Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)
Noiembrie
Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct-
-Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie -
- Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct -
- Alex
Monbb1....DPN 31 oct-
- Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov- 
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov-
- Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov-
- Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov -
-Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov - 
Roserb ....DPN 6 nov -
- Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov-
-David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov- 
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov-
- Maria
MariamO....DPN 12 nov- 
Julia Dream....DPN 14 nov-
- Radu
Dena....DPN 15 nov-
- Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov -
- Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov-
+ 
Trinity....DPN 20 nov-
-Selina Alexandra
Jasmine ....DPN 20 nov - 
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov-
-Miruna
Madachan ....DPN 21 nov -
- Eduard
Dama....DPN 21 nov -
- David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov- 
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov-
- Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov- 
Diana 2004 ....DPN 25 nov- 
Danette....DPN 27 nov -
- Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov- 
Miche...DPN 27 nov - 
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov -
- Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov- 
Duda ...DPN 30 nov- 
Nitulica....DPN 30 nov- 
44 mamici
Decembrie
Olga_Stan....DPN 2 dec-
- Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec-
- Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
- Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec -
- Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec -
- David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec -
+
Onut....DPN 8 dec- 
Onitza....DPN 8 dec -
- Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec- 
Descultza....DPN 10 dec - 
Felis....DPN 12 dec-
-Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec-
- Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec -
- Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec-
- Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec-
-Alexia
Anne-Mary....DPN 21 dec-
- Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec- 
Raluca.gabriela....DPN 22 dec-
- Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie-
- Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec- 
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian -
- Catalina Ioana
24 mamici
TOTAL : 68 cu 29
,28
, 1
...si conduc fetitele!
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Raspunsuri
FELIS spune:
Am vorbit la telefon cu sora mea care dupa cate v-am zis a nascut pe 15 aug.04 o fetita. Sotul ei nu era in tara cand a nascut ea. A venit dupa o luna. Toata ziua e cu ea in brate (mai au un baiat acum in cl.1). E topit tot dupa ea. Cum plnge cum o ia in brate: sa nu planga deloc papusa lui...
. Toti barbatii zic "baiat" dar cand au fete sunt topiti cu totii... ![]()
Randurile de mai sus sunt si la capitolul trecut dar postate dupa ce ROSERB a deschis subiect nou. Asa ca le-am copiat si aici.
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
andreap spune:
Buna din nou!Sper sa vedeti ca s-a deschis subiect nou..Roserb, ai fost pe faza cu listuta.
Eliza, ce probleme ai tu!Ca mama si tata "VREA" cicolata Laura!!! Pai mama vrea si tata vrea, ce nu intelegi?
.Asa stiu ce-i de la firm ade publicitate sa vorbestecorect.
Daniela, mersi de aprecieri.Daca intri in concediu poate mai mergi pe la internet-cafe sa mai dai cate un semn.Oricum, concediu placut!
Claudia, nu ti-e mila d emine!Pai te vaiti la 12kg?Eu ma simt si penibil cu cele 24 ale mele.Si continui sa mananc si ciocolata, si paste si 2 paini pe zi.Vad eu dupa cum scap de ele.
Anne-marry, felicitari!Sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos si tu la fel sa poti sa-l cresti.
Fetelor, ma simt mai bine, se pare ca seara e mai rau.Oricum o sa iau pastilele prescrise, sa scap mai repede.
Pupici
Andreea
35 saptamani+BBlina
http://community.webshots.com/user/andreap124
Jasmine spune:
Laura Miu,poti sa-mi spui cam ce lucruri pt bebe sunt la magazinul Titan?Pt mine e tare departe si n-as vrea sa ma duc degeaba.Please...
Adriana,si eu beau cafea in fiecare dimineata si nu cred sa fie vreo problema.O fac mai slaba,nu trebuie sa stea linguritza drept in ea.
Onitza,esti tare cu vizita la Muzeul de Arta.Eu abia am rabdare sa ma uit la TV,rar si numai daca e ceva care chiar ma intereseaza.De stat atata in picioare...nu ma simt in stare.
Andreap,imi pare (sincer) rau dar postul de "gogosica" grupului e al meu si n-ai cum sa ma detronezi.E drept ca eu m-am ingrasat in timpul sarcinii doar 10-11 kg,dar astea s-au pus peste cele dinainte,asa ca acum sunt undeva pe la 100-105.Ei?Ma mai concureaza careva?
Si daca tot veni vorba de kg,lasa-ti-o mai usor cu discutiile astea despre ciocolata si (auzi la ele) Nutella!!!Acum imi vine sa ma duc sa dau gata un borcan intreg de Nutella sau Finetti.....
Mai fetele,aveti grija cu raceala asta.Eu m-am luptat saptamana trecuta 3-4 zile cu ea,si a fost tare nasol.
Jasmine
33 saptamani
FELIS spune:
BB meu si-a inceput programul de gimnastica in burtica la mine... Si eu ma topesc toata cand il simt...
danette spune:
Anne Mary, felicitari pentru baietel!!!
Jasmine, ceaiul de anason (fenicul) se pare ca este un bun stimulent al lactatiei! Ca si cel de chimin, de altfel.. doar ca se pare ca cel de chimin poate constipa.
Gandacel, merci si tie de info cu candidoza. Trebuie sa merg sa-mi faca si mie un examen de secretie sa ma linistesc...
desi nasterea va fi prin cezariana... deci bebe nu trece prin zona.
Ma gandesc doar sa nu carecumva sa cada dopul.... si sa urce eventualele bacterii la bebe. Imi displace ideea de-a folosi orice fel de medicament in timpul sarcinii.
Adriana, nu stiu nimic despre o eventuala plecare in Grecia a dr. Muresan. Eu luni 11.10 am programare la dansul si desigur o sa-l intreb...Mi-a zis data trecuta cand am fost la control ca probabil in 17.11 o sa ma cheme in Cluj pentru analize si internare. Am senzatia ca nu se grabeste cu programarea cezarienei, merge pe ideea sa fie cat mai aproape de DPN...., ori eu sunt destul de stresata de ideea ca s-ar putea sa inceapa travaliul si eu sa nu fiu inca in Cluj.
Luni, trebuie sa merg si la Clinica de Oftalmologie pentru inca un control la ochi. Trebuie sa primesc trimiterea pt. cezariana de la un medic din Cluj, neaparat.
Dana - sapt.33
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
FELIS spune:
JASMINE, am fost si eu pe la Titan. M-am uitat la lucrusoare de copii, dar preturile nu sunt f f mici. E adevarat ca sunt mai mici decat la Cocoru sau Unirea, dar mai mici sunt in Carrefur sau la mag gen en-gross. Pt ex concret: un carucior 3 mil si peste. Un body din acela cu capse intre picioare cu tot cu sosetuta intre 190.000 si 300.000 lei (oscilatia pretului e in functie de material). Ce material mi-ar fi placut mie era 290.000 lei. Ti-ai facut o idee? Daca nu mai merg si in seara asta si iti aduc mai multe preturi. E aproape de mine.
Ce te-ar interesa? Concret. Cu amanunte.
FELIS spune:
ANNE-MARRY felicitari, sa ai parte de nastere usoara si de un baietel sanatos si frumos.
FELIS spune:
Am tot uitat sa va spun. V-am mai povestit de verisoara prietenei mele care a nascut 3 gemeni la 7+1/2 luni si fiecare a avut peste 2 kg... Mi-a zis prietena mea ca a doua seara i-au dat pe bbii la stiri si au zis ca nu au avut nevoie de incubator. Ea a nascut la un spital in Timisoara.
danette spune:
Andra, sarcina mea a fost pana zilele trecute really, pain free.N-am avut deloc greturi, ameteli, dureri de spate, contractii...
Dar, stiu ca in general nu e asa...
Ideea e ca ma simt mult mai bine azi, intepaturile au inceput sa scada din intensitate, si da, n-am contractii, asa ca m-am mai linistit.
Sincer, pana acum nu am avut idei de astea, sa trec de sapt.13, de sapt.28...fiindca n-am simtit nimic deosebit, care sa ma sperie. Acum insa as vrea sa ajunga bebelina in sapt. 37 dupa care n-are decat sa iasa, daca nu mai vrea sa stea, si daca considera si medicul ca e oportun.
Desigur, ideal ar fi sa ajung si eu in Cluj in timp util.
Si daca intri in concediu o sa te mai log-ezi pe DC??? De-acasa?
Dana - sapt.33
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
Jasmine spune:
Felis,saru'mana.
Intr-adevar din cate zici nu sunt preturi mici.
Pe mine ma interesau chestii gen cosmeticale pt bebe,caditza si suport,masa de infasat,aspirator pt nas,forfecuta de unghii...
Dar n-as vrea sa te duci special pt mine.Poate cand ai tu drum pe-acolo te uiti si dupa astea.
Jasmine
33 saptamani