Mamici din Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

sa nu ii dau cu castronu in cap?????
Nu ii place!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ii dau nimica azi de mancare, sa ma racoresc si eu un pic!!!

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu ii da mama cu nici un castron in cap....asta e, ai copil fitzos, ce sa iti fac? (nu daaa!!!!) cu zahar ai incercat?
Mada, sigur ca o poti face cu brinza dulce, pune si niste zahar vanilat si niste stafide inmuiate in rom eventual...o sa va bateti pe ea!
poate o punem de vreo intilneala daca e frumos in parc, daca nu la tomis sus.
Cornelia cum mai esti mama? sper ca stai in pat cit mai mult!!!!! multi !!!!
Pitaku mic si-a descoperit miinile mai...da' numai cind le ridica in sus, se uita la ele de numa'...si se chitzaie la ele intr-o veselie, eu ma distrez de una singura pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

CATY,"LA MULTI ANI!"FERICITI ALATURI DE PUIUL TAU DRAG,SA-TI ADUCA IMPLINIRI NENUMARATE!

DADY,multumesc ca ti-ai adus aminte.Tot binele din lume,tie si familiei tale!
CRIX,am intrebat azi la O.R.L.,cea mai buna este dr.Laza,are cabinet la Pol.cu Plata sau daca vrei,te pot duce eu luni.Am vorbit deja cu asistenta de sala care te va prezenta d-nei dr.Da un P.M.daca vrei.
ROXANA,am intrebat si eu din curiozitate,dr.Tica este cel mai bun ptr.Patrick.Si Teo a avut un piciorus spre interior,s-a rezolvat prin masaj temeinic,seara de seara timp de 4 luni,acum purtam ghetute mai mult cu talonete.L-am vazut si eu in pozele Sinzianei,este un scump,s-a dezvoltat excelent.
SINZI,de ce ti-a dat dr.antibiotic,ptr.tuse uscata sau febra?Stia ca exud.este negativ?Bea lichide multe,in special ceaiuri?Nu ma pot pronunta,insa dr.daca l-ar vedea,ti-ar putea zice daca a avut efect antib.la acel"rosu"in gat.Asta ca sa termin cu intrebarea despre efectul antibioticului.De tusit s-ar putea sa mai tuseasca inca o saptamana,inchipuie-ti ca tractul lui respirator este urat iritat,tu-l tii de mai mult timp cu aceasta tuse daca nu ma-nsel.Nici unui adult nu i-ar trece dupa 5 zile.Daca tu crezi ca nu-i bine,mama are al 6-lea simt,du-l sa-l vada dr.Leu la Pol.cu Plata.Atat imi vine-n cap acum.A luat multe antibiotice pana acum?
MADA,stai linistita,asa reactioneaza si-a mea la piscaturile de tantari sau orice alta insecta,face guguloi,dur si mare care se inroseste,persista multe zile,eu o dau cu Locoid Crelo,nu stiu insa ptr.puiuta ta ce merge sigur,mai bine asteapta pana luni sa vezi ce antihistaminic iti recomanda pediatrul.

In privinta spitalelor si-a cadrelor sanitare aveti dreptate,multa nesimtire si jegul de pe lume.Dar ca peste tot,mai sunt si exceptii.

Va pup,va mai scriu,imi vin musafirii,cativa,sunt si eu intoarsa pe dos,am umblat zilele astea cu maica-mea prin spital ptr.un ulcer varicos,trebuia sa mi se-ntample tocmai acum,asta e!N-am avut timp de nimic si nici chef!

Oana,scumpa mea,ma bucur ca sunteti bine!Nu m-ai am ,mai,sorooo,nr.tau de mobil,ce-am facut cu el,....stie.

Fetele mele,scuze daca prin scrisorile mele se scurg si greseli de ortografie,ii scriam deunazi matusii mele un e-mail,cand la-m recitit m-a apucat groaza,tastez fara sa ma uit pe monitor,in viteza sa scriu cat mai mult si....asta e!

Va pupam,pupam,pupam,J.si Teodora

Mergi la inceput

July, asta e a 4-a oara cand ia antibiotice (sau a 5-a?) in conditiile in care dr imi prezice de fiecare data cand face rosu in gat si eu nu i-am dat mereu...
Febra nu a facut, antibiotic mi-a dat doar pt ca avea rosu in gat, care fie vb intre noi eu cred ca a facut-o de la tuse...
am sa ma duc luni la dr leu, spui ca e la policlinica cu plata? imi poti da mai multe detalii?
i-am spus de exudat, nu a spus nimic...
Cand incepi munca?

Ce facem pana la urma ne vedem maine sau duminica pe undeva cu totii???

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi,hi ce te-am mai asteptat Sanzi! Mi-ai tras teapa...Eu n-am putut intra pe DC sa vad ce-ai postat si mi s-au lungit urechile asteptandu-te...Mey ,daia ti-am dat nr. mele de tel. Asteptatul ca asteptatul, dar ma pregatisem mai acatarii pt. soacra-ta ca am zis sa nu-ti zica ca ai prietene cu....shorici. Mama, mama ce sapuneala ti-am tras! Gata m-am racorit si ce bine e..... Oricum te astept cu drag cand vrei si cand poti nu-i nici o problema!
July,Caty, sarbatoriti nu?vreu si eu o felie dintorturile alea buuuune! July, nu stiu cum se spune dar pe aproape cred...Ramadam fericit! Miam-miam niste baclavale?????
Mada....cand vei face al doilea copil abia atunci esti mai relaxata in ceea ce priveste nimicurile.Nu-ti face griji, asa facea si Anduta cand o piscau tantarii, ba mai mult era alergica si se umfla locul cat o aluna...nu exagerez!Si acum mare face alergie la muscaturi de tantari,dar sunt mai micute umflaturile.
Roxi, bine ai revenit!Mai eu n-am curaj s-o scot afara la plimbare pe Bibi , mai ales ca o am putin mucioasa..Am luat oscillococcinum si vreau sa le dau la amnadoua.Pt. Anduta preventiv pe perioada rece , iar pt. Bibi ca e mucioasa. July scrie ca se ia cate un flacon pe saptamana, cat timp ii dau Andutei, toata iarna???
Dar se chiuleste la greu ....unde sunteti fetelor, macar cate un semn de viata pe saptamana si tot e ceva!
Crixia, mai vorbim!
Daca se merge la Tomis, pe Duminica cred ca putem ajunge.Azi tati ne-a anuntat ca e de serviciu maine...Dupa ora 16.00? Ce ziceti??
Pupici si o noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

quote:
Originally posted by dady68

Hi!
Sanzi-daca vrei toale de toata ziua, (de serviciu si de-o plimbareala) gasesti aproape ce vrei in Doraly. Dar tzoale de friptura nu ai sanse. In schimb lucrusoare de copii si adolescenti gasesti la greu de toate calitatile si pt. toate buzunarele. Si jucarii...tot asa la greu.Daca ajungi in zona si ai timp te astept pe la mine.tel.680894 sau 0722498519.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Hai ca incerc sa vin...daca vine si socrela in vizita vin cu ea (sta prin zona) si venim si la voi, ca apoi sa raman la ea...

Sinzi si David

TAnia, imi pare super rau, oricum nu eram sigura ca voi ajunge, de asta am si spus ca INCERC sa vin....
Stii si tu cum e , sooteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...mai ales cand sunt implicati plozi si soacre.
Imi pare tare tare rau ca te-ai deranjat...acum ma simt vinovata...hai sa o lasam pe sapt viitoare, ok? (daca mai ne primesti!)

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

July si Tania, multumesc din suflet ca mi-ati raspuns, mi-a mai venit inima la loc cand am auzit ca li s-a intamplat si altora si n-au patit nimic grav!
Daca duminica se merge la Tomis pe la ora 16 sper ca voi reusi sa vin si eu, vreau sa va cunosc pe voi si pe puiutii vostri.
Roxa, budinca n-am reusit sa fac ieri ca nu aveam toate ingredientele in casa si nici nu am avut pe cine sa trimit sa cumpere, asa ca nu ma pot lauda cu nimic,dar azi sigur fac si va spun dup-aia cum m-am descurcat.
Sanzi, tot nu s-a atins David de budinca? Sper ca n-ati ajuns pe la spital...- a se vedea coastron in loc de zid...
Eu sa stiti ca am scos ieri la pranz fata din casa, vreo 3 ore, ca i-am cumparat un port-bebe micut, pt d-astia mici-mici, in care sta foarte bine, asa ca am luat-o in marsupiu si am colindat putin prin magazine, a adormit in el iar eu mi-am vazut linistita de cumparaturi.Sunt f incantata de marsupiu, ca nu mi-a mai rupt Sofi bratele, pacat ca vine frigul ca as colinda in fiecare zi prin oras cu ea asa, dar oricum cred ca tot voi iesi si cand se va face mai frig, ca vreau sa o calesc.
Hai ca am fost cea mai matinala si am semnat prima condica! Pupici!

Mada si Sofi, 2 luni

Mergi la inceput

TAnia inca o data, stiu ca sunt poti sa ma dar ...plsssss
Eu cred ca vin la 16.00, in functie de cum doarme DAvid, dar incerc sa il culc mai devreme sa se trezeasca pana in 15.30...
Deci s-a hotarat pe duminica la ora 16.00??? Cine mai vine?
Sinzi, TAnia, MAda cu bebicii evident....

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare mamici din Constanta! Ma inscriu si eu in randurile voastre si astept sfaturi! Sunt o de 10 saptamani, proaspat casatorita (18 septembrie)si superfericita.Va pup pe toate si va urmaresc cu interes discutiile si sfaturile!

Mygirl 10 saptamani

Mergi la inceput

Bine ai venit Mygirl, da-ne mai multe detalii...cum te cheama, la ce doctor esti...

Sinzi si David

Mergi la inceput