Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, burtici.

Postez ceva haios si... pregatitor pt noi...

DE CE NE IUBIM COPIII
NUDISM
Eram în masina cu cei trei copii ai mei într-o seara calduroasa de
vara, când o femeie goala pusca ne-a facut cu mâna dintr-o masina
decapotabila. În timp ce încercam sa-mi revin din soc, l-am auzit pe pustiul meu de 5 ani de pe scaunul din spate: "Mama! Tanti aia nu poarta centura de siguranta!"

ONESTITATE
Fiul meu, Zaharia, de 4 ani, iese într-o zi tipând din baie si îmi spune ca îsi scapase periuta de dinti în toaleta. Asa ca am pescuit periuta si am aruncat-o la gunoi. Zaharia a stat putin pe gânduri si apoi a fugit în baie, iesind de acolo cu periuta mea de dinti. Mi-a întins-o si mi-a spus cu un zâmbet sarmant: "Am face bine s-o aruncam si pe asta, ca si ea a cazut în toaleta acum câteva zile".

OPINII
În prima zi de scoala, un pusti de clasa I îi întinde învatatoarei
un bilet de la mama lui. În bilet scria: "Opiniile exprimate de acest
copil nu sunt neaparat si cele ale parintilor sai".

SCOALA
O fetita tocmai a terminat prima saptamâna de scoala: "Pierd timpul
acolo, la scoala" îi spune ea mamei. "Tot nu stiu sa citesc, nici sa scriu, si nici nu ma lasa sa vorbesc".

SI MAI MULT NUDISM
Un pusti se rataceste la un stadion si se trezeste intrând în vestiarul femeilor. Când l-au observat, camera a explodat de urlete si tipete, cu femeile apucându-si prosoapele si fugind sa se acopere. Baietelul a privit cu amuzament, apoi a întrebat: "Ce s-a întâmplat, n-ati mai vazut niciodata un baietel?"

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by bits

pai stai bine mai gandacico,o fi el scurt dar nu trebuie uitat ca la a doua nastere nu mai sta inchis ca la prima.

da mey bits... e usor de zis cand nu ti se intampla tie
dar uiti ca nu vreau sa nasc mai devreme... daca nu m-ar durea cand ma ridic, n-as sta eu ca o placintoaica

si da, asa ie, ioachim pin cordon pin cordon... ca eu hac! tomanai ce-am papat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

GANDACICO placintico cine te-a pus sa scrii de placinte,ce fac eu acum ca mi-am amintit de branzoaice

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

buna fetelor.

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, stie careva ce inseamna microcalcefieri ale placentei?

am uitat sa va intreb, dar asa mi-a spus la echo... mi-au spus ca nu e o problema... dar ce o fi asta?!
stia cineva?!

merci, ca sunt in mari dubii...

Gindacelu la fel mi-a zis si mie la eco morfol., dar nu mi-a explicat ce inseamna.Mi-a zis doar ca nu e nici o problema.

Ela2001 - 37 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Raluca, haoiase glumele, mi-au placut...in special cea cu centura...a fost mortala...urrrraaaa, merge sa tastez pe "s", of, ce greu e sa incerci sa scrii cu lipsa de litere...
Daniela, daca te consoleaza cu ceva....la mine vin de luni zugravii sa ne ajute la hol...am incercat sa-mi conving sotul sa ii lase sa termine si sufrageria ca sa terminam cu balamucul...dar nu vrea, ca visul lui , am aflat eu de curand, sau a fost doar o explicatie, a fost sa faca el casa...ok, inteleg, imi venea sa spun, dar noi l;ocuim in apartamnet.. Oricum ma bucur ca a acceptat si asa...
De duminica vine mama, urrrraaa, si mai sta cu mine o saptamana, ma mai ajuta la treaba, am cu cine bea cafeaua, mai stam la o barfa...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

la mine a fost asa, o expresie neintentionata, da tu cu branzoaicele... nu mai esti asa inocenta, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Neata dragelor!
Au venit mesterii sa-mi monteze mobila in camera bebeului si de-abia astept sa vad cum iese :-) Este galben cu bleu :-) Cand termina fac niste poze si va trimit. Am ales mobila dintr-o revista si tare sunt curioasa cum o sa arate in realitate :-)
In rest tot racita dar ma tratez cu ceaiuri cu lamaie si miere.
Bits, mult a fost, putin a ramas! Tu de fapt esti la termen asa ca se poate intampla oricand. Mai e foarte, foarte putin, fruntea sus!!

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Jasmine una din fete (nu mai stiu care) a zis acum citeva sapt. ca si-a cumparat camasa de noapte pt. alaptat din Unirea. Dar cred ca gasesti si in Bucur sau in Titan. Mie mi-a cumparat mama una normala; nu e pt. gravide, e doar o masura mai mare si are nasturi in partea de sus.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

fetelor, apropo de internet cele care aveti prin cablu, ce varianta ati ales/ de la ce firma?
eu i-am zis mamei mele (dar care nu se prea pricepe...fie vorba intre noi) sa-mi depuna o cerere la astral firma de cablu la care suntem noi dar nu stiu ce fel de abonament sa aleg...nu-mi trebuie decat sa vorbesc cu voi, pe yahoo si pe msn...altceva nu prea fac...dati-va si voi cu parerea ce si cum ca voi mai stiti..si multumesc anticipat pentru raspunsuri

monica

Monica eu sint abonata la cablu tv la RCS, asa ca mi-am luat internet prin cablu de la RDS(e aceeasi firma) si am cel mai ieftin abonament-cel de 9$ (1Gb de trafic, am si telefonie tot prin cablu).Sint f multumita.
Nu stiu ce oferte au ceoi de la Astral, dar am auzit ca ar avea tarife mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am deschis subiect nou ca asta a devenit cam stufos.

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput