Mamici de nov-dec 2004(65)
Raspunsuri - Pagina 13
Eliza5 spune:
Try, Adriana, eu l-am intrebat pe doctor unde exact o sa fie taietura de la cezariana si din cate mi-a aratat el mi-am dat seama ca este jos de tot, chiar pe linia unde sunt ultimile fire de par pubian sau chiar putin mai jos, de aceea trebuie sa ne radem! Eu totusi cred ca o sa le las pe asistente sa o faca pentru ca nu vreau sa ma infectez (oricum nu mai vad nimic acolo jos si mi-e greu si cu oglinda. Banuiesc ca nu toti doctorii taie in acelasi loc, dar eu cand m-am uitat pe graficele cu cezariene taietura era tot acolo - jos de tot.
Miche, daca ai rabdare putin iti dau eu un pediatru bun. Nasa mea are unul si e foarte multumita de el. Se pare ca are cabinet pe aici, prin Valea Ialomitei, deci ar fi aproape si de tine.
Gandacel, de ce e nevoie de 4 maini ca sa speli bebeul? Pe caseta de la cursuri, mamica tinea cu o mana bebeul pe dupa umeri ca sa ii tina capul ridicat din apa, iar cu cealalta il spala peste tot. Si nu ii intra apa in urechi!
Am racit si eu
Deocamdata sunt doar foarte infundata si ma doare gatul. Sper sa nu ma apuce si tusea 
.
M-ati inebunit cu ciocolata asta asa ca mi-am luat un borcan de Nutella si l-am golit deja jumatate 
Mai sunt eu carcotasa, sau in reclama la ciocolata Laura e o grava greseala de gramatica?
Cum adica "o vreau eu si toata strada / o vrea mama si cu tata"? Pai eu stiam ca "mama si cu tata vor", nu vrea. Si mai e difuzata si in fiecare zi de zeci de ori de ma inebuneste de cap.
Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
Bobita spune:
Fetelor eu sunt speriata, avem un prieten din Fagaras care are baietelul internat la spt Bagdasar, ala cu peaoceanic.
Ei si sapt asta a venit in fiec seara sa doarma la noi. Imi e asa o frica sa nu imi aduca microbul de la spital. Am vorbit cu al meu sot sa-i spuna sa nu mai vina, oricit de urit ar fi din partea noastra. Voi ce ziceti e corect asa?
Bobita, 28 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Michemerci!
(la yahoo e un maimutoi care clipeste frumos din ochi....aici nu e )
azi sa stii ca am cautat micul print prin casa , dar nu stiu ce-am facut cu ea...
stateam pe spate si , cu burta in sus , ma gandeam ca seman cu sarpele ala care a inghitit elefantul....
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
saint-exupery nici n-a avut atata imaginatie ca noi!

fulguletz spune:
neata fetele..
la mine e asa o vreme de kk..iar ploua si ploua...
Mona, pai daca tu zici ca produsele de diabetici au aceeasi nr. de calorii ca si cele normale...n-are sens...In plus, cred ca nu au acelasi gust..
4 borcane de nutella? 4 borcane de nutella? 
![]()
Monica, macar sa-ti faci o gaurica in leucoplastul care ti-l pui la gura ..ca sa bei apa cu paiul...
cu
David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacelulele lui Arisa nu i-am bagat apa in urechi niciodata; ii tineam gataul de la ceafa, si o spalam pe cap cu o batistuta ptr. copii, din tifon; oricum cat poate fi de murdar un nou nascut;normal ca o sapuneam si apoi o limpezeam, dar oricom nu a facut pana acum otita.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
felicitari!
pe bune, noi 2 persoane si abia eram in stare sa-i faem baita lui bebe: io si mama
onitza spune:
BOBITA, foarte bine ai facut ca nu mai primesti pe prieten...ai mare grija cu microbii aia, sunt foarte periculosi!!Nu terbuie sa-ti fie rusine, gandeste-te la copil, ca el este cel mai expus!
Iti multumesc frumos pentru recomandarea pediatrului, o sa incerc zilele astea sau sapt. viitoare sa-l contactez, ca vreau sa vad si clinica si pe doctor...apropo daca ai un nr. de tel. de la clinica sau al doctorului, te rog sa mi-l dai si mie pe PM.
Mi-ai luat o piatra de pe inima si cu serviciile asistentei care se ocupa de putulica lui Paul...mie mi-e frica si mila sa-l trag de putulica....esti o dulce...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
daniela_sb spune:
Buna dimineata, burtici!
Andreea, m-am uitat si eu la pozele tale - mare burtica si frumoasa. Nu te mai plange de kg, principalul e ca bebe e sanatos. Sa ai grija sa fie tot asa, nu mai face pe neascultatoarea cu mersul la serviciu, sa nu-i faci rau...
Chiar asa, Adriana o furnicutza cu bobul de porumb in brate de data asta (nu in spate). Sa-ti creasca bb-ii cat mai mult acolo in burticuta!
Si ca tot zicea laura de concediu, de luni gata si eu. Ma alatur lui try si ralucai carora le urez o sarcina usoara mai departe si o dau si eu pe odihna
.
De fapt va urez tuturor
o sarcina si o nastere usoara de pe acum 

pentru ca s-ar putea sa nu mai reusesc sa intru pe internet. Oricum o sa incerc sa va mai dau de veste.
In rest noi suntem bine, ne-am vazut aseara la ecografie. BB e mare si sta cuminte cu caputul in jos pregatit pentru cand o sa se intalneasca cu mamica.
33+ saptamani, DPN 21 Nov
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacico, am uitat sa te intreb;tu dupa baie nu o stergeai pe Ile in urechiuse
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
ba da, de ce?
stati asa, ca am uitat: anunt important pentru ciocoholici
creme ole de ciocolata de la dr oetker! excelenta si se prepara intr-un minut!
din pacate, iese o cantitate mare, si e imposibil sa n-o mananci pe toata odata!
deh, nimic nu-i perfect!
misticgirl spune:
Buna dimineata, burtici!
Sa aveti o zi buna si sa nu va ingrasati prea mult astazi
.
Eu inca mai sunt un pic racita,acum sunt ragusita si azi-noapte am tusit de mama focului. Dar,e pe duca raceala mea,asa ca o sa continui cu lamai,portocale,ceaiuri si lapte cu miere.
Am fost la control marti, bebe este bine,eu la fel. Insa,din pacate, tot transversal este asezat.Mai sunt sanse sa se intoarca,insa foarte mici.Deci,se pare ca am sanse mari sa nasc prin cezariana.Asta este..bebe sa fie bine,nu conteaza cum nasc.
Fetelor,pt mine, noaptea a devenit un calvar in sensul ca ma trezesc de o mie de ori sa ma intorc de pe o parte pe alta, apoi mi-e sete, dupa care fac pipi de vreo 3 ori si ma trezesc cu carcei cel putin o data pe noapte.Bine ca de luni nu mai vin la serviciu,ca incepusem sa o iau razna deja...pur si simplu nu ma mai pot trezi dimineata!
In legatura cu poftele, eu nu am mari pofte,insa dupa fiecare masa nu imi lipseste ceva dulce ( uh,si tare as vrea sa nu mai mananc dulciuri, ca deja am luat 12,5 kg pana acum).
Aveti grija de voi!
Claudia
32 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by BobitaFetelor eu sunt speriata, avem un prieten din Fagaras care are baietelul internat la spt Bagdasar, ala cu peaoceanic.
Ei si sapt asta a venit in fiec seara sa doarma la noi. Imi e asa o frica sa nu imi aduca microbul de la spital. Am vorbit cu al meu sot sa-i spuna sa nu mai vina, oricit de urit ar fi din partea noastra. Voi ce ziceti e corect asa?
Bobita, 28 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
dar ce boala e? e contagioasa?
mai bine fereste-te... desi cred ca si prietenului fagarasan ii e greu... dar o gravida si un copil... nasol! prin ce am trecut de curand cand am crezut ca ile a facut rubeola...
nu doresc la nimeneanu ma mai intrebati de baita lu bebe, poate am fost noi neindemanatice
sa dea Dumnezeu sa va descurcati mai bine!

merci!