jocul cu filmele(partea a 12-a)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

The HOurs

pozulici

Au fost multe puse de mai multe ori pe aici...dar inca nu s-a stabilit nici o regula in legatura cu repetarea filmelor sau trainingul de rigoare facut celor nou veniti....dar si io zic sa pui alt film, ca asta daca nu ma insel a mai fost mentionat de vreo doua ori pina acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

a mai fost. the hours. incearca altul.

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

ok, ok, exista un rezumat, ca la carti, sa ma uit ce-a mai fost?

o dragoste cam nefericita, uzata in mariaj, intre doi poeti din secolul trecut

Mergi la inceput

Sylvia??

pozulici

Mergi la inceput

Misty, uite aici rezumatul pina la partea a-8-a a jocului...dupa aia tre' sa te documentezi singurica...capitol cu capitol

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31059

pozulici

Mergi la inceput

forta de reactie rapida..

Sylvia, sigur ca da!

Mergi la inceput

off..n-am vrut sa ma bag ca musca-n lapte si sa tin jocul pe loc, dar n-am putut sa ma abtin, mi-a placut prea tare.

daca reusesc eu zilele astea sa fac o lista completa, pot sa las doar titlurile, fara comentarii?

Mergi la inceput

Daaa...n-ar fi rau Probabil ca tot se vor repeta niste filme, numai sa nu fie prea des!!!

Capul unei retele de escroci concepe un plan prin care sa faca rost de bani, sa-l infunde pe King-rivalul sau fara stil- si sa razbune moartea unui prieten, fost "om de paie" in retea. Porumbelul e "piaza rea" in filmul asta!!!

pozulici

Mergi la inceput

Planul n-ar putea functiona fara ajutorul unei hoate de buzunare, primita cu rezerve in retea, si al unui agent special guvernamental cu nume de...gaz!!! Si asta film nout, cu multe nume mari in distributie ...si cu muzica de final de nota 20 (Codlplay!!!)

pozulici

Mergi la inceput