Prof. Ancar
Am si eu o intrebare pentru fetele care au fost la prof.Ancar, cum este ca doctor, sunteti multumite de rezultate?
Eu am programarea peste 2 saptamani la Medsana si sunt putin emotionata. Pana in momentul de fata nu am gasit un doctor impreuna cu care sa pot gasi rezolvarea problemelor mele, sper sa am mai mult noroc de data asta
Astept vesti de la voi...
If hope were not, heart would break.
Raspunsuri
aida_o spune:
mie mi s-a parut putin cam bizar, distrat.... nu stiu cum sa spun
am fost la el prin 96, pt a-mi cauteriza rana de pe col, si, cind sa plec din biroul lui din spitalui Pantelimon, am folosit o expresie standard, zic eu: "nici nu stiu cum sa va multumesc", la care el a zis "da-mi un pupic", si si-a expus obrazul, faza la care am ramas masca
iti urez bafta!
poate ca, intre timp, a renuntat la glume de-astea
Karina spune:
Eu sint f. multumita de el. Datorita lui il am acum pe Bogdan dupa 9 ani de investigatii, tratamente si chiar 2 FIV-uri. Pt. mine este si va fi unul din cei mai buni doctori.
Eu am mers la el din 1999 si in martie 2002 am ramas insarcinata, natural. E drept ca am facut si 2 FIV-uri cu el fara succes, dar pina la urma tot am reusit.
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
gabid spune:
Chiar nu-mi vine sa cred faza cu pupicul...pentru mine este un om ff serios!Datorita lui o am pe Moni acum.
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Tia spune:
si mie mi-a fost greu sa cred cand am auzit prima oara, dar "faza" e reala, mi-a povestit o prietena care i-a fost pacienta acum multi ani, pe vremea cand era mereu insotit de celebra lui pipa! pentru ea a fost un gest foarte cald si prietenesc..
MURA spune:
Si eu am fost la el relativ de curand acum 2 saptamani(pentru prima oara).
Ma asteptam sa gasesc un batranel dar parerea mea e ca nu isi arata varsta, este chiar o prezenta placuta. Nu este o figura "fioroasa".
In alta ordine de idei eu am fost la f. multi dr. dar nici unul dintre ei nu mi-a spus care este de fapt cauza sterilitatii. Cand am ajuns la el s-a lamurit totul. A avut rabdare sa imi explice toate analizele pe care le aveam eu, problemele care sunt si mai ales ce este de facut.
Am fost foarte multumita si... o sa merg in continuare la el.
Sper sa am si eu noroc la fel ca celelalte fete care au fost la el si care acum se bucura de bb.
Oricum nu ai nimic de pierdut asa ca.... dute cu incredere.
Succes
micky spune:
Mie mi s-a parut confuz in afirmatii, foarte repezit si m-a expediat destul de repede desi veneam din alt oras numai pentru o consultatie la el.
martha78 spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
Ma voi duce oricum, desi nu imi fac prea mari sperante caci pana acum am gasit numai doctori evazivi in raspunsuri, ori care isi pierdeau rabdarea, ori depasiti de situatie...parca am ajuns la capatul rabdarii
cam spune:
Eu am nascut cu Prof. Ancar acum doua luni, si vreau sa-ti spun ca datorita lui mai am inca uter. Da..., am avut complicatii la cezariana, si sunt convinsa ca datorita profesionalismului si experientei lui mai sunt intreaga.
Iar in spital sa stii ca nimeni nu misca in fata lui.
carmen
martha78 spune:
Merci mult pentru informatie si pentru sfat, Carmen.
De abia astept sa ajung si eu la el pentru a vedea cum stau lucrurile