menstruatie intarziata fara a fi sarcina

menstruatie intarziata fara a fi sarcina | Autor: andra10

Link direct la acest mesaj

Fetelor poate puteti sa imi raspundeti si mie la citeva intrebari.Pe scurt uite cum sta treaba:mi-a intirziat ciclul sint deja in ziua 46 de asteptare.Am fost saptamina trecuta marti la doctor si mi-a zis ca nu sint insarcinata,am facut totusi si un test de sarcina simbata si a iesit negativ si totusi rushii nu mai apar.Nu de alta dar eu sint in tratament de stimulare si pina nu vin nu pot sa il incep.Saptamina trecuta am patat un pic chilotul cu citeva firicele subtiri de singe dar erau roz nu rosii.Oricum dupa ce am schimbat tamponul nu a mai fost nimic.Si ce sa cred ca ala era ciclul meu?Eu care 4 zile nu puteam sa merg de durere de burta acum nimic nici un simptom.De citeva zile am si o secretie mai abundenta spre galben asa arata,credeti-ma ca sint foarte derutata nu stiu pur si simplu ce sa mai cred si ce sa mai fac.Dupa mine picaturile alea roz nu aveau cum sa fie ciclu.Eu fac de 5 luni tratament de stimulare dar pina acum nu am avut nici o intirziere,am luat si Duphaston v-am mai scris despre asta si m-ati lamurit ca asta nu poate sa intirzie ciclul ci sa il regleze.Voi ce credeti?A mai patit careva asa ceva?Va rog astept cu nerabdare rindurile voastre poate ma puteti lamuri si pe mine ce se intimpla.Imi doresc tare mult un bebe si asteptarea asta ma termina,am ajuns sa disper ca nu imi vin rushii ca sa pot sa imi incep tratamentul.
Va pupacesc pe toate si multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Nu stiu ce sa-ti spun draga Andra,
nu m-am confruntat cu asa ceva. Spune-mi te rog, ciclul tau este regulat?
Ai auzit de sarcina falsa? Atunci cand iti doreti prea mult un BB, psihicul tau poate sa influenteze atat de mult venirea rushilor, astfel incat tu sa ai senzatia ca esti in starea aceea atat de mult dorita( de noi, toate)
Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Da ciclul meu este regulat la 28-29 de zile nu am avut probleme pina acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu zic sa mai astepti o lecuta si sa mai strici un test de sarcina. In a cata zi erai cand ai avut petele celea roz? Nu iti face sperante dar uite cum a fost la mine: o pata miiiiiiiiica aproape invizibila in momentul implantarii, iar la o saptamana de la implantare lipsa cilului combinata cu scurgerea galbena de care zici si tu. Din cate zici tu, daca e sa fie bebe ai avut o ovulatie tarzie, valorificata apoi outul s-a implantat si acum nu mai vin rusii. Doctorul nu avea ce vedea saptamana trecuta nici macar la eco pentru ca implantarea ori abia se petrecuse ori urma sa aiba loc. Zic si io...acu sa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu!

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

E clar, cred ca esti .
Pupici, musete

Mergi la inceput

Petele roz au fost in ziua 38 dar nu cred ca am avut ovulatie ,eu imi iau temperatura zilnic si nu a crescut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Sunt tot in a 46-a zi de la UM si nu stiu de ce nu vine ca mi-am facut 2 teste si s-ar parea ca nu sunt insarcinata, dar eu nu am ciclu regulat.Tu ce temperatura bazala ai?La mine e 37,4.Semne de sarcina nu am si nici picaturi de sange nu mi-au curs.E posibil sa te fi dus prea devreme la doctor si sa nu se vada sarcina.Tu ai ceva semne de sarcina?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca la doctor am fost in ziua 37 nu mi-a facut eco doar control si s-a uitat pe graficul de temperaturi si a zis ca nu e sarcina.

Mergi la inceput

Nu am semne de sarcina saptamina trecuta ma intepa un pic burta dar putin de tot am crezut ca imi vine ciclul.Acum nu mai am nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Daca erai in ziua 37 oricum nu ar fi avut cum sa-si dea seama la controlul cu mana.Chiar azi am vorbit cu mama despre asta (e medic, nu ginecolog)si mi-a zis ca e prea devreme pt control, abia dupa o luna in colo, iar tu inteleg ca aveai cam 3 sapt. cel mult.Zi-mi despre graficul ala!

Mergi la inceput

Graficul cu temperaturi?Pai sa sti ca eu am termometru cu grade F nu C asa ca il mai vrei?

Mergi la inceput