Mamici de ianuarie-februarie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
cocolino spune:
Ixxi, nu mi-am gasit dresuri ptr gravidutze..Mai mult, atunci cind intreb la vreun magazin, se uita la mine de parca le-as injura... Eu mi-am luat(sa incerc si asa) dresuri cu un nr mai mare decit purtam pina acum..Voi vedea daca e vreo diferenta...
Alina , mama mea a zis ca daca vreau sa ma ajute cu bebelina (fara ca eu sa-i fi solicitat ajutorul..) dimin la 7 s-o duc la ea acasa si la ora 17 s-o iau... Ceea ce...este exclus!!!! I-am spus ca daca ma ajuta s-o faca neconditionat,daca nu...multumesc, imi iau femeie la copil!
Coca 24 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Patricia pai in principiu, vei sta si tu ..tot cam in jur de 5 luni,nu? 16 saptam inseamna 4 luni, plus o luna ca alaptezi, plus o luna de CO si gata 6 luni...
Coca 24 saptamani si
dragalasa
ingerasu spune:
Ixxi eu nu am gasit pe niciunde ciorapi de graviduta (Carrefour, Cocor, Unirii) decat la magazinul Rococo. Eu am "primit" unii si sunt tare buni, vin peste burtica si au un elastic care permite largirea lor pe masura cresterii burticii. Mie mi s-au parut buni dar si scumpi.
Cocuta mama, luna a 6a ti-am detaliat-o, luna a 7a se incadreaza in intervalul 28-31 saptamani, luna a 8a intre 32 si 36 saptamani iar luna a 9a saptamanile 37-40. Sa-ti dea Dzeu sa le tii pe toate 40.
Mai eu de rasfatat un copil mare nu mai vorbesc ca am prea mult de vorbit noroc ca la mine si reversul este valabil adica si el ma rasfata pe mine. Dar ce ne facem cand o sa trebuiasca sa rasfatam 2?
Patricia, eu am mare norc cu mama sotului, de aceea imi pun toata baza in dansa si mai ales ca este si la pensie stiu cui o sa-i pasez sarcinile. Desi eu imi doresc foarte mult sa o cresc pe cea mica cat mai mult, ca mi-e drag. Plus de asta voi stiati ca tatii au dreptul la 5 zile libere dupa nasterea celui/celei mici iar daca mai ii elibereaza medicul de familie un concediu de paternitate, parca asa ii zice, de inca 10 zile se fac deja 15 zile de concediu - adica 3 saptamani? Daca puteti profitati pt ca macar prima luna sa stea si ei langa voi sa va ajute ca prima luna este mai grea. Mai apoi o sa puteti imparti si treburile/sarcinile - poate si el sa o scoata afara, sa-i faca baita si sunt sigura ca nu se vor supara.
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Amaya spune:
Fetele care doreati interfon, am gasit pe pagina de anunturi de la desprecopii un anunt de vanzare la 1.500.000, daca va intereseaza
http://www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=988
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
cocolino spune:
Pa fetele ..Ne vedem maine..Plec ca ma astepta copilul meu cel mare...
Coca 24 saptamani si
dragalasa
PatriciaArdeleanu spune:
Anda, eu sint angajata a statului Francez, daca pot spune asa, in Ro, adica tot ce tine de forma de angajare, contract, asigurari, etc.
Coco, da, eu incerc sa imi iau inainte cit mai putin, dar nu va depinde de mine, dupa care cu tot cu luna in plus de alaptare se fac 5 luni, mai am si concediul de odihna si dupa calculele mele ma pot intoarce la servici prin iunie-iulie, cu program de 6 ore pina la 9 luni. Tot este ceva, timp in care, de la inceput pina la sf salariul ramane integral. Bineinteles ca am drept si de cmedical, dar as prefera sa nu fie cazul.
Patricia
Rebecca
saptamina 22
Dr. Hamid/Filantropia
tigabita spune:
Ingerasu, sa-i spui lui Shobo ca nu e chiar atat de grav. Eu am avut aceeasi problema cu Ir si s-a stabilizat cu ajutorul uleiului de peste.
Referitor la placenta, si la mine au aparut calcifieri, dar dl doctor a spus ca trebuie sa nu iau supliment de calciu, dar in rest nu e grav.
Fetelor, vreau si eu la Municipal, sa nu ma uitati. Telefonul meu de acasa este 7265735.
Referitor la dresuei, Ixxi, la Rococo gasesti, foarte scumpi si dintr-un material care mie nu mi-a placut. Eu una nu il suport. Dresurile normale cu doua-trei numere mai mari sunt bunicele, dar pe mine tot ma strange. Nu stiu de ce nu suport nici sus si nici josnimic care strange.
Simona, totul va fi OK. La asta sa te gandesti tot timpul.
Eu am baut in week-end prea mult must, asa ca ieri am murit de dureri, de drumuri la toaleta. L-am sunat pe dl doctor, am baut doar ceai de menta, fara papica, si azi, Andreiul meu buclucas, m-a lovit aproape continuu, de m-am speriat de tot.
Acum s-a linistit, stomacul meu e in regula, reintram pe fagasul normal.
Va pup pe toate,
Gabi si
Andrei 24+
Amaya spune:
As mai avea si eu o intrebare: voi cum dormiti?stiu ca se recomanda sa dormi pe partea stanga, dar eu amortesc imediat pe partea aceea si in plus nu dorm confortabil deloc si am impresia ca mi se intind toate ligamentele la maxim cand incerc sa stau pe partea stanga...voi cum va odihniti cel mai bine?
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
adita spune:
Mai vazusem dresuri pt gravide si la bebelusultau.ro, cei mai grosuti sunt aproape 600.000. mai prost e ca eu nu suport nimic sintetic pe piele, nu stiu ce o sa ma fac la iarna ca nu pot sa-mi pun dresuri cu nici un chip
Alina Maria spune:
Buna fetelor, vad ca si voi aveti probleme cu inbracamintea, inca dorim sa aratam bine insa nu sunt decet inca 4 luni si dupa aia ...gata ..s-au dus toate grijile noastre.
Amaya cel mai bine e sa dormi asa cum te simti tu bine si nu neaparat ce suntem sfatuite.
Am intrebat o data, si am sa mai intreb daca e vreo problema ca bebele misca din ce in ce mai putin , azi chiar deloc , caci imi cam fac griji.
Va pup !
alina