Bebe acum sau sa mai astept?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi!!! Probabil voi mai astepta, poate imi voi gasi si eu perechea, si vom avea un bebe nascut si crescut cu si din dragoste!

Am urmarit un pic subiectul si acum ajung sa scriu si sa te felicit pentru decizie!

Consider ca esti asa de tinara, si nicidecum nu au disparut oportunitatile... ba din contra, abia acum incep sa apara toate acele sanse cu adevarat serioase.

Ce pot sa-ti spun este ca vad diferenta intre un copil care are mama si tata, si unul care creste numai cu mama (sau in fine, unul dintre parinti). Si ma bucur c-am parte de o casnicie reusita si fericita, iar copiii nostrii nu vor suferi din cauza greselilor adultilor. Este un handicap de afectiune pentru copiii care cresc fara ambii parinti, pe care oricit s-ar stradui parintele ce-l creste sa-l acopere, nu are cum... Cel putin, eu nu mi-am dat seama de asta pina acum, si asa vad lucrurile.

Drumurile in viata sunt uneori complicate, situatiile diverse, si copiii trebuie, pe cit posibil, sa aiba linga ei o mama si un tata care se iubesc si se respecta, si care stiu sa le arate si lor cele mai bune sentimente.

Iti doresc un sfirsit de saptamina frumos si cine stie...

Mereu optimista,
Bianca

Mergi la inceput