Dermatita seboreica???
Raspunsuri - Pagina 5
emaxx spune:
Nu folositi medicamente cu HIDROCORTIZON, gen Elocom.Am vazut efectele hidrocortizonului: arata ca si cand fata ar fi arsa- este rosie si tumefiata(efectele apar peste ani de zile de la folosirea medicamentului).
Eu am acnee rozacee (destul de putin,dar suficient)agravata de un tratament cu hidrocortizon.Simtomele sunt asemanatoare cu cele descrise de voi, dar nu am fost diagnosticata cu dermatita seboreica.
Recent am descoperit o doctorita foarte buna care se straduieste sa-mi refaca tenul.Fac un tratament de cateva luni, in urma caruia simt rezultate multumitoare (in comparatie cu alte tratamente ale altor medici).Insa cred ca depinde de problema fiecareia.Tratamentul nu cred ca este valabil pentru toata lumea.Eu am mare incredere in aceasta doctorita:Dr.Orshawsky/cabinet Endocenter/tel:326.76.61-P-ta Muncii/pret consultatie 350.000 lei.Sper sa gasiti si voi rezolvarea.
Ema
kim spune:
Exista un alt sampon (TRATAMENT INTENSIV) de la HEAD & SHOULDERS special impotriva dermatitei seboreice, ii spune "INTENSIVE TREATEMENT - selenium sufide dandruff and seborrheic dermatitis shampoo" (cutia e de culoare albastru inchis). Sotul meu are aceeasi problema, a incercat o gramada, si numai tratamentul asta da rezultate, asa ca l-am recomandat si altora care il folosesc.
KIM
genia spune:
buna fetelor, eu sint noua , abia de 2 zile am descoperit acest sito si ma bucur tare mult ca v-am gasit. eu am dermatita de 10 ani, de vreo 7 ani ma spal mereu pe cap cu sampon saliker (francez) si cum imi apar cojile in cap imi dau imediat cu elocon (solutie). si eu am incercat zeci de sampoane, creme, lotiuni, dar nu au dat rezultate. cind imi apar coji la spincene si mi se taie si urechile in spate, imi dau cu elocon solutie sau crema. dermatita. o data aparuta, nu se mai vindeca, exista doar perioade cind dispare cite un pic si perioade cind e mai activa. asta este, din pacate, trebuie sa ne obisnuim cu ideea. va doresc mult calm si sanatate la toate.
va pup
Vanina spune:
Stiu ca o sa par putin comica....dar mie mi-a facut fff bine masajul cu otet de mere...pe un tampon de vata se pune otet si se maseaza toata pielea capului...de 2,3 ori pe zi.....apoi dupa ce ma spal ma clatesc cu un amestec de apa cu otet de mere....
Nu mai am nimic...eu aveam niste cojite pe pielea capului....
acum am un par stralucitor si o piele fff curata,fara matreata,fara cojite...
Tablete cu zinc sunt de asemenea fff bune
Am auzit de samponul Blue Cap ca ar fi fff bun si produdele Vicky(pe care eu le folosesc pt ingrijirea tenului si sunt extrem de multumita)
Eu am probleme cu o acnee...care apare,dispare....de fapt imi apare cate un cos pe luna...de mai mare frumusetea...de cand folosesc Norma-derm de la Vicky sunt fff multumita...
va pup