul lui cum crede ca e mai bine.
va pupici pe burtici si mai intru mai tarziu...astept raspuns cu problema"gauritului" hi hi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetelor!!!
Abia am reusit sa citesc ce ati scris si... m-am amuzat foarte tare!!!!
Frumoase explicatii Eliza, despre decalotare si circumcizie!!!
Hai sa vin in completare , daca-mi permiti Eliza , ca sotul meu are circumcizie!!!!
E persan , si asta se practica nu numai la evrei , ci si la persani , arabi, si mai nou in America si in Europa.
Eu am baietel care va fi botezat ortodox , dar, mi-am pus seros problema circumciziei pt ca... e mai curat (n-am avut inca "norocul" sa vad cum arata una fara circumcizie , ca asa sunt eu mai inapoiata, dar....cine stie???/ )
nu stiam ca aici in RO se practica asa ceva , si vorba lui Bits , am vazut cum i-au taiat penisul la unul aici.....
Dar studiem probema...

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

mai fetelor , sa-mi scuzati greselile de scriere.... nu sunt analfabeta, da nu stiu ce am ca nu nimeresc tastele!!!!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

Eu citesc mai tot timpul ce scrieti dar scriu destul de rar din lipsa de timp (uneori cand o fac nu merge bine net-ul si pierd mesajul). Acum vreo luna imi amintesc ca baietii conduceau detasat iar acum avem cu 1 fetita in plus ; sarim si noi in ajutor si ne inscriem cu ;
In privinta kg din fericire eu stau bine: am luat doar vreo 5 pana acum; de fapt am inceput sarcina pe la 56 kg, la 12 -13 saptamani aveam 55 kg iar cum la 28 sapt am 60 kg. Fetita e bine, bine dezvoltata pentru varsta sarcinii e si foarte jucausa. Sarcina e destul de sus pozitionata asa ca stau destul de greu pe scaun si ma aplec destul de greu. Din pacate dupa amiaza din cauza oboselii mi se intareste foarte tare burta si pentru asta trebuie sa fac 3 GRAVIBINON (1 injectie pe saptamana) sa iau UTROGESTAN si NO SPA.
La servici mai merg teoretic pana pe 31 oct dar cred ca voi merge si o buna parte din nov pentru ca nu stiu inca cine ma va inlocui si va trebui sa fac "training" cu persoana respectiva. Vreau neaparat sa am cel putin 1 luna de concediu inainte de nastere ca stiu ce bine prinde (cand am nascut-o pe Ana am stat acasa o luna inainte de a veni ea pe lume si am avut timp sa ma odihnesc si sa ma pregatesc).

28 saptamani, dr Hincu Sp Judetean Suceava

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CARMEN bine ai venit!sarcina usoara si o bebelina sanatoasa!

MONICA eu sunt de parere sa-i faci (daca se poate)chiar in spital gaurile.cu cat e mai mica cu atat uita durerea mai repede.mie mi-au facut la 4 ani si imi aduc perfect aminte cum a fost:cosmar.prietena mea brazilianca i-a facut fetitei la 1luna si totul a fost ok,atunci pe mom plang dar le trece repede.o sa mai scanceasca la atingere(cand li se face baita) dar nu plang.

m-am lamurit si eu cu circumcizia caci credeam ca-i unul si acelasi lucru cu decalotarea.merci ELIZA!parca circumcizia mi se pare tare dureroasa fata de decalotare,asa ca raman la decalotare(am discutat si cu sotul meu probl).acum intrebare:cand e cel mai bine sa decalotezi copilul sub 1 an sau peste?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

...ca tot veni vorba de gaurici in urechi la fetitze, eu o sa i le fac in maternitate, te intreaba asistentele de acolo daca vrei sa-i faca gauri si ii pune ata medicinala si apoi poti sa-i aduci cercelusi..eu asa o sa-i fac ptr ca nici nu vad ca o chinuie si am inteles ca e mai putin dureros cat este mica decat cand va creste..
am prietene care au nascut in Mat.Giulesti si pe toate le-au intrebat asistentele daca vor sa le face ele acolo (bineinteles care au avut fetitze :)))).
laura

Mergi la inceput

fetele care au contractii:cand se contracta burta nu vi se pare ca-i mai sus?nu ia o forma mai ciudata(patratoasa)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Laura,mersi,am fost in Niro.De acolo am luat o gramada de lucruri pt bebe la niste preturi foarte bune.Am vazut apoi exact aceleasi lucruri la Bucur Obor la pret cam dublu .

Eu am fost azi la pranz la Unirea etajul 3,unde ziceau fetele ca sunt mai multe magazine pt bebei.Sunt,nimic de zis,dar ce pretuuuuuri!!!!Ce m-a deranjat cel mai tare e ca marea majoritate a lucrurilor sunt identice cu cele din Dragonul Rosu,doar ca pretul e dublu sau triplu.Adica inteleg ca si Bucur Obor si Unirea (si probabil si alte magazine) nu fac decat sa ia marfa din en-gross,sa dubleze/tripleze pretul si sa o aranjeze frumos pe niste rafturi mai ingrijite si mai colorate.

In plus,n-am reusit de nici un fel sa gasesc faimoasele camasi de noapte pt alaptat,care se deschid in fata.Am intrebat in fiecare magazin de acolo si vanzatoarele se uitau la mine de parca le intrebam daca au de vanzare cuie sau potcoave sau cine stie ce alte prostii.

Andreap,sunt de acord sa impartim podiumul .

Ele,imi pare rau sa aud ca trebuie sa te internezi.Dar sarcina e deja avansata suficient,bebe va fi in regula daca se naste acum.Si asta e ceea ce conteaza,nu?Eu iti doresc nastere cat mai usoara si cu prima ocazie sa intri pe net sa ne povestesti.

Carmen,sa-ti traiasca bebelusha.Care va sa zica o sa ia doua fetitze !!!

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Bits, eu acum ti-am vazut pozele esti o gravidutza ff frumoasa mi-au placut f mult...sa ai o nastere cat mai usoara
..cat despre contractii, intr-adevar parca se ridica burta si se face mai patrata si atre ca piatra

laura si bb 34 sap

Mergi la inceput

LAURA multumesc!m-am mai linistit cu contractiile credeam ca a iesit bebele cu capul din pelvis si de asta a luat forma aceea,asta mi-ar mai fi lipsit.

eu fac shant pe langa frigider,nu mai stiu ce sa mananc ca mi-e foame continuu.

Mergi la inceput