Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
adameasca spune:
Ce tot vorbiti voi de jucarii, fetelor? Chiar se joaca cu ele puiutii? ca noi avem tone de jucarii, dar nu prea se joaca cu ele in mod deosebit. ii mai atrag atentia o masinuta de plastic, niste chestii de la Fisher, un fel de cuburi care su oun unul peste altul, dar nu stie sa le aseze, doar le muta dintr-o parte in alta si ata. In rest linguri de lemn, tigai de teflon, carpe de bucatarie, etc. In nici un caz jucariile...
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
vikinga spune:
La multi ani Alexander! Pe unde o mai fi Laura?Adriana am trimis pompitele, cred ca sapt viitoare le primesti.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
ciuf spune:
Am intrebat si eu de ea la Calatoriile suflerului, ca acolo posteaza mai des, si am inteles de la celelalte fete ca e tare ocupata la serviciu si acasa. Si ea este bine.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Takacs spune:
Fetelor,Ciuf si Vikinga, sunt aici, nu m-am pierdut, dar nu am timp sa scriu. Mai intru din cand in cand si va citesc, iar de tine Vikinga imi amintesc de cate ori sugem mucii la al' mic cu pompita de la tine. Multumesc pt urari, tre' sa pun niste poze noi, chiar maine daca am timp. Avem incheiere de an fiscal la serviciu, iar acasa nu mai am cand sa intru pe internet.
Va pup
Elenalove27 spune:
Alexander Stephan LukasCodrin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
Elenalove27 spune:
Eu intru la apel sa va spun ca azi am avut musafiri pe Sympa cu frumoasa Andrea(mamici cu baietei sa stiti ca eu sunt deja pe lista petitoriilor Andrea este o dulceata)
Ca tot se vorbeste de jucari... jucariile au fost prin toata casa, Andrea sa jucat ce sa jucat ca erau noi pentru ea dar nu a durat mult si dupa ce a aflat rostul la fiecare jucarie si-a vazut de mumasa in continuare.
Alvaro a fost distrat la inceput de Andrea dar dupa putina joaca impreuna a studiat ca Andrea vrea sa se joace cu jucariile lui nu a mai fost curios de fetita.
Putine atacuri au fost la jucari ca se impingeau unul pe celalalt dupa mingiute dar in rest au fost tare cumintei.
Va pup pe toti muciosi si va dorim multa sanatate.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
adriana spune:
quote:
Originally posted by vikinga
[b]Adriana am trimis pompitele, cred ca sapt viitoare le primesti.
Multumesc Vikinga, le astept..
Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
melekutza spune:
Salutare fetelor!
Revin si eu in sfarsit!
Vreau prima data sa le urez "La multi ani!" tuturor copiilor care au facut un an, sa fiti cuminti si sa cresteti mari si frumosi, si sa va ascultati parintii!
Am citit mailurile voastre, imi pare rau de problemele copiilor vostrii, va doresc multa sanatate!
In leg cu infectia urinara: si fetita mea a facut, dar ea plangea foarte mult cand facea pisu, cred ca o ustura. I-am dat Ceclor si i-a trecut imediat. Si dr mea a spus ca de la prea mult pisu din pampers si de la igiena, asa ca mi-a spus sa o spal de fiecare data cu apa calda si sapun, iar servetelele doar cand plec undeva si nu am apa calda. Esma, la infectia urinara care a facut-o, avea si un eritem de toata frumusetea, era toata rosie la pasarica, mai avea putin si ajungea la carne. Nu stiam ce sa mai fac. Am incercat de toate:reviken (a dat rezultate dar pe termen scurt), bepanten , o mixture preparata in farmacie pe baza de oxid de zinc, dar nu-i trecea, si pe langa toate astea o zapaceam tot spaland-o la pasarica cu apa si sapun. Pana cand am citit intr-o revista ca o tipa (cei drept era mare) avea aceeasi problema (mancarimi si usturimi) pana cand a fost la dr si i-a recomandat ca un timp sa se spele doar cu apa calda, dar fara sapun. Am incercat, dar eu i-am schimbat sapunul (alta firma ) si a dat rezultate. Asa ca acum de fiecare data ii schimb sapunul cand se termina (o data dalin, o data nivea, o data jonson). Poate e greu de crezut, dar daca nu mi se intampla, nu credeam. Si asa am scapat-o pe fetita de usturime.
Aaaaaaaaaaaaaa am o mare veste! Fetita mea a facut azi primii pasi (cam multi de atlfel, din dormitor pana in sufragerie). La praguri a fost mai greu dar nu s-a lasat. Le-a trecut singura fara nici un ajutor. Cand vedea sa se dezechilibreaza, se lasa in vine si apoi iar se ridica. Sunt asa de mandra! Dar, eram singura in casa si am vazut numai eu. Mi-am sunat imediat si sotul si s-a ofticat ffff tare, dar asa ii trebuie dc nu sta pe acasa.
In leg cu mancarea, si Esma avea probleme pana cand mi-am dat seama ca este de la rutina in mancare. Adica in fiecare zi ii dadeam:
Dimineata un biberon de lapte, asta si acum il bea cu mare placere.
La 10-10.30 piure de fructe (ce aveam prin frigider) facute la mixer. Eeee, acum ii dau intr-o zi, toate fructele(mare, piersici, banana, morcovi, cateodata si o rosie, portocale, …) il de dau prin storcatorul de fructe, a doua zi toate razuite sau faramitate, a treia zi toate prin mixer. Adica in fiecare zi altfel, si vad ca merge.
La pranz, era piureul de legume fierte, cu carne, sau ficat sau ou. Acum ii dau supa din zeama de la pui cu niste taietei mici ca dimensiune, si cu toate legumele fierte, apoi un ardei umplu facut de mine (un morcov + o albitura + piept de pui + ciuperci + rosii + leustean + marar + patrunjel(frunze) toate trecute prin masina de tocat + orez, si cu putin iaurt si salata de varza rosie cu morcav, lamiae, ulei de masline, si branza de vaci, si sa vezi ce frumos a mancat. DAR, a doua zi am incercat la fel si nu a mai avut acelasi succes. Asa ca trebuie sa ii dau altceva.
La 18, ii dau de obicei iaurt, dar i-am dat (dc nu-i dadusem la masa de la pranz ou) ou + branza telemea mai nesarata + jumate de rosie+ niste frunze de parunjel toate facute cu mixerul si i-a placut fff mult.
Ultima masa, lapte cu cereale, si astea schimbate periodic.
Eu am mai obs la fata mea, ca ii place cu verdeata in orice, asa ca o data pun putin patrunjel, o data marar, o data leustean. in fiecare zi altceva. Acum nu stiu, puteti sa incercati, poate poate o sa dea rezultate.
Eu acum va las ca am niste treaba
Pana data viitoate sa auzim numai de bine, sa aveti grija de voi si de copii vostrii!
Melek si Esma (6.10.2003)
Ven spune:
Bey, noi iar suntem raciti
Eu am inceput acum vreo 4 zile, de atunci tot iau Humex, de ma tine pe picioare, ca cre' ca fara as fi la pat, iar azi-noapte a inceput Markus cu nas infundat, muci in gura, urlete de nervi si dormit toata noaptea la noi in pat!
Azi-dimineata i-am explicat frumos ca mor de mila lui ca e bolnav, dar n-am de gand sa-i mut domiciliul nocturn la noi in pat, sa vedem deseara ce-a priceput.........
In tot cazul, e tare marait, cu nimic nu-i intri-n voie, adoarme greu (iar leganat in carucior, cand de-abia scapasem si ne culcam frumos in patut ), se trezeste din somn urland, urla la scos mucii, urla ca nu-l las la tastatura (chiar acum), urla ca plec eu 5 sec. pana-n alta camera si tot asa........
Iar eu mor de nervi ca v-am zis ca e in faza super-mamoasa, cand numai la mine-n bate vrea, zi ori noapte, asa ca n-am nici o sansa sa-l culce la loc Cristi, cand se scoala noaptea ...daca nu apar eu in peisaj in 5 sec., e jale maaaaare ....sper sa n-ajunga din ala dependent de fustele masii pana o merge la armata!
Cam atat deocamdata, ca sunt solicitata foarte intens!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
sandrap spune:
Buna!
Aldo Daniel!
Vikinga,inca o data multumim pt pompita.
Sandrei i-au iesit 2 dinti si 2 masele si toate de-odata.Fetelor, de 2 zile, dupa ce ii dau lapticul de dimineapa(pe la 6.30-7)si ies de la ea din camera,dupa vreo doua minute incepe sa strige ca si cum s-ar fi speriat de ceva.Si striga intr-una pina merg la ea.Am luat-o cu noi in pat si ieri si azi dim ca mi-a fost mila de ea ca speriata era ,saracuta.Voi ati pati asa ceva cu puiutii vostrii?
Ileana, Sandra se joaca cu jucariile,mai ales cu cele care cinta si scot sunete.Apasa pe butoane sa-i cinte si ea se pune pe dansat.Mai nou joaca si 'fotbal' cu mingea.Normal ca dca prinde o telecomanda,telefon sau un cablu ,jucariile nu mai conteaza.Dar a inceput sa mai si priceapa cind ii spunem ca nu e voie si le mai lasa jos.Desi citeodata o mai i-a si la fuga cu ce are in mina,dupa ce noi i-am spus ca nu e voie.
Ileana,Sandra doarme peste zi cam 3-4 ore.Are zile cind doarme o singura data, dar doarme trei ore legate,si zile in care doarme de 2 ori cite 1.5 -2 ore.Peste noapte doarme de la 11 seara pina pe la 9-9.30 dim ,dar cu trezire la 6.30-7 pt laptic,si cu smiorchaieli cind isi pierde suzi, sa vina mami sa i-o dea, ca prea bine doarme.
Mese avem 2 de lapte si 3 de altceva.De obicei dim 2-3 fructe cu cereale sau cu biscuiti,iar daca nu vrea fructele o piinica unsa cu unt,sau pateu.La amiaza pireuri de tot felu ,pe rind cu pui,peste,ficat.Dupa masa de obicei ii dau ceva cu brinzica: mamaliguta,macaroane, sau ii fac orez cu brinza,vanilie si scortisoar(ii place foarte mult).
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
Ana si Sandra(23.10.2003)