Sot cicalitor ca o soacra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Alba Iulia, iti dadea sotul tau indicatii cum sa stea animalele
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Pe mine sotul m-a criticat o singura data: anul trecut in vara, mai mult din lipsa de ocupatie, m-am apucat sa vopsesc tocurile de la usi din bucatarie si dulapurile. Cand a venit el acasa, eu inca vopseam si, destept, nevoie-mare s-a gasit sa-mi arate ca "acolo n-ai vopsit. Mai e un locsor nevopsit." N-am zis un cuvant. I-am pus, pur si simplu peria de vopsit in mana si am plecat la tv. A venit imediat sa-si ceara scuze, l-am certat si l-am iertat. I-am spus: ar trebui sa apreciezi faptul ca nu lenevesc toata ziua si cand vii de la servici sa te pun pe tine sa vopsesti... Si de-atunci n-am mai auzit nici un fel de critici. Si unde pui ca vara asta am vopsit toata casa... hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Fetelor dragelor,

Tot ce am spus e adevarat!

Pupici

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Alba si iulia!

Tot respectul, bravo, ma inclin in fata ta si vreau sa-ti zic ca am ras de ma tin si-acum de burta (d-aia si stau inclinata).

Din pacate, trebuie sa recunosc ca si eu sunt cicalitoare cu cateva chestii, dar pentru ca nu sunt acasa si vreau sa stiu daca sotul meu in lipsa mea a facut nu stiu ce pentru casa (care e in lucrari majore) sau s-a gandit sa acopere vreo mobila sau mai shtiu eu... El se necajeste, imi zice ca nu-i place sa-i zic ce sa faca, eu ii zic ca incerc sa-l ajut ca are o gramada pe cap si poate i-a scapat chestia aia, apoi ne impacam ;).

Va pupic,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Fetelor dragi,

Ma bucur daca micile noastre povestioare ne pot descreti fruntile.

Va imbratisez si va pup,

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga Dana, si eu am un din asta acasa...cica el are experienta si stie mai bine...la orisice.Dar daca il rog se opreste.tata insa e ingrozitor.Si s-a accentuat rau de tot odata cu varsta.
Sorry....

Sabina siSofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu cred ca de fapt e vroba de o stare de nervozitate. Nu este pur si simplu cicaleala. S-ar putea sa aiba probleme si refuleaza in felul acesta. O stare de nervozitate poate fi data de probleme materiale, probleme la serviciu saui pur si simplu sa fie o stare de anxietatate data de aparitia bebe-ului. Incearca sa discuti cu el si sa-i sopui ca te deranjeaza. Cel mai probabil nu va recunoaste dar in mod sigur va interiuriza ce i-ai spus si va incerca sa-si schimbe putin atitutidinea.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Am citit ieri subiectul si m-a uns la inima! Consortul meu tot asa, el le stie cel mai bine si ma trateaza ca pe un copil...
Dar seara in masina cand i-am povestit ca am gasit pe site si alte doamne care se plang de soti cicalitatori, ce credeti ca zice consortul:
- Saracii barbati!Vor si ei sa fie bagati in seama...
Adica de-aia nu le mai tace gura, ca noi suntem atente numai la plozi si pe ei nu-i mai bagam in seama

http://community.webshots.com/album/91925766WjWaxA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Danat, cand am vazut titlul subiectului, m-am speriat. Am crezut ca m-a luat tastatura pe dinainte si am inceput sa scriu de al meu :))
Traiesc aceeasi trista situtia-cam 10% din ce fac eu e de calitate, in rest numa tampenii, in opinia criticului. Ripostez de fiecare data si il mai las sa faca si singur si-l critic io, na
Pupici,
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Uffffffff, uf!
Deci nu se poate face nimic eficient?!??!
Sunt descurajata si dezamagita....
dupa cum ziceti si voi, am incercat sa-i explic, foarte foarte decent si calm ca ma deranjeaza si ca nu m-am tampit sa fac chiar 99% din ceea ce fac prost! A dat inapoi pe moment dar cu viitoarea ocazie s-a repetat totul la indigo! Ceea ce m-a determinat sa renuntz in a mai explica ce si cum simt eu, ca parca as vorbi cu peretii....Nu stiu care e motivul. Cum spuneau unele fete, are intr-adevar nervii lui, are mult de lucru, sta cam 10-11 ore la servici, dar nene si eu stau cu maraielile lui fii-miu 24 de ore, si totusi nu dau cu el de pamint si nu devin o catza pe chestia asta...ca nu am energie nu de alta . A! Poate asta este! Are prea multa energie si nu are cum s-o consume....

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput